QUOTE(aurute__ @ 2011 02 23, 12:59)
QUOTE(samanta* @ 2011 02 23, 12:48)
MO,as nedristu jus ten taip visos susibendravvusios,kazkada skaitinejau 
Papildyta:
man kazkur savaite iki ju
,atrodo kad tik buvo
,as ir ju nelaukiu 
Papildyta:
man kazkur savaite iki ju
baik jau,visada ateina naujokių,vienos ateina,kitos išeina,taip jau surėdyta šiam sviete
QUOTE(maruša @ 2011 02 23, 12:48)
samanta, ir aš naujokė, ateik, bus drąsiau
aurute, aš tau darkart sakau, pasiskaičiuok kcal, kiek suvalgai su tais saldumynais ir kiek papildomų kg tau užsideda
aurute, aš tau darkart sakau, pasiskaičiuok kcal, kiek suvalgai su tais saldumynais ir kiek papildomų kg tau užsideda
būtent,kai pamatai,kad vienas mažutis sausainiukas 50kcal turi,o seniaiu ir 10 suvalgyt nieko nereikšdavo,tai
QUOTE(samanta* @ 2011 02 23, 12:52)
Mo buvai jusu temoj
,tai zinai ka as darau su kauliuku alyvuogem apgrauziu jas
,man ir netycia ''pasiseka'' tokiu nusipirkti,tada nervuota bunu
aišku
QUOTE(aurute__ @ 2011 02 23, 12:59)
nieko aukšto
nu va parsisiunciau ir as ta turbo programa, o db paaiskinkit man kaip ten sportuoti, nes ten lb daug visko
Aš irgi tik atsisiunčiau, peržvelgiau, ten yra skenuoti lapai ir treniruočių tvarkaraštis, apie kurį ir rašė cherie. Bet kol kas shredinsiuosi
Šiandien pradėjau 2 lygį
Kažkaip man atrodo, kad aš jam dar nesu pasiruošusi, po treniruotės atrodžiau kaip po karo
Dar po to šiaip ne taip 8 mins viskam padariau, net buns nebuvo taip baisu kaip anksčiau...
Hm,ir aš bandysiu atsipūsti vakare tą turbo,kaip įdomu
Labukas
siandien as darbinga bais (mat vyresnelis iki pietu darziuke buvo)
tai spejau zemaiciu prigamint, dar lazanija su varske iskepiau
ir pasportavau ...
sitas lygis ir man buvo pas nemegstamiausias
tai kad ji susvelnint - likusias 9 dienas sportavau 1+2 lygiai
tai jo netaip pajusdavau.... 3-cias visai kitoks
tai spejau zemaiciu prigamint, dar lazanija su varske iskepiau
QUOTE(Piemene @ 2011 02 23, 14:54)
Aš irgi tik atsisiunčiau, peržvelgiau, ten yra skenuoti lapai ir treniruočių tvarkaraštis, apie kurį ir rašė cherie. Bet kol kas shredinsiuosi
Šiandien pradėjau 2 lygį
Kažkaip man atrodo, kad aš jam dar nesu pasiruošusi, po treniruotės atrodžiau kaip po karo
Dar po to šiaip ne taip 8 mins viskam padariau, net buns nebuvo taip baisu kaip anksčiau...
QUOTE(Karinuks @ 2011 02 23, 16:44)
tai kad ji susvelnint - likusias 9 dienas sportavau 1+2 lygiai
tai jo netaip pajusdavau....
Nieko sau sušvelninimas!
QUOTE(Piemene @ 2011 02 23, 15:55)
niu man padejo
o mane šiand šaltis krečia,galva plyšta,va ką reiškia neišsimiegojimas visą savaitę
jaučiu,apsiribosiu tik lanku ir hanteliukais...
Parsisiunčiau tą turbo... Omg,kiek ten info......ohoho skaitymėlio....peržiūrėjau treniruotes,tai net silpna pasidarė,jaučiu griūsiu po pirmų minučių....
bet ten tų gumų reikia,kurios sportuojat pagal šią programą,ar turit? ar brangios tos gumos?
bet ten tų gumų reikia,kurios sportuojat pagal šią programą,ar turit? ar brangios tos gumos?
QUOTE(MO @ 2011 02 23, 19:47)
Ten kur gumas naudoja rankų pratimams, tai aš su hanteliukais bandau daryti. O tą kitą, kur be rankenų, turiu, mokėjau apie 6 eurus, Lietuvoj mačiau lygtais Senukuose 20-30 litų kainavo. Ji ir šiaip gerai įvairiems apatinės kūno dalies pratimams, man ji jiems labiau reikalingesnė nei tai programai