Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 12 namučiai

Jej snd 31 diena P90x .buvo Core Synergistics ax.gif Prakaitas upeliais varvejo. rolleyes.gif Pastebejau,kad jau galiu padaryt atsispaudimus normaliai ir nemazai gan..lyginant su pirma diena ,kai negalejau nei vieno normaliai padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frea @ 2011 03 01, 22:01)
Jej snd 31 diena P90x .buvo Core Synergistics
Šaunuolė thumbup.gif Sunkią programą pasirinkai. Ji ir mano ateities planuose yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 01, 17:14)
ziema jau nuvargino,taip norisi silumos...

drinks_cheers.gif ,as ir panasiai jauciuosi
sveikos 4u.gif
Mo sportas nepavercia lasiniu raumenim,kad taip atsitiktu,turi labai gaug dirbti su svoriais ,na su stangom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mukalyte @ 2011 03 01, 19:31)
Samanta,mano skype kristinaj3

pakvieciau tave 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, sportininkės 4u.gif gal žinot dar kokių programėlių rankoms ir užpakaliui, be tų, pirmajame psl? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
mano svoris vel grysta y vezias mano mm jau rodo pirmus zenklus, tai ir maistas pagaliau susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2011 03 01, 22:28)
Aš sportuoju aktyviai kiekvieną dieną. Galiu pasakyt tik tiek, kad svoris man beveik nekrenta, nes visas antsvoris paverčiamas raumenukais ir tiesiog gražėja kūno linijos, keičiasi centimetrai. O jeigu nori,kad svoris kristu reikia ne tik sportuoti, bet ir žiūrėt maistą (kas man labai sunkiai sekasi biggrin.gif

žodžiu,cm vis tiek krenta blush2.gif

QUOTE(frea @ 2011 03 01, 23:01)
Jej snd 31 diena P90x .buvo Core Synergistics ax.gif  Prakaitas upeliais varvejo. rolleyes.gif Pastebejau,kad jau galiu padaryt atsispaudimus normaliai ir nemazai gan..lyginant su pirma diena ,kai negalejau nei vieno normaliai padaryt blush2.gif

gal praleidau,bet kas čia programa? (kolkas tikrai nepretenduoju,tik įdomu viskas,pagal ką visos sportuojat blush2.gif )

QUOTE(samanta* @ 2011 03 02, 08:45)
drinks_cheers.gif ,as ir panasiai jauciuosi
sveikos 4u.gif
Mo sportas nepavercia lasiniu raumenim,kad taip atsitiktu,turi labai gaug dirbti su svoriais ,na su stangom biggrin.gif

aiškumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 02, 10:00)
Labas rytas 4u.gif
mano svoris vel grysta y vezias mano mm jau rodo pirmus zenklus, tai ir maistas pagaliau susitvarke smile.gif

sveikinu,o man prasidejo PMS cool.gif alkio priepoliai
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 02, 10:04)
sveikinu,o man prasidejo PMS cool.gif  alkio priepoliai

as galvoju pradeti gerti nakvisu alieju nu sake kad daug kam susvelnina tuos pms sindromus, nebenoriu, kad vel butu toks apsirijimas.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 02, 10:10)
as galvoju pradeti gerti nakvisu alieju nu sake kad daug kam susvelnina tuos pms sindromus, nebenoriu, kad vel butu toks apsirijimas.

sakai ir nuo to padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 02, 10:19)
sakai ir nuo to padeda? g.gif

kazkokiam forume buvau uzsiskaiciusi kad kitos panos lb dziaugesi kad neber tokio alkio pries mm kai pradejo gerti nakvisu alieju, kitoms sake tas pats. tai nzn noriu pameginti gal busiu is tu laiminguju kuriai pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 02, 10:21)
kazkokiam forume buvau uzsiskaiciusi kad kitos panos lb dziaugesi kad neber tokio alkio pries mm kai pradejo gerti nakvisu alieju, kitoms sake tas pats. tai nzn noriu pameginti gal busiu is tu laiminguju kuriai pades smile.gif

reikia ir man tada jo drinks_cheers.gif
saulegraza matau skaitai.ko nepasisveikini? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 02 kovo 2011 - 10:29
QUOTE(samanta* @ 2011 03 02, 10:04)
sveikinu,o man prasidejo PMS cool.gif  alkio priepoliai

laikykis 4u.gif
man dar tik porą kartų po maitinimo mm buvo,bet PMSą žiauriai pajaučiau
Atsakyti