As tai va per ta laika truputi i sporto kluba perbegau,gal neisvarysite is cia
Kapish sveika sugryzusi
Labai man patinka kolkas ta kalanetika,rytoj vakare vel eisiu,abonemento nusipirkti nepavyksta,nes negaliu niekaip suderinti su darbu ir mokslais,nes treniruotes tam tikra diena ir valanda paskirtos,tai kolkas galiu tik viena karta per savaite eiti i kluba o antra karta namie sportuoti,kolkas nenoriu kalanetikos namuose savarankiskai daryti,nes dar neismokau sistemos,galvoju gal su 6packu padirbeti,bet cia jau nuo kitos savaites arba sekmadieni,nes rytoj ir ketvirtadieni pavyks i kalanetika islekt
Kazkaip man uztenka ir dvieju kartu per savaite sportuot,jau pilvukas mano tikrai grazesnis negu buvo anksciau,kai itempiu graziai presas isryskeja,o jei dar saldumynu nevalgyciau turbut jau ir kvadrateliai sviestu is tolo
bandziau nusifotkinti,bet kazkaip nuotraukoje nesimato taip gerai kaip realybeje
chérie -> ne neuzsiauginau ,ne veltui lean version.
Bet raumenys yra gerai,kuo ju daugiau ir kuo mazesnis kuno riebalu procentas,tuo apskritai kunui naudingiau.Manau kunas treniruotas yra grazus,ir savimi besirupinancio zmogaus kunas.Asmeniskai Lietuvoje dar nesutikau nuo raumenų išpampusių merginų,tam vartojami preparatai ivairus
Beto merginu genuose ,nera to kas jas paverstu labai raumeningomis .Mane po didelio domejimosi sportu ,siek tiek nervina merginu poziuris ,o ne !ar as neuzsiauginsiu raumenu? neuzsiauginsi
Na bet manau tu ne tai turejai omenyje 
Snd buvo laisvadienis
Ir fotosesija iamzinti savo svorio metimo ir kuno transformavimo pokycius
Tobula
Snd buvo laisvadienis
ech, merginos, baltai pavydžiu, kaip jūs turit valios namie sportuoti, aš tik sporto klube prisiverčiu. nesakau, kad man nepatinka sportas, bet turbūt patingėti patinka labiau
QUOTE(white kitty @ 2011 02 28, 22:54)
Kapish sveika sugryzusi
Labai man patinka kolkas ta kalanetika,rytoj vakare vel eisiu,abonemento nusipirkti nepavyksta,nes negaliu niekaip suderinti su darbu ir mokslais,nes treniruotes tam tikra diena ir valanda paskirtos,tai kolkas galiu tik viena karta per savaite eiti i kluba o antra karta namie sportuoti,kolkas nenoriu kalanetikos namuose savarankiskai daryti,nes dar neismokau sistemos,galvoju gal su 6packu padirbeti,bet cia jau nuo kitos savaites arba sekmadieni,nes rytoj ir ketvirtadieni pavyks i kalanetika islekt
Kazkaip man uztenka ir dvieju kartu per savaite sportuot,jau pilvukas mano tikrai grazesnis negu buvo anksciau,kai itempiu graziai presas isryskeja,o jei dar saldumynu nevalgyciau turbut jau ir kvadrateliai sviestu is tolo
bandziau nusifotkinti,bet kazkaip nuotraukoje nesimato taip gerai kaip realybeje 
oi tu ir taip gerai atrodei,tai isivaizduoju kaip dabar tavo pilvukas atrodo,saunuole Tu
Labas rytas
SU PAVASARIU
SU PAVASARIU
Sveikos,
su kalendoriniu pavasariu
tik nenumažink,nes paskui kg šuoliais sugrįžta
čia turbūt dėl to,kad nepasportavusios kupra "slepiam" įsivaizduojamas rinkes visur,atseit,pasikūprinsi,ir nepastebės pilvo.bent jau man taip yra
aš turiu vienintelį antradienį galimybę išlėkt į baseiną į vandens aerobiką,tai šiand šuoliuosiu,grįžus gal tik lanką pasuksiu
su kalendoriniu pavasariu
QUOTE(frea @ 2011 02 28, 15:57)
Na as zinau kad man turetu tiksliai apie 1668 kcal buti,bet as noriu kad man greiciau viskas nukristu,tai valgau maziau kokius 1400-1500 
tik nenumažink,nes paskui kg šuoliais sugrįžta
QUOTE(chérie @ 2011 02 28, 18:42)
Sveikos visos naujai prisijungusios
O raumenų ar neužsiauginai nuo šios programos?
Aš irgi tai pastebėjau, nes pastoviai kuprinuosi, o pradėjus sportuoti kažkaip pagerėjo, pakito laikysena. Tokia pasitempusi jaučiuosi
O raumenų ar neužsiauginai nuo šios programos?
Aš irgi tai pastebėjau, nes pastoviai kuprinuosi, o pradėjus sportuoti kažkaip pagerėjo, pakito laikysena. Tokia pasitempusi jaučiuosi
čia turbūt dėl to,kad nepasportavusios kupra "slepiam" įsivaizduojamas rinkes visur,atseit,pasikūprinsi,ir nepastebės pilvo.bent jau man taip yra
aš turiu vienintelį antradienį galimybę išlėkt į baseiną į vandens aerobiką,tai šiand šuoliuosiu,grįžus gal tik lanką pasuksiu
Labas rytas
Po vakar poilsio šian vėl kibsiu sportuot
jau valandėlę su mažu lauke pasivaikščiojom, "apšilau". Oras
Taip ir kylą noras daugiau sportuot, kad šiltus orus pasitikčiau gražesnė
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 03 01, 10:44)
Labas rytas

mes ir eism laukan,laukiu kol pabus mazius mano
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 03 01, 10:44)
Labas rytas

oras tikrai jau pavasariu kvepia
Sveikos, mergaitės
Su kalendoriniu pavasariu, tikėkimės, kad netruks ateit ir tas tikrasis
Na, o aš kadangi turiu problemų su kelio sąnariu, tai apleidau shredą. Dabar nusprendžiau kasdien atskiras kūno dalis tobulint, aplenkiant pratimus, kurie "skaudina" mano kelį
Taigi, šiandien jau spėjau pakankint pilvuką, rytoj tikriausiai užpakalio eilė bus
Na ir tokio gražaus oro proga dar šuns laukia ilgesnis nei įprasta pasivaikščiojimas, o man prasivaikščiojimas, plaučių bei smegenų pravėdinimas
Na, o aš kadangi turiu problemų su kelio sąnariu, tai apleidau shredą. Dabar nusprendžiau kasdien atskiras kūno dalis tobulint, aplenkiant pratimus, kurie "skaudina" mano kelį
oj kaip gerai siandien JM 6wex6pax padariau, taip gerai jauciuosi