Įkraunama...
Įkraunama...

Nešioklės

QUOTE(Coccinela @ 2011 02 23, 20:32)
o kodėl?
šiaip kiek teko firminių juostų čiupinėt, nu, kokių 10, tai visos ar austos, ar siūtos, tempias į plotį  g.gif

tipo saugiausia. net aš tampau savo slinga(pirkta) tai jis nesitampo visai i jokias puses g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 02 23, 19:41)
tipo saugiausia. net aš tampau savo slinga(pirkta) tai jis nesitampo visai i jokias puses g.gif

tai gal todėl, kad aš apie juostas kalbu, kur 5m ilgio, o tu apie slingus??
pažiūrėk, kokią nutrauką įdėjau. ten gi vaikas 3 sluoksniais prisirištas, saugiau nebūna..

nors jo, austos nesitempia. Bet jos tikrai ne įstrižai sukirptos.
Apie slingus nieko nežinau, neteko gyvai paturėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 23 vasario 2011 - 22:18
As slinga viena bandziau, tai jis tikrai nesitampo, bet jo ir principas kitoks nei juostu, manau jis ir negali tampytis, nes tikrai butu nesaugus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 23, 14:14)
labai brestu vaikjuoste siutis bet trikotazine.

Aš supratau, kad ne apie slingą juračiukas mąsto, užtai trigrašį ir ikišau.
Bet su tais lietuviškai terminais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 24, 00:27)
Aš supratau, kad ne apie slingą juračiukas mąsto, užtai trigrašį ir ikišau.
Bet su tais lietuviškai terminais...  doh.gif

ne ne ji ne apie slingą mąsto. apie vaikjuostę. aš dabar galvoju, o ar tiktu mei tai džinsu medziaga? g.gif
Atsakyti
Turi tikt, dzinsas pakankamai tvirta medziaga. Ir kiek zvalgiausi po forumus, gana daznai mamos is dzinso siuna mirksiukas.gif
Atsakyti
tiktų ir iš džinso mei tajus, nes tai nešioklei turi būti tvirta medžiaga rolleyes.gif aš iš puse lino, puse medvilnės darau ax.gif

labai noriu vaikjuostės dar, minkštutės man atrodo naujagimiui ji idealiausia ax.gif švelni, ir taip gerai priklundanti, o mei tajus didesniems gal
na o dėl slingo, aš jį savo mažiukui dar naujagimiui buvau nupirkus, jis siutas iš puse medvilnės puse lino, tai kietokas toks, beto man jis sunkiai tais žiedais užsitraukt budavo unsure.gif na nelabai pasiteisino, poto kartais įsimesdavau tokį paaugusį bet dar nevaikštantį ir neropojantį ant klubo panešiodavau, kartais persukdavau ant nugaros, bet man iš slingo labai daug naudos nebuvo blush2.gif

kitam vaikui būtinai trikotažinę siūsiuos ax.gif
Atsakyti
Meduolia, kaip fainai ir drasiai tu planuoji trecia thumbup.gif As tai nedrystu, bijau ax.gif
Zinokit labai fainas dalykas yra keliaujancio slingo seserija. As is ju buvau nemokamai parsisiuntusi slinga pabandymui. Tai per kelias dienas supratau, kad man jis visiskai nereikalingas ir netinkamas. O jei buciau pirkusi ir pinigus vejais paleidus, butu gaila buve doh.gif

oi apsiciupinejau ir atrodo apsirinku, meduolia tik viena turi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 24 vasario 2011 - 17:32
QUOTE(gitulia @ 2011 02 24, 17:30)
oi apsiciupinejau ir atrodo apsirinku, meduolia tik viena turi?  biggrin.gif [/size]

tikra tiesa biggrin.gif

dėl keliaujančio slingo, aš vis norėjau išbandyt tas nešiokles kietąsias patapum ir panašiai, bet kažkaip, ech neparašiau nesusisiekiau, va taip ir būna, kažkaip kol labai mažas lelius buvo tai nesėdėdavau labai dažnai prie kompo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
As dabar rasiau, irgi visai idomu butu buve isbandyti visokius patapum ar ergo, bet man parekomendavo tokiam amziui jau geriau mei tai, sako, kad patogiau. Nu ziuresim, aisku biski velai mes cia susiruosem, bet nors truputi pazaisim, nes kazkaip pacioj pradzioj tas slingas man numuso nora.
Atsakyti
ikisiu ir as cia savo trigrasi smile.gif
turim mes slinga, pirkta dar su pirmu vaiku. patinka jis man, kad greit uzsirisa, lengvai issiima vaikiukas, bet nuspaudzia peti ilgiau panesiojus, nors jis ten fainai pasiutas - ir su pagalvele ant peties ir su paminkstinimais. Audinys tiesa visiskai paprastute medvilne, gan plona, minksta, bet dviguba. paminkstinimai prie krastu ir prie peties tai viduj sluoksniukas sintepono isiutas.
o kas del audiniu vaikjuostei, tai nezinau - drauge mano pernai prase padeti pasiuti vaikjuoste, bet ji kazkokius kursus lanke, vyskupijos seimos centre, kur jiems sake, kad audinys vaikjuostei turi buti butinai zakardinio audimo... nezinau, ieskojom mes to zakardinio, bet kiek as suprantu, tai zakardinis audimas tai yra toks audimas kur jau su rastais audzia sudetingais, ale gobelenai senoviski. tai radom tokio lino, bet neipirko ji del kainos...
paskui ji dar karta pasiklause, tai jau tada jai paaiskino, kad jie turi omenyje, kad audinys turi buti taip austas, kad abi puses butu gerosios...
tai zodziu nusipjovem mes i tuos patarimus, nupirkom medvilnes/lino 80/20 audinuka grazu, dazyta su rasteliu is vienos puses, pasiuvom ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2011 02 25, 11:37)
paskui ji dar karta pasiklause, tai jau tada jai paaiskino, kad jie turi omenyje, kad audinys turi buti taip austas, kad abi puses butu gerosios...
tai zodziu nusipjovem mes i tuos patarimus, nupirkom medvilnes/lino 80/20 audinuka grazu, dazyta su rasteliu is vienos puses, pasiuvom ir liuks  thumbup.gif

aha, aš irgi kažką tokio girdėjau, tie gamintojai kartais taip kai pasako doh.gif tipo:"nedarykit pačios nieko" lotuliukas.gif arba taip suskelia, kad žodžiu negausit ir nepasidarysit jūs taip doh.gif ax.gif

aš slingą pirkau iš siuvančios mamos tai kietokas audinukas pem ant pem, kažkas tokio linas su medvilnes, tai man visad norėdavosi ten įtiest ką nors vaikui blush2.gif dėl to aš tom vaikjuostėm taip ir susižavėjusi blush2.gif

vakar kaip tik buvau aš tokiam mamų susitikime, tai ten daug kas ateina su vaikjuostėm, su labai mažais leliais, tai šnai šnai, vakar tik žiūriu nieko ten sunkaus, apsiriša, ir į trasą biggrin.gif aš ilgiau užtrukau kol vaiką su diržais prie vežimo prisegiau blush2.gif

oki, einu siūt, noriu parodyt šiandien kas gausis man rolleyes.gif
Atsakyti