Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

O aš kelnaičių tikrai nesiūlyčiau imti M, jei klubai 94-95 cm nė pro kur schmoll.gif Pamesit plaukiodama laugh.gif Man su tokiais pačiais klubais puikiai tinka S, didesnių tikrai nereikia (ir šiaip visko S nešioju) smile.gif Dar ir XS nuo seniai turiu, ir neatrodo per mažos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 09 balandžio 2011 - 21:44
Turiu apie 10 VS maudomu, mano patirtis tokia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 balandžio 2011 - 21:48
QUOTE(linamog @ 2011 04 09, 22:48)
Turiu apie 10 VS maudomu, mano patirtis tokia. ax.gif

Nu įdomiai tada unsure.gif Nes ir mano sesuo maudymukų apačią perka S, o jos klubai 98 cm biggrin.gif Bet čia gal dėl to, kad padidintas papuolė smile.gif Tad tikrai neįsivaizduoju, kaip gali tikti M dydis merginai su 94 klubais g.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 09, 12:18)
Jei po krutine 83-84 cm tai kokios apimties man liemenels reikia? g.gif

pas mane 81cm po krutine, emiau 36 dydi, buvo biski per laisvas, tai dabar uzsisakiau 34 dydi, jums manau 36 butu gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 09, 12:18)
Jei po krutine 83-84 cm tai kokios apimties man liemenels reikia? g.gif

Tikrai ne 34, nenuostabu kodel sakote, kad verzia wink.gif
Sakyciau ne maziau nei 36 reikia.

QUOTE(kavamale @ 2011 04 09, 15:00)
Reikia pagalbos del dydziu. Krutine 75B ( per ~91, po ~77), klubai ~94 -95, siaip deviu S, tad koki dydi siulytumete?  ax.gif

Tai tokio dydzio liemenuka ir reikia imt -34B.
O kas del kelnaiciu, tai berods sio modelio atitinka, tai geriausia imti toki koki nesioji iprastai. As su 98 cm imciau M biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 04 09, 23:27)
pas mane 81cm po krutine, emiau 36 dydi, buvo biski per laisvas, tai dabar uzsisakiau 34 dydi, jums manau 36 butu gerai  ax.gif

Pas mane po krutine 77 cm, as imu 34 dydi, keliu modeliuku net 36 turiu. Bet as nemegstu kai liemenukas uzsegtas taip, kad lasinukai is visur lenda (mano mama turi iproti taip segti, nes pasak jos, kitaip jai nesilaiko, tai gauna velniu nuo manes biggrin.gif ). O ir jei imti mazesne apimti nei reikia, tai krutine is sonu dazniausiai "lenda".
Atsakyti
Bet pirkau viena skurinuke 36 bet plati buvo ir tikrai per plati doh.gif ant tolimiausio net uzsegus kabojo doh.gif gal nuo modelio priklauso g.gif O va turiu stebukla 34 ir kuo puikiausiai tinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 10 balandžio 2011 - 13:19
QUOTE(wife @ 2011 04 10, 14:17)
Bet pirkau viena skurinuke 36 bet plati buvo ir tikrai per plati doh.gif ant tolimiausio net uzsegus kabojo doh.gif gal nuo modelio priklauso g.gif O va turiu stebukla 34 ir kuo puikiausiai tinka ax.gif

O kokia skurinuke? Dideliu bangu?
Man dideliu bangu pasirode platokos, o vat mazu net verze kazkiek pradzioj (mazu bangu skurinukes turiu 4, labai patinka man jos).
Stebukla as turiu 34, idealiai tinka apimtis.
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 04 09, 23:05)
Nu įdomiai tada unsure.gif  Nes ir mano sesuo maudymukų apačią perka S, o jos klubai 98 cm biggrin.gif Bet čia gal dėl to, kad padidintas papuolė smile.gif Tad tikrai neįsivaizduoju, kaip gali tikti M dydis merginai su 94 klubais g.gif

koki man tada dydi imt jei klubai 86-87 cm ? mazesnio nei xs nera doh.gif
Atsakyti
perskaiciau visus komentarus tai reziumuoju, kad kavamalei isvis neapsimoka nieko pirkt, nes uoj kaip su baime moteriske lauks to maudimuko, nes visu patirtis pasidare skirtinga, kaip gerai, kad kai as pirkau, man visos patare vienodai ir likau puikiai atitaikiusi dydi karsta.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 04 10, 16:05)
koki man tada dydi imt jei klubai 86-87 cm ? mazesnio nei xs nera  doh.gif

Oi, nežinau... biggrin.gif Kad čia keistai, vienos sako, kad visi maudymukai padidinti, kitom viskas atitinka ir t.t. Sunku laugh.gif Tik aš visada pataikau biggrin.gif Na, dabar bandau prisiminti... Kai mano klubai buvo ~90 pirkau XS ir tiko, beeet buvo su raišteliais šonuose, tai nežinau, kaip būtų, jei būtų buvę be jų laugh.gif
Atsakyti
Aš viską nešioju XS ir viską perku XS, bet daugumoj netinka biggrin.gif Maudomai kol sausi lyg nieko, bet sušlampa kelnaitės ir kabo cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
As turiu maudoma is VS tiesiai buvau uzsisakius dabar nesenai - S dydis puikiai tinka, o kita nesenai pirkau per SM S dydzio (gali buti kad senesnis modelis jo) tai gerokai didesnis, jau per didelis tikrai,ypac kelnaites, jauciu teks parduoti arba sesei perleisti ax.gif tai ir suprask cia su tais dydziais kad nori biggrin.gif tik va maudomo virsaus kad ir 32C krutine pas mane, bet vistiek mazesnio nei S norisi, galvoju reikes pasiulyti kam keistis i XS virsu, dar tik viena karta matavausi, reikes atidziau apziureti, bet kazkaip su S viskas taip uzsidengia ir atrodau visai be krutines, verysad.gif
Atsakyti