Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(Twista @ 2011 04 09, 21:38)
O aš kelnaičių tikrai nesiūlyčiau imti M, jei klubai 94-95 cm nė pro kur schmoll.gif Pamesit plaukiodama laugh.gif Man su tokiais pačiais klubais puikiai tinka S, didesnių tikrai nereikia (ir šiaip visko S nešioju) smile.gif Dar ir XS nuo seniai turiu, ir neatrodo per mažos ax.gif

As su klubais apie 98 irgi kuo puikiausiai telpu i S tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei kam padės, tai mano maudymuko apatinė dalis yra XS dydžio, klubai mano apie 91cm smile.gif puikiai tinka, nei per daug aptempta, nei per platu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 10, 14:17)
Bet pirkau viena skurinuke 36 bet plati buvo ir tikrai per plati doh.gif ant tolimiausio net uzsegus kabojo doh.gif gal nuo modelio priklauso g.gif O va turiu stebukla 34 ir kuo puikiausiai tinka ax.gif

Keista, nes pas mane po krutine 81cm (pagal colius gaunasi 32) kazkur, tai as visada 36 dydi perku ir visada tinka (na su retom isimtim, t.y. gal 2-4 liemenukai pasitaike, kad netiktu). Skurinuke tik dideliu bangu esu turejus, bet ir ta 36 buvo, nors paskui dar kazkiek praistmape, tai laisvoka apimtis. Bet ir stebuklas, ir antra po stebuklo, ir visos kitos pas mane 36 - i 34 niekaip (nu nebent ant pacio artimiausio segt - taip nebandziau, bet juk taip ir neteisinga dydi rinktis). g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri su didesne krūtine (C ar D) turit liemenėles iš multiway serijos, kur galima nešioti be petnešėlių? Ar yra toks modelis, kur patikimai ir stabiliai viską laikytų? Kiek esu matavusis tokio tipo liemenėlių, vis tiek nuslysta, nors jau atrodo dydį atitaikau. Turiu taip pusėtinai prilaikančią Calvin Klein, na bet vis tiek reikia taisytis.. O vasarai prisipirkau suknelių nuogais pečiais, jokių petnešėlių. Ir žinoma tik vėliau susivokiau, kad problemėlė bus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 11 balandžio 2011 - 01:29
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 04 10, 09:46)

Pas mane po krutine 77 cm, as imu 34 dydi, keliu modeliuku net 36 turiu. Bet as nemegstu kai liemenukas uzsegtas taip, kad lasinukai is visur lenda (mano mama turi iproti taip segti, nes pasak jos, kitaip jai nesilaiko, tai gauna velniu nuo manes  biggrin.gif ). O ir jei imti mazesne apimti nei reikia, tai krutine is sonu dazniausiai "lenda".

kas idomiausia, kad 36 dydis man realiai buvo per laisvas, uzsisegus net ant paskutinio segimo jis man matesi kad per laisvas, nes vaiksciojo i sonus, jei galima taip issireiksti
nu dabar laukiu 34 dydzio, bus matyt, kaip kai uzsisegsiu, nes irgi nemegstu kai isirezia i sonus
gal vel gi - viskas nuo modeliuko priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 04 11, 02:28)
Merginos, gal kuri su didesne krūtine (C ar D) turit liemenėles iš multiway serijos, kur galima nešioti be petnešėlių? Ar yra toks modelis, kur patikimai ir stabiliai viską laikytų? Kiek esu matavusis tokio tipo liemenėlių, vis tiek nuslysta, nors jau atrodo dydį atitaikau. Turiu taip pusėtinai prilaikančią Calvin Klein, na bet vis tiek reikia taisytis.. O vasarai prisipirkau suknelių nuogais pečiais, jokių petnešėlių. Ir žinoma tik vėliau susivokiau, kad problemėlė bus blush2.gif

Kiek as ivairiu turejau, tai su tokio pat dydzio krutine nei vienas liemenukas nesilaike stabiliai.
Atsakyti
Sveikutes. Norejau patarimo. jei po krutine 72, o per krutine 79, klubai 90cm. Tai renkantis maudymosi kostiumeli koki liemeneles dydi reiktu imti (32 ar 34 apimtis turetu buti ir nebezinau kaip su kauseliais doh.gif nesiojau B, bety po gimdymo nebesuprantu net koks cia dydis beliko doh.gif )? Kelnaiciu tai isivaizduoju, kad xs.

http://www.victorias...iofit-swim-tops

http://www.victorias...name=vsdWrapper

O kaip maudymukai su sitais kauseliais, mazai krutinei? Na kaip nuorodose idejau. Visuomet kitokio tipo nesiojau, be jokiu bandymu krutine padidinti. Bet po gimdymo ziuriu, kad nieko neliko ir tenka ieskoti kitokio tipo liemeneliu. Ar nebus, kad tie kauseliai atrodys pustusciai? Kazkaip baiminuosi, kad neispildysiu as tu kauseliu. Vis tiek as isivaizduoju, kad jie graziau i didesne puse esanciai krutinei.
Sunku issirinkti...
Ar tiktu kuris is situ mazai krutinei? Gal kas turit...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 11 balandžio 2011 - 19:01
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 04 11, 17:36)
Kiek as ivairiu turejau, tai su tokio pat dydzio krutine nei vienas liemenukas nesilaike stabiliai.

Taip ir galvojau, kad stebuklų nereikia tikėtis.. doh.gif
Atsakyti
gavau situos, is tikruju pamazinti dydziu, smagus, medziaga plona, lb maloni smile.gif

tik pirmi realiai ryskesni nei fotkej
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackberry: 11 balandžio 2011 - 19:23
Sveikos, gal galit patarti?
Esu 90/67/97, nenusprendžiu, kokį dydį imti...

Atsakyti
QUOTE(helada @ 2011 04 12, 16:50)
Sveikos, gal galit patarti?
Esu 90/67/97, nenusprendžiu, kokį dydį imti...

4 imciau. Bet ne uz tokia kaina. Brangu.
Atsakyti
Sveikos merginos,gal galit patarti kokus dydžius rinktis maudymuko iš VS,klubu apimtis 91,per krutine - 80,po krutine 72 verysad.gif mastau ar tiktu 32a ar geriau 32b g.gif bijau nusipirkti per siaura per apimti,ar per dideli per kauselius,nes krutine isties labai maza doh.gif jei galit padekit,busiu labai dekinga mirksiukas.gif ir jei galit ikelkite nuotraukyciu maudymuku,kurie labiausiai jusu nuomuone tiktu blush2.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
Kokį modeli patartumete kad ir padidintu krūtine ir gražiai sustatytų,skurinukių nenoriu. unsure.gif
Atsakyti