Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(Vaidulė @ 2011 02 22, 07:58)
Aš ne Vikta, bet parašysiu  ax.gif 34C  smile.gif

Aciu. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 02 22, 12:09)
Aciu.  bigsmile.gif  4u.gif

p.s. bet žinok būna ir išimčių.....kai kurios yra kiek mažintos, gal pradžiai čia įkelk apie kokią galvoji, patars merginos rolleyes.gif Aš kitokį dydį nešioju, bet tarkim Angels air liemenėlės man reikia su didesne apimtim unsure.gif
Atsakyti
Gal zinot kur butu galima isigyti toki VS paltuka? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Butu idomus atsiliepimai apie sia. 4u.gif
user posted image

Tiesa, sitas dar labai patinka, gal kas turi? bigsmile.gif
user posted image

As turiu tankini (po pietu idesiu nuotraukyte, gal kam patiks 4u.gif ), bet su dydziu prasoviau siek tiek, labai grazus, bet karta uzsidejusi supratau, kad nieko nebus, negaliu visa laika tikrinti ar nepameciau nieko. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2011 02 22, 12:31)
Gal zinot kur butu galima isigyti toki VS paltuka?  4u.gif

user posted image

mačiau išparduotuvėj kažkas pardavinėjo tik nepamenu koks dydis. paieškok čia
http://www.supermama...;#entry44871983

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 02 22, 12:32)
Butu idomus atsiliepimai apie sia.  4u.gif
user posted image

čia MIraculous. bent jau man jos apimtis yra mažesnė nei kitų. pvz pas mane 77 cm po krutinė, tai 34 apimtis tokia tik tik, norėtusi biški laisvesnės. jos ilgis neistempus (nuo krasto iki krasto) 60,5 cm, kai kitos 34 apimties ilgis būna apie 62-63 cm
36 apimties nebandžiau prie šio modelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 22 vasario 2011 - 14:09
Aciu, Vikta, o ka del sios pasakytum? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 02 22, 13:53)
Aciu, Vikta, o ka del sios pasakytum?  4u.gif
user posted image

jos apimtis man gera. su 76-77 cm po krūtinė 34 apimtis kaip tik.
jeigu pirksi tiesiai iš VS tinklalapio - viskas ok. jei pirksi iš kokios pardavėjos - pradžioj paprašyk realios foto. nes būna tokių pirkti ebayjuje, pigiau nei VS tinklalapyje, bet ne originalios.
tieisiai iš VS tokio tipo skūrinukė man nė karto nebuvo kad atšoktų vienas medžiagos sluoksnis nuo kito, o va nusipirkus iš ebay - atšoko po antro skalbimo. nors ir buvo skalbta specialiame liemenėlių skalbimo kamuolyje.
tos ebay skūrinukės biški raštai skiriasi nei VS originalios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 22 vasario 2011 - 14:10
QUOTE(vikta @ 2011 02 22, 11:07)
jos apimtis man gera.  su 76-77 cm po krūtinė 34 apimtis kaip tik.
jeigu pirksi tiesiai iš VS tinklalapio - viskas ok. jei pirksi iš kokios pardavėjos - pradžioj paprašyk realios foto. nes būna tokių pirkti ebayjuje, pigiau nei VS tinklalapyje, bet ne originalios.
tieisiai iš VS tokio tipo skūrinukė man nė karto nebuvo kad atšoktų vienas medžiagos sluoksnis nuo kito, o va nusipirkus iš ebay - atšoko po antro skalbimo. nors ir buvo skalbta specialiame liemenėlių skalbimo kamuolyje.
tos ebay skūrinukės biški raštai skiriasi nei VS originalios

Labai aciu uz toki issamu paaiskinima. 4u.gif Tu pati uzsakineji is vs spl.?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 02 22, 14:25)
Labai aciu uz toki issamu paaiskinima.  4u.gif Tu pati uzsakineji is vs spl.?

ne, per tarpininkes. esu pati užsakinėjusi, bet siunčiau pas draugus USA, paskui jei man persiuntė asmeniškai
bet vis vien apsimoka labiau per tarpininkes
Atsakyti
Labutis, priminkit kurios čia skūrinukės??? Pirkausi prieš gerus kelis metus, tai atmintis nebeatgamina, kurios, ypač kai pamatai jų tokią galybę rolleyes.gif Beje, esu pirkusi ir be pakietinimų (pati suklydau), bet ji buvo taip įdomiai pasiūta, kad ten viska sukėlė aukščiau, nei kad reikėtų hihihi.gif
p.s. kelios guli net nepradėtos nešioti, nes nestuke.gif maitinimai dydžius pakoregavo doh.gif gaila parduoti, sakau gal "priaugsiu" dar rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
labas, merginos 4u.gif
gal kuri turit ir galit pakomentuoti tokią suknutę (ar atitinka dydį, kaip koybė ir koks jos ilgis)?
user posted image

iš karto ačiū atsakiusiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2011 02 22, 17:22)
Labutis, priminkit kurios čia skūrinukės???

Jau pati išsiaiškinau tongue.gif
Atsakyti