My Webpage
planuoju isigyti sia suknele, koki dydi reikia imti(s ar xs) jei siaip rubus nesioju s (36) mano ismatavimai: 90/70/90, turiu nedideli pilvuka uzsilikusi po nestumo
QUOTE(daiset @ 2011 02 23, 00:16)
My Webpage
planuoju isigyti sia suknele, koki dydi reikia imti(s ar xs) jei siaip rubus nesioju s (36) mano ismatavimai: 90/70/90, turiu nedideli pilvuka uzsilikusi po nestumo
Sakyciau, S. Ir pasizvalgykit siu sukneliu mjrsales.com, yra pigiau.
QUOTE(daiset @ 2011 02 23, 01:16)
My Webpage
Hmm, su 86/63/86 tai XS buvo laisvoka....bent jau ties liemeniu buvo laisva ir klubų "neišėmė"

as noriu jusu patarimo del liemeneliu vc ,reikia kad nedidintu krutines,o graziai pakeltu suformuotu tai ka jau turiu

labas rytas,
gal kuri turit tokia suknute, kaip ji, atitinka dydi? ar tinkama butu ne kasdienai, o kokiai ne super rimtai sventei, pvz, jubiliejui?
gal kuri turit tokia suknute, kaip ji, atitinka dydi? ar tinkama butu ne kasdienai, o kokiai ne super rimtai sventei, pvz, jubiliejui?

gal galit paaiskinti apie sita mjrsales.com, cia vs ir drabuzeliai ir maudomukai? tarpininkes is cia uzsakineja, nes kazkaip nepastebejau?

QUOTE(raffaelle @ 2011 02 23, 10:14)
as noriu jusu patarimo del liemeneliu vc ,reikia kad nedidintu krutines,o graziai pakeltu suformuotu tai ka jau turiu
is kokios rusies reiktu ziureti
nuorodele imeskit,nes as ten nelab gaudausi
aciuuuuuuuuuuuuu 

tai jeigu norit kad daug ensukeltų, reiktų imti su minimaliu push-up lygiu. viso yra 5 lygiai. tai užtektų turbūt 1-2 lygio
čia 1 lygis
http://www.victorias...ras/subtle-lift
čia 2 lygis
http://www.victorias...s/moderate-lift
dar gali tik išvis be push-up, tik kietas kaušelis
http://www.victorias...ined?pageAt=all
QUOTE(vikta @ 2011 02 23, 12:33)
tai jeigu norit kad daug ensukeltų, reiktų imti su minimaliu push-up lygiu. viso yra 5 lygiai. tai užtektų turbūt 1-2 lygio
aciu jum,as noreciau visai be kauseliuir push ,ar yra tokiu?
kazi kaip sie

bet ziuriu tikrai cia D dydziai maziausi

Sveikos,
kokia nuomone Jusu del sios suknutes?

kokia nuomone Jusu del sios suknutes?

QUOTE(tiju @ 2011 02 23, 12:16)
gal galit paaiskinti apie sita mjrsales.com, cia vs ir drabuzeliai ir maudomukai? tarpininkes is cia uzsakineja, nes kazkaip nepastebejau? 

Cia isparduotuve- grazinti rubai- dauguma nesioti, brokuoti , pasitaiko ir geru.Reikia labai idemiai skaityti aprasyma nors kartais aprasymas neatitinka tai ka gauni

turbut reikia i kaina ziureti? jei kaina maza, bet nieko blogo neraso, tai gali but kad teks nusivilti?

QUOTE(tiju @ 2011 02 23, 13:58)
turbut reikia i kaina ziureti? jei kaina maza, bet nieko blogo neraso, tai gali but kad teks nusivilti? 

Anksciau is ten pirkdavau, gavau ir nauju idealiame stovyje rubu, bet kitus gavau kuriuos is karto ismeciau nes sunesioti baisiai, nors rase kad nauji