Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 73 tema

QUOTE(Forget @ 2011 02 21, 16:29)
Ar jau balsavote?

http://www.llvs.lt/
už ką, jei taip?

Taip, ka tik prabalsavau uz Herta Muller "Amo supuokliu" vertima. smile.gif Tiesa pasakius, is siulomo saraso turiu tik sia ir G. Swift "Vandenu zeme", kurios dar neskaiciau, taciau "Amo supuoklese" zodis yra jos varomoji jega, o lietuviskame vertime net nusistebedavau kai kuriu issireiskimu graziu skambesiu bei originalumu.

Atostogos. Siandien baigiau Joanne Harris "Dzentelmenai ir zaidejai". Detektyvas, kokius as myliu (kazkuo primine A. Christie), nors nuo puses jau itariau, o likus ketvirtadaliui tikrai zinojau kas yra kas. cool.gif Neziurint neaiskios pradzios su pernelyg dideliu veikeju skaiciumi, patiko pati isdestymo forma, kai tik po gero trecdalio supranti rasytojos uzmacias pirmojo asmens pristatymui. Nepasirode per ilgas ar istemptas bereikalingu aprasymu ar monologu. Vertinciau 8 is 10 balu.
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2011 02 21, 16:43)
Na, man skiriasi tuo, kad šita tema man labiau patinka, nes šioje temoje mažiau tuščių plepalų ir daugiau argumentuotų nuomonių.  ax.gif

Bet daugiau arogancijos ir snobizmo. tongue.gif Beeet kiekvienam savo - man taip pat. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 02 21, 17:03)
va, žiū:

Романтические триллеры
Звонок после полуночи (Call After Midnight, 1987)
Under the Knife (1990)
Свидетель (Whistleblower, 1992)
Never Say Die (1992)
Presumed Guilty (1993)
Peggy Sue Got Murdered (1994)
In Their Footsteps (1994)
Thief of Hearts (1995)
Keeper of the Bride (1996)

tai bus maždaug Sandros Brown stiliaus smile.gif

blink.gif o as uzsisakiau ta Звонок после полуночи doh.gif ,net neskaiciau aprasymo,maniau bele naujas,visi man jos patinka ir imu doh.gif nu tikiuosi bus kietesni nei Sandros Brown,nes tos tai isvis pievos...
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 21, 17:29)
Ar jau balsavote?

už ką, jei taip?
"Tobulas skausmas", kiek pamenu nesužavėjo nieko.
Aš už "Vandenų žemę". ax.gif
Kiek pamenu, skaitė tik Pajauta ir aš hihihi.gif . Nesužavėjo. schmoll.gif Man tiesiog buvo nuobodu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 02 21, 19:29)

Kiek pamenu, skaitė tik Pajauta ir aš hihihi.gif . Nesužavėjo.  schmoll.gif  Man tiesiog buvo nuobodu.  unsure.gif

Tai vat aš tavo nuomone ir pasikliaunu bigsmile.gif iš tiesų, draugei padovanojau, tai sakė baisi nuobodybė rolleyes.gif

Aš balsavau už "Pilkasias sielas" , dėl asmeninių pažinčių biggrin.gif Ta proga einu jas skaityti, nes labai traukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 02 21, 18:29)
Aš už "Vandenų žemę".  ax.gif
Kiek pamenu, skaitė tik Pajauta ir aš hihihi.gif . Nesužavėjo.  schmoll.gif  Man tiesiog buvo nuobodu.  unsure.gif

As skaiciau. Visai nieko. Chrestomatiska. Na gal ir nuobodoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 02 21, 18:53)
As skaiciau. Visai nieko. Chrestomatiska. Na gal ir nuobodoka  biggrin.gif
Apie "Tobulą skausmą"?
Gal pernelyg chrestomatiška? g.gif Labai jau taisyklinga pasirodė.
Atsakyti
Vakar dar vis gyvenau knygų mugės įspūdžiais. Šiandien jau grįžau į realybę, tad ir šiokią tokią muginę ataskaitėlę pateiksiu. blush2.gif

Penktadienį ir šeštadienį įsigijau išvardintas knygas ir vieną, reikalingą darbui. Paskutinę minutę neatsispyriau ir nusipirkau C.McCullough.naująjį detektyvą. doh.gif blush2.gif biggrin.gif Savaime aišku, negalėjau praeiti pro šalį ir neįsigyti vos 5 litus kainavusias "Pilkąsias sielas". thumbup.gif blush2.gif

Gavau septynis autografus
: labai lauktus V. Papievio ir S. Oksanen (šiias dvi knygas jau anksčiau buvau nusipirkusi) bei T. Venclovos, L. Briedžio, A. R. Čaplinsko, Y. Slezkin, L. Donskio.

Pirkiniai:

T. Venclova Vilnius.Asmeninė istorija (su autografu)
L. Briedis. Vilnius. Savas ir svetimas (su autografu)
A, R. Čaplinskas.Vilniaus istorija. Legendos ir tikrovė (su autografu)
Y. Slezkin Žydų šimtmetis (su autografu)
L. Donskis. Galia, vaizduotė ir atmintis: politikos ir literatūros etiudai (su autografu)
S. Parulskis Prieš mirtį norisi švelnaus
Laimono laimė: atsiminimai apie aktorių Laimoną Noreiką.
C.l G. Jung - Atsiminimai, vizijos, apmąstymai
M. Frisch „Montaukas“
Viktor E. Framkl. Žmogus prasmės akivaizdoje.
Gao Xingjian Dvasios kalnas
H. Pleij. Karminas, purpuras ir mėlis. Apie spalvas Viduramžiais ir vėliau.
C.McCullough. „Per daug žmogžudysčių“.
P. Claudel „Pilkosios sielos

Spėjau paklausyti L. Briedžio, T. Venclovos, S. Oksanen knygų pristatymus. smile.gif

Žmonių gausybė, ypač šeštadienį, tad be susidaryto išankstinio norų/pageidavimų sąrašiuko būčiau prapuolusi. biggrin.gif
Bet kaip smagu buvo toje knygmylių masėje "panardyti". thumbup.gif 4u.gif Šeštadienį po mugės laukiau , kol atvažiuos mane paimti nuo mugės. Šalia stovėjo mergina su vaikinu ir aukė , kol draugai privažiuos ir paims juos bei knyginius lobius . O jų turtai nemaži: du dideli krepšiai su knygomis, abiejų kuprinės ir merginos didelė rankinė, kaip įsivaizduoju, pilna spaudinių thumbup.gif Uch, koks mielas dūšiai vaizdelis thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2011 02 21, 20:31)
Vakar dar vis gyvenau knygų mugės įspūdžiais. Šiandien jau grįžau į realybę, tad ir šiokią tokią muginę ataskaitėlę pateiksiu. blush2.gif

Penktadienį ir šeštadienį įsigijau  išvardintas knygas ir vieną,  reikalingą darbui. Paskutinę minutę neatsispyriau ir nusipirkau C.McCullough.naująjį detektyvą. doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif Savaime aišku, negalėjau praeiti pro šalį ir neįsigyti vos 5 litus kainavusias "Pilkąsias sielas". thumbup.gif  blush2.gif

Gavau septynis autografus
: labai lauktus V. Papievio ir S. Oksanen  (šiias dvi knygas jau anksčiau buvau nusipirkusi) bei  T. Venclovos, L. Briedžio, A. R. Čaplinsko, Y. Slezkin, L. Donskio.

Pirkiniai:

T. Venclova Vilnius.Asmeninė istorija (su autografu)
L.  Briedis. Vilnius. Savas ir svetimas (su autografu)
A, R. Čaplinskas.Vilniaus istorija. Legendos ir tikrovė (su autografu)
Y. Slezkin Žydų šimtmetis (su autografu)
L. Donskis. Galia, vaizduotė ir atmintis: politikos ir literatūros etiudai (su autografu)
S. Parulskis Prieš mirtį norisi švelnaus
Laimono laimė: atsiminimai apie aktorių Laimoną Noreiką.
C.l G.  Jung - Atsiminimai, vizijos, apmąstymai
M. Frisch „Montaukas“
Viktor E. Framkl. Žmogus prasmės akivaizdoje.
Gao Xingjian Dvasios kalnas
H. Pleij. Karminas, purpuras ir mėlis. Apie spalvas Viduramžiais ir vėliau.
C.McCullough. „Per daug žmogžudysčių“.
P. Claudel „Pilkosios sielos

Spėjau paklausyti L. Briedžio, T. Venclovos, S. Oksanen knygų pristatymus. smile.gif

Žmonių gausybė, ypač šeštadienį, tad be susidaryto išankstinio norų/pageidavimų sąrašiuko būčiau prapuolusi. biggrin.gif
Bet  kaip smagu buvo toje knygmylių masėje "panardyti".  thumbup.gif  4u.gif Šeštadienį po mugės laukiau , kol atvažiuos mane paimti nuo mugės. Šalia stovėjo mergina su vaikinu ir aukė , kol draugai privažiuos ir paims juos bei knyginius lobius . O  jų turtai nemaži: du dideli krepšiai su knygomis, abiejų kuprinės ir merginos didelė rankinė, kaip įsivaizduoju, pilna spaudinių thumbup.gif  Uch, koks mielas dūšiai vaizdelis thumbup.gif  wub.gif .

Dolitlė, ruošiesi kraustytis į Vilnių? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 21, 18:29)
Papildyta:
Ar jau balsavote?

už ką, jei taip?

Visas jas turiu, bet kol kas skaičiau tik tris. Balsavau už "Mečetės namus". biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2011 02 21, 20:33)
Dolitlė, ruošiesi kraustytis į Vilnių? smile.gif)

lotuliukas.gif Ai, kad aš kasmet po mugės "keičiu" gyvenamąją vietą. lotuliukas.gif Pernai su Colleen McCullough "pagalba" "vykau" į senovės Romą. lotuliukas.gif O šįmet taip jau atsitiko, kad Vilnius paviliojo. biggrin.gif Įdomu, kur kitąmet trauksiu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 21 vasario 2011 - 19:45
QUOTE(Forget @ 2011 02 21, 10:11)
Dar apie tą patį, joks žmogus, kuris perskaitė "Ulisą" ir jam patiko, nerekomenduos jo visiems  biggrin.gif

Va dėl šito tai 100 proc sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Kirkė @ 2011 02 21, 14:31)

sveika 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 14:33)
O man 'Ramunių pievelė' patiko  smile.gif  Nuvylė Wesley 'Be eilės'.

man "Ramunių pievelė" irgi visai patiko. Ne šedevras, bet ir ne nusivylimas.
Atsakyti
Taip gera ant dūšios ir komentarai tokie "skanūs" biggrin.gif

Kažkaip net linksma, kad atsirado knyga, kuri sujaudino Forget - jau maniau, kad jos niekas nesujaudina cool.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 02 21, 17:08)
Žaliakalny, Algirdo g., yra Jotemos leidykla,

katroje čia Algirdo vietoje? arčiau Savanorių ar toliau. Taip netoli gyvenu ir niekada nebuvau unsure.gif

P.s. nieko nekaitau - kas dieną dirbu "su galva", kad nieko protingo skaityti nenoriu, o menkaverčio - irgi.... na ką daryti? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 02 21, 19:44)
kas dieną dirbu "su galva", kad nieko protingo skaityti nenoriu, o menkaverčio - irgi.... na ką daryti? doh.gif  biggrin.gif
Keisk darbą - dirbk be galvos! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti