Mielos vilnietės, ar rytoj vyks susitikimas?
Pavasariški gimtadienio sveikinimai ir šilčiausi linkėjimai Heliantai ir Distai

Sveikinu sukaktuvininkes!

Vilnietės, primenu, kad rytoj, ketvirtadienį, 18 val. Panoramoje, Gan bei City, vyks susitikimas. Nepamiršote

QUOTE(luiziana @ 2011 03 01, 21:46)
Zinau daug mamyciu yra,gal kuri domejotes ir vartet sia knyga: http://www.pegasas.l...no-pasakos/8385 man idomu ar ji graziai iliustruota,ar isvis be piesiniu,kiek joje pasaku sudeta?
Jau galvoju apie savo mazyle,pati uzaugau su Andersono pasakom,tai va ir savajai noresiu jas skaityti,tik,kad manoji knyga rusu kalba,ji nesupras,todel noriu isigyti lietuviu 

I ivairius pasaku "rinkinius" ziuriu labai atsargiai. Tekstas daznai buna iskraipytas. Pasakos, geriausiu atveju sutrumpintos, blogiausiu - perdarytos, bet taip

O is patirties galeciau pasakyti (nors tai gali buti ir labai individualu), kad vaikai megsta neilgas pasakeles ir atskiromis knygelemis. Tai tokias ir stengiames skaityti. Jiems smagu rinktis pacia knygele.
Ir rinkinuku, man labiausiai patiko ir mano vaikams P. Masioto pasakeles.
Yra isleista knygele "trumpos pasakeles". Ji tinka iki kokiu 4 metu. Vaikui pazystami veikejai (lapes, zuikiai... ir kt). Tekstas gyvas, grazi kalba, sakinukai trumpi. Gal kiek iliustraciju pritruko... Bet tikrai labai noriai skaitem ir skaitom.
Princesiu ir princu, raganaiciu amzius velesnis.
Savo laiku man labai patiko Sacherezados "Tukstantis ir viena naktis" pasaku knygu serija. Kazin ar dabartiniams vaikams apskritai jos sukeltu bent sioki toki susidomejima

QUOTE(Jurzole @ 2011 03 01, 19:48)
*Viskas aisku - jei yra itarimas, kad knyga forumietems dar nezinoma/neskaityta, ilgo atsiliepimo geriau nerasyti, nes vis tiek jo niekas neskaitys
**As tai prisipazistu esanti gana priklausoma nuo tu zmoniu nuomones, kuriu skoniu pasitikiu, kad jis mazdaug sutaps su mano Ju atsiliepimus skaitau atidziai.
**As tai prisipazistu esanti gana priklausoma nuo tu zmoniu nuomones, kuriu skoniu pasitikiu, kad jis mazdaug sutaps su mano Ju atsiliepimus skaitau atidziai.
* Aš skaitau viską viską

** Man - analogiškai, bet tainatūralu, tirkiausiai - per tiek laiko bendravimo, atrandi panašuas skonio žmonų ir nesąmoningai jau suklusti, kai jie kažką pasakoja

QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 02, 09:02)
Vilnietės, primenu, kad rytoj, ketvirtadienį, 18 val. Panoramoje, Gan bei City, vyks susitikimas. Nepamiršote

Ašvis dar praleidžiu

QUOTE(janna @ 2011 03 02, 09:04)
I ivairius pasaku "rinkinius" ziuriu labai atsargiai. Tekstas daznai buna iskraipytas. Pasakos, geriausiu atveju sutrumpintos, blogiausiu - perdarytos, bet taip
Sutinku

labiausiai trūksta tų trumpų pasakėlių, kurios pagal amžių tinkamos kokiam trimetukui, ir būtų idealu, jei su gausiomis iliustracijomis...
Skaitau V.Daujotytės monografiją apie S.Gedą. Na, seniai tookią knygą beskaičiau.. Kol kas išduosiu tik, kad malonumas neišpasakytas, taip paskutinį kartą skaičiau gal tik studijų metais. Daugiau nesiplėsiu, paklodė bus vėliau

Papildyta:

Heliantai ir Distai - sveikinimai

Ir šitą gi tą gi.. prašymą turiu - jei kas kur užmatysit kokių žinių apie D.Kajoko naująją knygą, ko gero, šiemet išeisiančią - "Kurčiam asiliukui", duokit žinią, a.. Laukiu kaip vaikas Kalėdų..

QUOTE(Sasorisa @ 2011 03 02, 00:44)
Ir rinkinuku, man labiausiai patiko ir mano vaikams P. Masioto pasakeles.
Yra isleista knygele "trumpos pasakeles". Ji tinka iki kokiu 4 metu. Vaikui pazystami veikejai (lapes, zuikiai... ir kt). Tekstas gyvas, grazi kalba, sakinukai trumpi. Gal kiek iliustraciju pritruko... Bet tikrai labai noriai skaitem ir skaitom.
Ten ir pasakos pagal metų laikus yra suskirstytos kai kurios ir nuostabūs tikri vaikiški Taidos Balčiūnienės piešiniai, šita?
Nuostabi knygutė.
QUOTE(marakeš @ 2011 03 02, 03:39)
aš Vaigos leistomis pasakomis nepasitikiu, knygos kai kurios gal ir gražios, bet pats pasakų turinys dažnai būna iškraipytas arba labai supaprastintas.
QUOTE(janna @ 2011 03 02, 09:04)
....

Aciu uz patarimus,vertingi

QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 02, 08:02)

nepamiršom

Pabaigiau Maurier "Mano pussesere Reicel".Neturiu ka daug komentuoja,nes knyga neitrauke,tai ir atsiliepimas nesilieja laisvai...Visos jos knygos puikios,bet sioji nuobodi pasirode.Gal tik vienas momentelis buvo paciam gale jau,kai buvo idomu suzinoti,kaip ivyks kuliminacija,bet jau skaiciau akis tik prabegom vedziodama,ne viska atidziai,norejau tik suzinoti,kaip baigsis,praleidinejau bereikalingus aprasymus ir ejimus link pabaigos...man nuobodu,jauciu busiu viena is nedaugelio,kam si knyga neitiko
Dabar imuosi Erle Stanley Gardner "Kai nekimba nezvejok"

Dabar imuosi Erle Stanley Gardner "Kai nekimba nezvejok"

Ar nebusiu tik suklaidinus su pavadinimu
vakare patikslinsiu.
Va sita tai tikrai turim:

Bet yra ir dar viena
Luiziana, as siulyciau dar stai sita "pamedzioti":

nes ji tokia pObrange sakyciau...

Va sita tai tikrai turim:

Bet yra ir dar viena

Luiziana, as siulyciau dar stai sita "pamedzioti":

nes ji tokia pObrange sakyciau...