Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 73 tema

QUOTE(Kirkė @ 2011 02 21, 14:31)
Sveikos,
norėčiau ir aš prisijungti prie Jūsų.
Iš įsimintinų knygų man būtų Jens Bjorneboe "Jūnas" apie tai kaip švietimo sistema gali sulaužyti vaiką, neatitinkantį jos taisyklių. Nežinau, kai kitiems, skaičiusiems šią knygą, bet aš verkiau, ją skaitydama.
Kita - Resat Nuri Guntekin "Čiauškutė". Perskaičiau, ją dar būdama paauglė, o dabar visai neseniai - dar kartą. Vėl sukrėtė. 

Sveika prisijungus 4u.gif
Jūnas ir man labai patiko. Skaičiau labai senai, ir tik tiek ir atsimenu, kad labai užkabino.
O "Čiauškutė" daug gerų emocijų sukelia, įdomu ar patiktų, jei skaityčiau dabar - kiek paaugus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 02 21, 13:03)
nū kodėl, ji gi yra parašius romantinių romanų smile.gif

rimtai blink.gif Nezinojau...

QUOTE(Kirkė @ 2011 02 21, 14:31)
Sveikos,
norėčiau ir aš prisijungti prie Jūsų.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

tikiuosi, nebūsiu labai ne į temą smile.gif Tik šiandien pirmą kartą čia užsukau, tad nežinau, gal jau ankstesnėse temose rašėte apie Khaled Hosseini „Tūkstantis saulių skaisčių“. Labai norėčiau ją perskaityti, deja, bibliotekoje jos nėra... Gal kas iš vilniečių turite?
P.S. Šiandien išsišniukštinėjau, kad „Jotemos“ leidyklos knygas pigiausiai galima įsigyti Kaune, Žaliakalnio rajone esančioje Hyper Maximoje (ten yra jų biuras ir knygynas), Vilniaus knygynuose ši knyga kainuoja jau beveik 10 Lt brangiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 02 21, 17:58)
rimtai  blink.gif Nezinojau...

va, žiū:

Романтические триллеры
Звонок после полуночи (Call After Midnight, 1987)
Under the Knife (1990)
Свидетель (Whistleblower, 1992)
Never Say Die (1992)
Presumed Guilty (1993)
Peggy Sue Got Murdered (1994)
In Their Footsteps (1994)
Thief of Hearts (1995)
Keeper of the Bride (1996)

tai bus maždaug Sandros Brown stiliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 02 21, 18:01)
Sveikos,

tikiuosi, nebūsiu labai ne į temą  smile.gif Tik šiandien pirmą kartą čia užsukau, tad nežinau, gal jau ankstesnėse temose rašėte apie Khaled Hosseini „Tūkstantis saulių skaisčių“. Labai norėčiau ją perskaityti, deja, bibliotekoje jos nėra... Gal kas iš vilniečių turite?
P.S. Šiandien išsišniukštinėjau, kad „Jotemos“ leidyklos knygas pigiausiai galima įsigyti Kaune, Žaliakalnio rajone esančioje Hyper Maximoje (ten yra jų biuras ir knygynas), Vilniaus knygynuose ši knyga kainuoja jau beveik 10 Lt brangiau schmoll.gif

Aš kaunietė, tai taip, turiu knygą tiesiai iš leidyklos, ji kainavo 20 lt smile.gif Pabandyk anoje temoje, ten man rodos daug kas ją turi ir vilniečių nemažai
Atsakyti
Forget, nū kaip tu čia taip žmogų pasiunti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 02 21, 17:01)
P.S. Šiandien išsišniukštinėjau, kad „Jotemos“ leidyklos knygas pigiausiai galima įsigyti Kaune, Žaliakalnio rajone esančioje Hyper Maximoje (ten yra jų biuras ir knygynas),
Žaliakalny, Algirdo g., yra Jotemos leidykla, kur ir parduodamos knygos. O hyper maxima, Savanorių pr. yra viso labo maxima, kuri knygas pardavinėja su visais pėvėemais, parduotuvės antkainiais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 02 21, 18:08)
Žaliakalny, Algirdo g., yra Jotemos leidykla, kur ir parduodamos knygos. O hyper maxima, Savanorių pr. yra viso labo maxima, kuri knygas pardavinėja su visais pėvėemais, parduotuvės antkainiais ir t.t.

Ačiū, turbūt negerai supratau telefonu - skambinausi „Jotemos“ administratorei, jų tinklalapyje nurodytu numeriu. O Kauno tai nepažįstu gerai. Turėsiu omenyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 21 vasario 2011 - 17:15
QUOTE(marakeš @ 2011 02 21, 18:06)
Forget, nū kaip tu čia taip žmogų pasiunti biggrin.gif

Nu aš padėt norėjau...
Papildyta:
Ar jau balsavote?

http://www.llvs.lt/
už ką, jei taip?

Kas keisčiausia 4 iš jų turiu, bet aišku dar neskaičiau biggrin.gif "Tobulas skausmas", kiek pamenu nesužavėjo nieko.
Atsakyti
O gal galite pasakyti, kuo skiriasi ši tema, nuo kitos panašios, kuri vadinasi „knygos knygos knygos“? g.gif
Atsakyti
Na, man skiriasi tuo, kad šita tema man labiau patinka, nes šioje temoje mažiau tuščių plepalų ir daugiau argumentuotų nuomonių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 02 21, 18:29)
O gal galite pasakyti, kuo skiriasi ši tema, nuo kitos panašios, kuri vadinasi „knygos knygos knygos“?  g.gif

taip pat šiek tiek skiriasi skaitomu knygu "kalibru" (jei galima taip sakyt) cia sunkesnes skaito dalyves..
Atsakyti