Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

QUOTE(susidomejus @ 2011 04 21, 20:35)
fe, kaip cia paguodei  g.gif

reik uzsiimint pozityvizmu  tongue.gif

kodel norejai pas ufonautus?

Noriu nuleist i realybe, geriau dek po lita i taupykle ir bus tau pozityvizmas mirksiukas.gif
O pas ufonautus, tai nezinau kodel norejau . Man visa gyvenima noredavosi to, apie ka kiti net nepagalvodavo, matyt draugu itaka, su kuriais augau, ne balerina norejau buti, o kosmonaute. Is ufonautu kelias iki kosmoso artimesnis nei is zemes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 21, 20:52)
Noriu nuleist i realybe, geriau dek po lita i taupykle ir bus tau pozityvizmas  mirksiukas.gif
O pas ufonautus, tai nezinau kodel norejau . Man visa gyvenima noredavosi to, apie ka kiti net nepagalvodavo, matyt draugu itaka, su kuriais augau, ne balerina norejau buti, o kosmonaute. Is ufonautu kelias iki kosmoso artimesnis nei is zemes  lotuliukas.gif

tai tau pasiseke: kineziterapija tiesus kelias i kosmonautika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 21, 21:05)
tai tau pasiseke: kineziterapija tiesus kelias i kosmonautika  lotuliukas.gif

Jo, as nuo tiek darbu, tai kaip kosmose jauciuosi. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Tegul Velykų rytas būna šviesus, stalas gausus, margučiai gražiausi, pyragas skaniausias!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 23, 21:36)
user posted image
Tegul Velykų rytas būna šviesus, stalas gausus, margučiai gražiausi, pyragas skaniausias!!!  4u.gif

Aciu, Tau irgi to paties 4u.gif Ir visoms kitoms visko daug ir gero marguciu proga. 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
kaip sekasi? Kaip darbai?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 05 03, 13:01)
Labukas,
kaip sekasi? Kaip darbai?

Gerai sekas, daug darbu smile.gif
Atsakyti
Ar esat kada masazavusios su avokadu aliejum? Kaip patiko? Ar tinka masazui grynas ar maisyt?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 05 08, 11:06)
Ar esat kada masazavusios su avokadu aliejum? Kaip patiko? Ar tinka masazui grynas ar maisyt?

Geriausia avokadas tinka plaukams mirksiukas.gif Bet siaip tai nesu. Man geriausia veidui migdolu, lazdyno riesutu, makadamiju, o kunui , persiku, abrikosu kauliuku ir kokosu arba makadamijos+eteriniai.
Atsakyti
Nebežinau, ką rašyti šioje temoje, nes ...masažavau tik kojas mamai...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 05 08, 23:20)
Geriausia avokadas tinka plaukams  mirksiukas.gif Bet siaip tai nesu. Man geriausia veidui migdolu, lazdyno riesutu, makadamiju, o kunui , persiku, abrikosu kauliuku ir kokosu arba makadamijos+eteriniai.

nutariau pasiimt visu po truputi, kai pabandysiu, suzinosiu. Pasiimsiu makadamijos, migdolu, avokado, kvieciu gemalu, jojobos.
Atsakyti
Siandien masazavau su makadamijos aliejum - superinis dalykas. patiko nerealiai
Atsakyti