Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

QUOTE(naura14 @ 2011 04 05, 18:37)
Saunuole, sveikinu  4u.gif Gavau nuo savo kompiuterist vejo, kad ne taip padariau, bet kai man tokiai gudrutei, sakaiu tiks  lotuliukas.gif Gal vasara turesiu laiko, tai padarysiu rimciau.

cia apie nauja fb?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 05, 18:43)
cia apie nauja fb?

FB galima sukurti asmenio ir verslo saskaita, tai as sukuriau kaip asmens, o reikejo kaip verslo, kad galetu ideti i svetaine, kad visi galetu paspausti "patinka" ir perduoti info kaip reklama kitiems. Bet kazkas sake, kad uz kiekviena ta paspaudima, tau is saskaitos kapsi po 0,15 dol... Tai va, ir galvoju, ar apsimoka.. O jei paspaus 1000 zmoniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 05 balandžio 2011 - 18:06
QUOTE(naura14 @ 2011 04 05, 19:05)
FB galima sukurti asmenio ir verslo saskaita, tai as sukuriau kaip asmens, o reikejo kaip verslo, kad galetu ideti i svetaine, kad visi galetu paspausti "patinka" ir perduoti info kaip reklama kitiems. Bet kazkas sake, kad uz kiekviena ta paspaudima, tau is saskaitos kapsi po 0,15 dol... Tai va, ir galvoju, ar apsimoka.. O jei paspaus 1000 zmoniu...

na tai ir sita visi tavo draugai matys
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 05, 19:36)
na tai ir sita visi tavo draugai matys

Tai taip. Bet ten esme kitokia
Atsakyti
na panos , vienas etapas baigtas, dabar iki spalio men, laisvas paukstis- valiooo. galit sveikint moksliuke. is kalbos kulturos 5 rolleyes.gif Visi kiti 8-10, vienzo blogiausiai moku kalbet, gal kaip nors seksis susikalbet su klientais, kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 06 balandžio 2011 - 14:29
Nugi sveikinu, su palengvejimu smile.gif Matyt dabar ir nuotaika kitokia, kai neslegia egzaminu baime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 04 06, 15:49)
Nugi sveikinu, su palengvejimu smile.gif Matyt dabar ir nuotaika kitokia, kai neslegia egzaminu baime smile.gif

aciu 4u.gif
baimes nebuvo, buvo tik gal koks susierzinimas. Vistiek islaikyciau, zinojau. Tik ta baisioji kalbos kultura, taip apsunkintas dalykas, pasijutau kaip visiska kvaile analfabete lietuviu gimtojoj kalboj... Pasijauciau kaip kokia uzsieniete... Mum aukletoja lietuviu deste, tai zinot, kaip buna, kaip desto aukletoja- per pamokas aukledavo, rekdavo, mokslams laiko nelabai budavo... neturiu pagrindu, tikiuosi, kad daugiau niekad gyvenime su lietuviu kalba egzamine susidurt neteks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 06 balandžio 2011 - 14:53
Vakar juokemes su draugem: as jas grazinau ir vis klausinejau - ar jos supranta mano lietuviu kalba, nes ivertinimas tai 6 buvo ... Gal geriau bendraut angliskai? Is anglu 8 laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 07, 08:59)
Vakar juokemes su draugem: as jas grazinau ir vis klausinejau - ar jos supranta mano lietuviu kalba, nes ivertinimas tai 6 buvo ... Gal geriau bendraut angliskai? Is anglu 8  laugh.gif

Lietuviu kalba zymiai sudetingesne nei anglu mirksiukas.gif Tai sulyginus, gaunasi kaip ir ta pati gavai biggrin.gif
Kaip visos uzsilaike? Kaip darbai? juda kruta ar viesulu lekia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 09, 18:12)
Lietuviu kalba zymiai sudetingesne nei anglu  mirksiukas.gif Tai sulyginus, gaunasi kaip ir ta pati gavai  biggrin.gif
Kaip visos uzsilaike? Kaip darbai? juda kruta ar viesulu lekia? rolleyes.gif

Reikalai po truputi juda biggrin.gif Visgi pavasaris wink.gif
Atsakyti
Grizo kolege is Londono, tai papasakojo apie savo darbus ten. Nenoreciau. Vyrams irgi daro masazus, pasitaiko idomiu vyruku, kurie save pasilinksmina po masazo. Vienzo, man tai plaukais siausesi, kai jinai pasakojo... Man gerai ir Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 10, 23:30)
Grizo kolege is Londono, tai papasakojo apie savo darbus ten. Nenoreciau. Vyrams irgi daro masazus, pasitaiko idomiu vyruku, kurie save pasilinksmina po masazo. Vienzo, man tai plaukais siausesi, kai jinai pasakojo... Man gerai ir Lietuvoj.

Ir čia yra tokių vyrukų...Ir jų daugėja, nes prisisteigė erotinio masažo salonų...
Atsakyti