Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 11, 17:07)
Ir čia yra tokių vyrukų...Ir jų daugėja, nes prisisteigė erotinio masažo salonų...

Jinai duoda skelbimus i laikrascius ir tokie, kai paskambina, tai jinai priima. Sunku emigrantams, griebiasi bet kokio darbo. Valgyt norisi, o morale ir orumas palauks... Baisu man, kad taip yra.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 06, 15:29)
na panos , vienas etapas baigtas, dabar iki spalio men, laisvas paukstis- valiooo. galit sveikint moksliuke. is kalbos kulturos 5  rolleyes.gif Visi kiti 8-10, vienzo blogiausiai moku kalbet, gal kaip nors seksis susikalbet su klientais, kaip manot?

Sveikinu 4u.gif Saunuole thumbup.gif Man dar viskas priesakyje... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 11, 00:30)
Grizo kolege is Londono, tai papasakojo apie savo darbus ten. Nenoreciau. Vyrams irgi daro masazus, pasitaiko idomiu vyruku, kurie save pasilinksmina po masazo. Vienzo, man tai plaukais siausesi, kai jinai pasakojo... Man gerai ir Lietuvoj.

Baisu, bet neabejoju, kad tokiu atsiranda doh.gif Va, todel as ir nedirbu su vyrais, o kaip priimineja tos, kurios dirba namuose, tai neisivaizduoju. Cia, kaip sakant, pati prasosi...
Atsakyti
na jinai aiskino, kad Anglijoj tai yra kaip ir normalu... Fui. Padarai masaza, o paskui vyrukas paklausia, ar jis negaletu uzsibaigt pats su happy end. Na, jinai leidzia.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 13, 14:37)
na jinai aiskino, kad Anglijoj tai yra kaip ir normalu... Fui. Padarai masaza, o paskui vyrukas paklausia, ar jis negaletu uzsibaigt pats su happy end. Na, jinai leidzia.

Tai cia ir vadinasi erotiniai masazai arba masazai su "liminga pabaiga" . Veu.. As tai taip vyciau, kad maza nepasirodytu. Tai gal kruva pinigu nugrezia uz tai?? Tai cia jau zmogaus, dirbancio savo darba, negerbimas. Nesuprantu as tokiu dalyku? Tai gal dar ir i jos ranksluoscius po to privaro? O paskui kokiai kitai klientei tuo ranksluosciu pridengia dekolte srity...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 13, 15:18)
Tai cia ir vadinasi erotiniai masazai arba masazai su "liminga pabaiga" . Veu.. As tai taip vyciau, kad maza nepasirodytu. Tai gal  kruva pinigu nugrezia uz tai?? Tai cia jau zmogaus, dirbancio savo darba, negerbimas. Nesuprantu as tokiu dalyku? Tai gal dar ir i jos ranksluoscius po to privaro? O paskui kokiai kitai klientei tuo ranksluosciu pridengia dekolte srity...

Man irgi slykstu butu. Moka lygtai po 60 svaru jai. kazin, gal ir jinai ka nors ten padaro, bet dievagojas, kad ne, kad pats sau pasidaro. I popieriu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 13, 21:41)
Man irgi slykstu butu. Moka lygtai po 60 svaru jai. kazin, gal ir jinai ka nors ten padaro, bet dievagojas, kad ne, kad pats sau pasidaro. I popieriu.

Veu , slykstu. Vyciau tokius kuo toliau, tegul eina uz kampo bent jau.. blink.gif
Papildyta:
Kaip jus visos laikotes? Kaip pavasaris?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 21, 10:49)
Veu , slykstu. Vyciau tokius kuo toliau, tegul eina uz kampo bent jau.. blink.gif
Papildyta:

Gerai tas pavasaris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 21, 11:49)
Papildyta:

viskas kaip ir neblogai, silta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 21, 19:17)
viskas kaip ir neblogai, silta  4u.gif

As jau siandien pradejau derintis atostogas, tai visi kazkaip i mane keistai ziurejo doh.gif Sako, keistai tu cia, dar ir apie atostogas galvoji kartais?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 21, 19:21)
As jau siandien pradejau derintis atostogas, tai visi kazkaip i mane keistai ziurejo  doh.gif Sako, keistai tu cia, dar ir apie atostogas galvoji kartais??  lotuliukas.gif

as tai pastoviai lindziu turizmo agenturu tinklapiuose ir seile varvinu. jeigu labai labai noresiu gal pavyks isdumt?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 21, 19:53)
as tai pastoviai lindziu turizmo agenturu tinklapiuose ir seile varvinu. jeigu labai labai noresiu gal pavyks isdumt?

As kai buvau maža irgi pastoviai galvojau apie ufonautus, nes kazkas sake, kad jei galvosi apie juos menesi laiko, tai jie tave kazkada pasiims, tai va, kiek metu praejo, o as kaip cia taip cia. Zinok, nuliudinsiu, jauciu, kad tau gali but tas pats variantas su kelioniu agenturomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 21, 20:27)
As kai buvau maža irgi pastoviai galvojau apie ufonautus, nes kazkas sake, kad jei galvosi apie juos menesi laiko, tai jie tave kazkada pasiims, tai va, kiek metu praejo, o as kaip cia taip cia. Zinok, nuliudinsiu, jauciu, kad tau gali but tas pats variantas su kelioniu agenturomis  lotuliukas.gif

fe, kaip cia paguodei g.gif

reik uzsiimint pozityvizmu tongue.gif

kodel norejai pas ufonautus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 balandžio 2011 - 19:35