Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

QUOTE(naura14 @ 2011 02 24, 22:22)
Vaižgante, niu, patark, matai, kad kolegės baiginejasi...  doh.gif

Nežinau, teoriškai mane mokė, kaip tas baterijas užpildyti, bet praktiškai nesu bandžius...Savoms baterijoms pildyti turiu tokį aparatą šalia savęs ant stalo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 24, 23:27)
Nežinau, teoriškai mane mokė, kaip tas baterijas užpildyti, bet praktiškai nesu bandžius...Savoms baterijoms pildyti turiu tokį aparatą šalia savęs ant stalo...

Niu, placiau placiau.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 24, 23:25)
siandien tokia nusibaigus buvau, tai kad nuejom i picerija pavalgyt. O gal cia is tingejimo  g.gif vienzo.

sekmadieni Vilniuj trinsiuos. tongue.gif

Mes vakar irgi vaziavom i picerija, nepajegiau po darbu net pagalvot apie maisto gaminima doh.gif Tuo paciu ir vaiko gimtadieni atsventem rolleyes.gif
Atsakyti
kita savaitgali Kazyyyyyys. Valiooo.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 02 24, 22:31)
Niu, placiau placiau.

Tai žynių mokslas. Jums tokios žinios nepravers schmoll.gif
Atsakyti
nieko, pati pasikrausiu, va isivaizduosiu batareika kaip telefono ir kad kraunasi, kraunasi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 24 vasario 2011 - 22:39
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 24, 23:37)
Tai žynių mokslas. Jums tokios žinios nepravers  schmoll.gif

Tai mums ne ziniu, o efekto reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 02 24, 22:50)
Tai mums ne ziniu, o efekto reikia  biggrin.gif

Na žinoma, kad ant padėklo atneščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 25, 00:00)
Na žinoma, kad ant padėklo atneščiau  lotuliukas.gif

Taaaaaaaaip lotuliukas.gif Kokia tu protinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 02 24, 23:01)
Taaaaaaaaip  lotuliukas.gif  Kokia tu protinga  thumbup.gif

Gal man kokią tarnaitės aprangą paruoštum? Ir padėklą? Pageidaučiau paauksuoto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 25, 00:05)
Gal man kokią tarnaitės aprangą paruoštum? Ir padėklą? Pageidaučiau paauksuoto.  ax.gif

Niu, jei tiek verta tas dalykas, tai ko del geresnes sveikatos nepadarysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 02 24, 23:11)
Niu, jei tiek verta tas dalykas, tai ko del geresnes sveikatos nepadarysi  rolleyes.gif

Kas tau trukdo svetimais inkstais pasinaudoti? Tavus subliuškusius išima, svetimus sveikus įstato... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 25, 00:13)
Kas tau trukdo svetimais inkstais pasinaudoti? Tavus subliuškusius išima, svetimus sveikus įstato... bigsmile.gif

Gal baigiam cia pries nakti tokiom temom??? unsure.gif Pas mane darbe taip salta, kad as jauciu ryto nesulauksiu, susalsiu negyvai, va, ir nereikes jokiu gydymu doh.gif
Psio, labanakt 4u.gif
Atsakyti