Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 17:59)
Labai skirtingos visu nuomones, kalbejau jau su keletu mediku, tai sako, akd galima ir anticeliulitini, bet sako, geriau nerizikuok, nes jei kas, tada net nebudama kalta, liksi kalta...reikia man pakalbinti ta garsiaja kineziterapeute, kuri dirba tik su nestukemis, idomu, ka ji pasakys. g.gif

uztampys teismuose, jeigu kas nors atsitiks vaikui. Limfodrenazas saugiausia. Kam tau rizikuot? Neverta. Ir juk efektas niekinis. Nejau tau taip truksta pinigu? Mano masazu destytojas (gydytojas) buvo tokios nuomones, kad su nesciom geriau nerizikuot, nes ir tos nesciosios dabar trapios kaip kiausiniai.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 03, 21:46)
uztampys teismuose, jeigu kas nors atsitiks vaikui. Limfodrenazas saugiausia. Kam tau rizikuot? Neverta. Ir juk efektas niekinis. Nejau tau taip truksta pinigu? Mano masazu destytojas (gydytojas)  buvo tokios nuomones, kad su nesciom geriau nerizikuot, nes ir tos nesciosios dabar trapios kaip kiausiniai.

Ne del pinigu kalba eina. Jei jau taip prakalbom, tai del limfodrenazo manot neuztampytu? Sakytu,uztonizavai ar koki ne ta taska gal paspaudei. Kai nores, tai bet kada patampys. Priimkit mano sita pkalausima, kaip retorini. Daviau jums mastomosios veiklos biggrin.gif
Atsakyti
limfodrenazas tonizuoja?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 03, 22:11)
limfodrenazas tonizuoja?

Visis masazai kazkiek tonizuoja. Gi ne letini kraujotakos masaza darydama ir nesaldai raumenu.
Atsakyti
maniau, kad limfodrenazas labiau panasus i relaksacini.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 03, 23:02)
maniau, kad limfodrenazas labiau panasus i relaksacini.

Vien del to, kad jis letai daromas? Bet pagalvok, kiek vyksmu vyksta del jo poveikio?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 22:08)
Vien del to, kad jis letai daromas? Bet pagalvok, kiek vyksmu vyksta del jo poveikio?

reiskia ir jis gali pakenkti nesciajai.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 03, 21:11)
limfodrenazas tonizuoja?

Mane jis varo į WC. Suvaikštau 3 kartus: prieš masažą, jo viduryje ir iškart po... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 03, 23:53)
Mane jis varo į WC. Suvaikštau 3 kartus: prieš masažą, jo viduryje ir iškart po... biggrin.gif

Tave varo del to, kad salinasi skysciu perteklius. O mane varo visi.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 04, 02:06)
Tave varo del to, kad salinasi skysciu perteklius. O mane varo visi.

To pertekliaus niekada neturiu, nes tik išgeriu puodelį arbatos ir bėgte į tuliką...Jei plaunu lėkštes, teks ir pas nykštukus suvaikščioti...
Atsakyti
mano mokytojas tai sake, jai nestumas yra normalus, nera jokiu prieslaikiniu, ar kokiu nors sutrikimu, viso kunos linfodrenaza galima atlikti iki 5 men. o geriausia kad pati nestuke pasitartu su savo priziurinciu daktaru, ir tada darytis masaza.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 04, 12:10)
To pertekliaus niekada neturiu, nes tik išgeriu puodelį arbatos ir bėgte į tuliką...Jei plaunu lėkštes, teks ir pas nykštukus suvaikščioti...

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lora++ @ 2011 03 10, 23:24)
mano mokytojas tai sake, jai nestumas yra normalus, nera jokiu prieslaikiniu, ar kokiu nors sutrikimu,  viso kunos linfodrenaza galima atlikti iki 5 men. o geriausia kad pati nestuke pasitartu su savo priziurinciu daktaru, ir tada darytis masaza.

Tai gal turejo omenyje, kad po to negalima pilvo ir nugaros su padais daryti.. Bet visa kita ir po 5 men.galima?
Atsakyti