Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

QUOTE(naura14 @ 2011 02 24, 23:18)
Gal baigiam cia pries nakti tokiom temom???  unsure.gif Pas mane darbe taip salta, kad as jauciu ryto nesulauksiu, susalsiu negyvai, va, ir nereikes jokiu gydymu doh.gif
Psio, labanakt  4u.gif

Pora katinų atsinešk ir bus šilčiau mirksiukas.gif
Tam tavo darbe nėra kur šildytuvo įjungti? blink.gif
Atsakyti
pasilepinau siandien masazu pas bendramoksle biggrin.gif Dar paplepejom, arbatos isgerem. Jinai issinuomavo patalpas visai salia mano namo. Eisiu visa kursa. Kai reikia ko nors, tik reikia pasvajot - ir atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 25 vasario 2011 - 15:54
Tariuosi dėl masažuotojos įdarbinimo. Ji net nustebo, kai pasiūliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 25, 00:32)
Pora katinų atsinešk ir bus šilčiau  mirksiukas.gif
Tam tavo darbe nėra kur šildytuvo įjungti?  blink.gif

Oi, jei katinu lovoj, tai geriau salti lotuliukas.gif Beto, kaip sako, nera ko miegoti darbe smile.gif) Sidytuvas yra ir ne vienas, bet kai via para beveik nepajudi nuo kompo,tai ir uzsala visi galai smile.gif)
Vaziuojam rytoj visa seimyna su tevais pasiprocedurint, tikiuosi ipus truputi jegu atitrukimas nuo visko..
Atsakyti
user posted image

Su pavasariu 4u.gif
Atsakyti
Aciukas, Tave irgi 4u.gif
P.S. mergaites, noriu konsultacijos ir jusu pasisakymu, kaip masazuojate nesciasias? Prisirinkau daug skirtingu nuomoniu , dabar laukiu jusiskiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 14:52)
Aciukas, Tave irgi  4u.gif
P.S. mergaites, noriu konsultacijos ir jusu pasisakymu, kaip masazuojate nesciasias? Prisirinkau daug skirtingu nuomoniu , dabar laukiu jusiskiu.  4u.gif

Nėštukėms masažavau tik kojas, dariau kojų limfodrenažinį.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 03, 16:12)
Nėštukėms masažavau tik kojas, dariau kojų limfodrenažinį.

O kaip su vakuuminiu ir anticeliulitiniu? Cia kalbant apie kojas. Del limfodrenazo man klausimu nekyla.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 15:21)
O kaip su vakuuminiu ir anticeliulitiniu? Cia kalbant apie kojas. Del limfodrenazo man klausimu nekyla.

Nėštukėms anticeliulitinis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 03, 16:36)
Nėštukėms anticeliulitinis?  blink.gif

Ko tos akys ispustos? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 14:52)
Aciukas, Tave irgi  4u.gif
P.S. mergaites, noriu konsultacijos ir jusu pasisakymu, kaip masazuojate nesciasias? Prisirinkau daug skirtingu nuomoniu , dabar laukiu jusiskiu.  4u.gif

QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 16:14)
Ko tos akys ispustos?  lotuliukas.gif

tik limfodrenazas nestukems ranku ir koju. Galima dar peciu masaza. Jeigu nori anticeliulitinio, galima daryt anticeliulitini limfodrenaza tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 03, 18:23)
tik limfodrenazas nestukems ranku ir koju. Galima dar peciu masaza. Jeigu nori anticeliulitinio, galima daryt anticeliulitini limfodrenaza  tongue.gif

Labai skirtingos visu nuomones, kalbejau jau su keletu mediku, tai sako, akd galima ir anticeliulitini, bet sako, geriau nerizikuok, nes jei kas, tada net nebudama kalta, liksi kalta...reikia man pakalbinti ta garsiaja kineziterapeute, kuri dirba tik su nestukemis, idomu, ka ji pasakys. g.gif
Atsakyti