Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

100 lt metams - neblogai smile.gif
Padarytas tikrai fainai. Samdei zmogu, kad darytu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 31, 22:56)
100 lt metams - neblogai smile.gif
Padarytas tikrai fainai. Samdei zmogu, kad darytu?

Galima isgyventi biggrin.gif Aga, samdziau, nes as pati laiko neturiu, ir tai, kol parasiau tekstus, nes nenorejau copy-paste daryti. Tai as issirinkau puslapio remus, nuotraukas, o jis tik viska sumaketavo, as tik aiskinau kur ka daryti lotuliukas.gif Ale vyr.vadybininke buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 02, 15:17)
Galima isgyventi  biggrin.gif Aga, samdziau, nes as pati laiko neturiu, ir tai, kol parasiau tekstus, nes nenorejau copy-paste daryti. Tai as issirinkau puslapio remus, nuotraukas, o jis tik viska sumaketavo, as tik aiskinau kur ka daryti  lotuliukas.gif Ale vyr.vadybininke buvau  lotuliukas.gif

Tenka ir tokių darbų imtis- ką jau darysi mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gal kavos?? Griebkit visos po puodeli mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
ačiū už kavą, kaip tik dabar ja mėgaujuosi biggrin.gif
Turiu kalną nelygintų skalbinių, tik neturiu kas juos išlygintų biggrin.gif Na, negaliu pakęsti šito darbo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2011 04 03, 09:42)
ačiū už kavą, kaip tik dabar ja mėgaujuosi  biggrin.gif
Turiu kalną nelygintų skalbinių, tik neturiu kas juos išlygintų biggrin.gif Na, negaliu pakęsti šito darbo  schmoll.gif

As jau senu senovej pamirsau, kas yra tai per darbas lotuliukas.gif Nors jei rimtai, tai megauciausi galedama tokius darbus dirbti, paskutiniu metu namo griztu tik pamiegoti doh.gif
P.S. benux, siandien sekmadienis-nuodeme dirbti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 03 balandžio 2011 - 08:54
Labas rytas, aciu uz kava. As tai zubrinu, kita savaite 3 egzaminai man...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 03, 11:26)
Labas rytas, aciu uz kava. As tai zubrinu, kita savaite 3 egzaminai man...

Zubrilka biggrin.gif As paskutini koli nuejau viena karta gerai perskaiciusi, tai testas buvo ir saudziau kaip papuole, idomu, koks mano taiklumas lotuliukas.gif Pirma karta neturejau nei laiko nei jegu mokintis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 03, 13:41)
Zubrilka  biggrin.gif As paskutini koli nuejau viena karta gerai perskaiciusi, tai testas buvo ir saudziau kaip papuole, idomu, koks mano taiklumas  lotuliukas.gif Pirma karta neturejau nei laiko nei jegu mokintis.  doh.gif

Labiausiai bijau kalbos kulturos egzo. Bet kaip bus, taip, svarbu islaikyt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 03, 15:18)
Labiausiai bijau kalbos kulturos egzo. Bet kaip bus, taip, svarbu islaikyt. blush2.gif

islaikysi, moksliuke tu musu biggrin.gif Zinok, as jau pradejau nieko nebijot, matyt supratau, kad ne kokia pacanke as , kad bijociau kazkokiu destytoju, kurie uz mane 3-5 metus jaunesi lotuliukas.gif O jei ir neislaikysiu, tai gyvenimas jums nesibaigia, o kitas pareigas bet kokiu atveju turi atlikti-cia jau gyvenimas..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 03, 18:36)
islaikysi, moksliuke tu musu biggrin.gif Zinok, as jau pradejau nieko nebijot, matyt supratau, kad ne kokia pacanke as , kad bijociau kazkokiu destytoju, kurie uz mane 3-5 metus jaunesi  lotuliukas.gif O jei ir neislaikysiu, tai gyvenimas jums nesibaigia, o kitas pareigas bet kokiu atveju turi atlikti-cia jau gyvenimas..

niu va, du egzai iveikti. Vienas baisus, kitas nelabai. Dar ryt vienas laukia, bet tas nebaisus.
neturejau destytoju jaunesniu uz mane, gal ateity bus smile.gif Kad jaunas nereiskia kad visai kvailas. Baisiau, kai kad ir vyresnis, tik nezino ko pats nori ir balamutija zilstelejusius studentus. Vienas toks keistuolis buvo

Naura, kuri fb paslaugu tinkla? biggrin.gif Ten jau keletas bendraminciu pas tave susijunge. Idomi ideja thumbup.gif Nedristu savo profesinio susikurt dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 05, 18:32)
niu va, du egzai iveikti. Vienas baisus, kitas nelabai. Dar ryt vienas laukia, bet tas nebaisus.
neturejau destytoju jaunesniu uz mane, gal ateity bus smile.gif Kad jaunas nereiskia kad visai kvailas. Baisiau, kai kad ir vyresnis, tik nezino ko pats nori ir balamutija zilstelejusius studentus. Vienas toks keistuolis buvo

Naura, kuri fb paslaugu tinkla?  biggrin.gif Ten jau keletas bendraminciu pas tave susijunge. Idomi ideja  thumbup.gif Nedristu savo profesinio susikurt dar  ax.gif

Saunuole, sveikinu 4u.gif Gavau nuo savo kompiuterist vejo, kad ne taip padariau, bet kai man tokiai gudrutei, sakaiu tiks lotuliukas.gif Gal vasara turesiu laiko, tai padarysiu rimciau.
Atsakyti