merginos ,jei jau apie dugnelius kalbėt pradėjom tai paklausiu klausimuką vieną-turiu vieną svogūną ,kurio dugnelis net apie 1.5cm aukščio(nežinau kaip kitaip išsireikšt),,pasodinus,žydėjo, išleido šaknikes tik iš vienos pusės,kitoj absoliuti ramybė,ir iš tos pusės kur nėra šaknų ten svogūnas jau kelintą kartą apipjaustytas nes vis genda,aš norėčiau tą dugnelį nupjauti ,kad normaliai pasodint svogūną ,ar nepadarysiu blogai,aišku tą operaciją darysiu ,kai lapai nugels ir išrausiu miegui svogūną,ne dabar
QUOTE(zundyte @ 2011 03 18, 11:29)
merginos ,jei jau apie dugnelius kalbėt pradėjom tai paklausiu klausimuką vieną-turiu vieną svogūną ,kurio dugnelis net apie 1.5cm aukščio(nežinau kaip kitaip išsireikšt),,pasodinus,žydėjo, išleido šaknikes tik iš vienos pusės,kitoj absoliuti ramybė,ir iš tos pusės kur nėra šaknų ten svogūnas jau kelintą kartą apipjaustytas nes vis genda,aš norėčiau tą dugnelį nupjauti ,kad normaliai pasodint svogūną ,ar nepadarysiu blogai,aišku tą operaciją darysiu ,kai lapai nugels ir išrausiu miegui svogūną,ne dabar
Man ir toks klausimas yra... Jei niekas neatsakys, eksperimentuosiu.

Pas poną Googl'ą užsukti į svečius laiko neturiu.

QUOTE(zundyte @ 2011 03 18, 10:29)
žinau, kas tai yra aukštas dugnelis. Pas mane toks vienas yra. man tai toks įspudis, kad apačia ir yra dugnelis, o viskas iki svoguno tai suragėję. Spėju, kad apačios nupjovimas nieko gero neatneš, bet kita vertus, nei aš pjoviau, nei aksperimentavau. Tai sėkmės jums.. Paskui pasidalinsit patirtimi..
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 18, 10:37)
žinau, kas tai yra aukštas dugnelis. Pas mane toks vienas yra. man tai toks įspudis, kad apačia ir yra dugnelis, o viskas iki svoguno tai suragėję. Spėju, kad apačios nupjovimas nieko gero neatneš, bet kita vertus, nei aš pjoviau, nei aksperimentavau. Tai sėkmės jums.. Paskui pasidalinsit patirtimi..
viskas aišku,na aš ketinu išrovus žiūrėt iš kurios vietos ten toj vienoj pusėj šaknys išdygę bus ,man toks jausmas ,kad virš to dugnelio,tuoj po svogunu,priklausomai nuo to bus mano sprendimas

QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 19:31)
o kia nupjaunat netepat zaizdos niekuo o aukstai pjaunat, ir laikot ji ant palanges?

QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 18, 15:03)
o kia nupjaunat netepat zaizdos niekuo o aukstai pjaunat, ir laikot ji ant palanges?

As niekuo netepiau, nupjoviau zemokai. Nors kotas irgi buvo storas ir riebus, per savaite ant saulytes labai graziai sudziuvo i siaudeli

QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 18, 15:03)

as palieku apie 10 cm. Siaip sako stiebo nereiketu nukirpti, nes jis irgi kaip lapai atiduoda savo jegas svogunui, bet pas mane nenupjautas jis pradeda puti..
QUOTE(w.i.o. @ 2011 03 17, 18:52)
O tos visos gėlės žydinčios jūsų?????? grožis neišpasakytas....
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 18, 17:19)
O tos visos gėlės žydinčios jūsų?????? grožis neišpasakytas....
musu su mama

Nu ką, užsispaudžiau aš tuos lenkus, pirmadieni išvažiuoja siuntinys iš Lenkijos.. Oj laukiam laukiam..
QUOTE(w.i.o. @ 2011 03 18, 19:49)
fantastika, jau kelis kartus žiūrėjau, bet negaliu atsižiūrėt, tikriausiai labai smagu tiek gėlių turėti, bet kur jas sutalpdinate?

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 18, 19:41)
Nu ką, užsispaudžiau aš tuos lenkus, pirmadieni išvažiuoja siuntinys iš Lenkijos.. Oj laukiam laukiam..
Oi laukiam laukiam