Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 18, 19:41)
Nu ką, užsispaudžiau aš tuos lenkus, pirmadieni išvažiuoja siuntinys iš Lenkijos.. Oj laukiam laukiam..

Tai geros naujienos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, ateinu su dideliu klausimu: maniskis uzsispyrelis kazkaip keistai is vienos puses grazutis zalias, o is kitos link puvimo eina, bet ne minkstas, tvirtas, tik spalva pakitus:
user posted imageuser posted image

Ir ka man su situo nabagu dabar daryti? Saknys uzbujojusios per dideliam vazone, nesustresuos jei saknis apkarpysiu?
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 03 21, 17:30)
Merginos, ateinu su dideliu klausimu: maniskis uzsispyrelis kazkaip keistai is vienos puses grazutis zalias, o is kitos link puvimo eina, bet ne minkstas, tvirtas, tik spalva pakitus:

Ir ka man su situo nabagu dabar daryti? Saknys uzbujojusios per dideliam vazone, nesustresuos jei saknis apkarpysiu?

Na, bent jau is nuotrauku tai as puvinio nematau. O zalias svogunas speju, gali buti todel kad ta puse i sviesa stovejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 21 kovo 2011 - 17:00
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 21, 17:00)
Na, bent jau is nuotrauku tai as puvinio nematau. O zalias svogunas speju, gali buti todel kad ta puse i sviesa stovejo..

amarilio 'rubeliai' tik buvo suminksteje, papuve, kuriuos nulupinejau, o jis pats tvirtas, be puvinio, tik va ta spalva pakeites i tokia drungna rusva spalva, nuotraukose gal nelabai matosi, tai galvoju kas jam netiko, gal dabar bandyt ji pamigdyt, padziovint dar tamsiai kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbaM: 21 kovo 2011 - 17:21
mano amariliai buvo pradeje busti,bet uzstrigo ir ilgai laike uzmarinave biggrin.gif ziedkocius viduj svogunu.tai kadangi ir taip jie mane jau senokai nervina rolleyes.gif , galvojau kas bus, tas ir priliejau gausiai siltu vandeniu. tai staigiai pradejo augti ir ziedkociai, ir lapeliai listi. db tik nzn ar ir toliau laistyti, ar laukti kol 10 cm ziedkociai islis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2011 03 21, 18:47)
mano amariliai buvo pradeje busti,bet uzstrigo ir ilgai laike uzmarinave  biggrin.gif  ziedkocius viduj svogunu.tai kadangi ir taip jie mane jau senokai nervina  rolleyes.gif , galvojau kas bus, tas ir priliejau gausiai siltu vandeniu. tai staigiai pradejo augti ir ziedkociai, ir lapeliai listi. db tik nzn ar ir toliau laistyti, ar laukti kol 10 cm ziedkociai islis.  smile.gif

tai jeigu jau laistai, tai laistyk ir toliau, kad jau ziedkocius leidzia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 21, 19:09)
tai jeigu jau laistai, tai laistyk ir toliau, kad jau ziedkocius leidzia.. smile.gif

tai gerai,taip ir galvojau daryt,bet norejau pritarimo sulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 03 21, 18:30)

Dabar jis visai neblogai atrodo,puvinio kiek matau nėra,tai padžiovonk ant saulutės pora dienelių ir tupdyk tegul sau auga,o šakneles jei yra sausų nuimk, sveikų šaknų netrumpink mirksiukas.gif tik kai laistysi pilk ne per viršų,o į lėkštutę.Ir viskas bus labai gerai.
Atsakyti
Merginos, kuriai kažkuriais metais buvau pirkus krokus pievinius maišelyje iš EG g.gif
Noriu pasiteirauti kaip jie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 21, 21:36)
Dabar jis visai neblogai atrodo,puvinio kiek matau nėra,tai padžiovonk ant saulutės pora dienelių ir tupdyk tegul sau auga,o šakneles jei yra sausų nuimk, sveikų šaknų netrumpink mirksiukas.gif tik kai laistysi pilk ne per viršų,o į lėkštutę.Ir viskas bus labai gerai.

Aciu uz issamu atsakyma mirksiukas.gif gal pavyks man su juo susidraugauti, nes niekaip neperprantu as to uzsispyrusio svoguno smile.gif

Beje, tikriausiai augalams geriausi vazonai su skylutemis? Nors man kazkaip patinka be, graziau atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 03 22, 20:39)
Aciu uz issamu atsakyma  mirksiukas.gif gal pavyks man su juo susidraugauti, nes niekaip neperprantu as to uzsispyrusio svoguno smile.gif

Beje, tikriausiai augalams geriausi vazonai su skylutemis? Nors man kazkaip patinka be, graziau atrodo  schmoll.gif

o amarili dar be to per lekstute reikia laistyti.. Taip kad be skyluciu - ne is vietos. Nors man jie irgi labai patinka smile.gif
Atsakyti
kodel man atrodo kad per lekstute neatsigeria geles. nebent lekstute turetu buti gili,aukstais krastais?
Atsakyti