Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

sveikutės floristės 4u.gif

kokios jūs fainos fantastiškos ir pasakiškos thumbup.gif gėlės jūsų irgi wub.gif

klausimų neuždavinėsiu, kol neperskaičiau visų temų...
jau su orchidėjom prisigooglinau g.gif tai numarinau, tikiuosi amarilis liks gyvas...

klausinėt jau ir bijau lotuliukas.gif nenoriu gauti pylos lotuliukas.gif

pasirodau savo paprastutę gėlytę ax.gif net nežinau ir pavadinimo jos...dar palikimas nuo močiutės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipkute: 18 kovo 2011 - 20:39
QUOTE(zipkute @ 2011 03 18, 21:34)

pasirodau savo paprastutę gėlytę  ax.gif net nežinau ir pavadinimo jos...dar palikimas nuo močiutės  ax.gif

gražus palikimas wub.gif

Gerai nesimato foto. Ar svogūnas ne per giliai pasodintas?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 18, 22:50)
gražus palikimas wub.gif

Gerai nesimato foto. Ar svogūnas ne per giliai pasodintas?

ačiū

va va dėl svogūno ir aš suabejojau, nes skaitau jūsų pirmojo puslapio info ir supratau, kad reikia vienas trečdalis kad būt išlindęs ax.gif tai manau reikėtų persodint. Bet tada kitas klausimas iškyla - paskaičiau čia vieną komentarą, kad persodinti reikia tik tuo atveju, kai pūna ar dar kas negera atsitinka. Tai kaip man elgtis? Persodint?

kitas dalykas - čia nufotografuota yra amarilis, kuris tik pries metus išdygo šalia savo mamos. Taigi dukra žydi, o mama miega dar. Beje, amarilis-mama žydėjo ružavai, o dukra baltai blink.gif ar taip gali būti? aš asmeniškai nemačiau, bet man mama taip pasakė, tai ir mislinu, ar taip galėjo būt???

ar reikėtų ūgliukus persodinti į kitą vazoną, atskirti nuo mamos? doh.gif ups klausimas...dar gal perskaitysiu jūsų komentaruose, bet jei atsakysit - nesupyksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 03 18, 23:30)
lotuliukas.gif kas čia buvo????? lotuliukas.gif  blink.gif išvirtau truputį  doh.gif

nekreipk dėmesio...
Šiaip kai peržydės persodink, kad svogūnas būtų aukščiau, o vaikus atsikyrinėk, tik kai jie patys nori atsiskirti. O dėl skirtingų spalvų nežinau - gal koks raudonas kaimietukas šalia augdamas parausvino baltuka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 18, 15:12)
as palieku apie 10 cm. Siaip sako stiebo nereiketu nukirpti, nes jis irgi kaip lapai atiduoda savo jegas svogunui, bet pas mane nenupjautas jis pradeda puti..

Ale matai kaip čia interesnai g.gif : kitiems tai nupjautas žiedkotis jėgas turi svogūnui atiduoti, o tau tai supūna. A ja jai... Žinai kodėl tau taip atsitinka? Todėl, kad tu ne šiaip sau, o ytin fool.gif
Atsakyti

! 
Čia ne vieta chatui, prašom kalbėt į temą
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Oho kiek prisirašėt doh.gif net gavot blink.gif 4u.gif
zipkute,labai gražutis Tavo baltukas wub.gif O klausti nebijok,stengsimės padėti group.gif .Kvaili būna atsakymai,ne klausymai.Šiandien nusprendžiau kai kuriuos savo amarilius persodinti doh.gif truputį prisidirbau doh.gif persodinėdama nulaužiau Picotee vaikutį,kažkaip nepamačiau,jau taip gaila verysad.gif įkišau į smėliuką,bet abejoju ar toks mažulis išleis šaknytes g.gif
Giedre,gerai,kad pajudinai mūsų amariliukų tiekėjus,labai lauksiu siuntinuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 19, 10:49)
Giedre,gerai,kad pajudinai mūsų amariliukų tiekėjus,labai lauksiu siuntinuko biggrin.gif

Ir aš labai lauksiu jūsų siuntinuko. Kiek bus nęsamonių: sumaišyti svogūnai, puvinys, raudonligė ir t..t ir t.t. irnesakyk.gif Kiek nervų, kiek pergyvenimų dėl kaip į balą išmestų pinigų. Ir dėl visko kalta bus giedrė (specialiai iš mažosios raidės). hihihi.gif ir lenkai hihihi.gif .
Tik, merginos, labai prašau, dejuokite viešai. Skaitėte šios dienos lrytas.lt apie vilčinskus? KOKIE AFERISTAI! Ir čia gali būti tas pats! irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 19, 10:49)
persodinėdama nulaužiau Picotee vaikutį,kažkaip nepamačiau,jau taip gaila verysad.gif įkišau į smėliuką,bet abejoju ar toks mažulis išleis šaknytes g.gif

Mažiau triesk miltais - labai daug šansų, kad išgyvens.
Kvailas išėjo atsakymas... Bet juk taip ir turi būti, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
labutis, labai ačiū Eglužei žiemos už Lemon Lime dar ir su vaikučiu thumbup.gif , dabar prie palangės grožių turėsiu vieną geltonuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 03 19, 13:06)
Ir aš labai lauksiu jūsų siuntinuko. Kiek bus nęsamonių: sumaišyti svogūnai, puvinys, raudonligė ir t..t ir t.t. irnesakyk.gif Kiek nervų, kiek pergyvenimų dėl kaip į balą išmestų pinigų. Ir dėl visko kalta bus giedrė (specialiai iš mažosios raidės).  hihihi.gif ir lenkai  hihihi.gif .
Tik, merginos, labai prašau, dejuokite viešai. Skaitėte šios dienos lrytas.lt apie vilčinskus? KOKIE AFERISTAI! Ir čia gali būti tas pats!  irnesakyk.gif
Papildyta:

Mažiau triesk miltais - labai daug šansų, kad išgyvens.
Kvailas išėjo atsakymas... Bet juk taip ir turi būti, ar ne?  4u.gif

Prižadu pioneer.gif visos dejonės dėl amarilių kokybės bus viešos.O kas dėl išmestų pinigų,tai uždirbami tie pinigai irnesakyk.gif
Stepute,labai ačiū 4u.gif nuraminot dėl Picotee vaikučio,o aš pergyvenau doh.gif Ką be Jūsų daryčiau g.gif jei ką čia be ironijos
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 18, 20:41)
Nu ką, užsispaudžiau aš tuos lenkus, pirmadieni išvažiuoja siuntinys iš Lenkijos.. Oj laukiam laukiam..

yess.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 19 kovo 2011 - 23:05
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 18, 19:42)
fantastika, jau kelis kartus žiūrėjau, bet negaliu atsižiūrėt, tikriausiai labai smagu tiek gėlių turėti, bet kur jas sutalpdinate? bigsmile.gif super...

oi aciu aciu blush2.gif su tuo talpinimu , tai gerai lotuliukas.gif dziunglese gyvenam lotuliukas.gif bet i nieka tas dziungles nekeisciau wub.gif
Atsakyti