Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yvette, dideliausias ačiū tau, kad tiek laiko mums skiri 4u.gif užduotys ir pavyzdžiai puikūs, ir atrodė nesunku, vieną jau bandžiau, bet va dar neišgavau norimo varianto ax.gif
Atsakyti
Yvete, man gal dar nesiuntei ar aš nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 21, 17:55)
Yvete, man gal dar nesiuntei ar aš nematau blush2.gif

tik pirmom trim grupelėm išsiunčiau. Šįvakar vėl ruošiuos, ryt gal turėčiau visiems užbaigti. Kantrybės, gerai?Tikrai suruošiu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 21, 16:16)

Alabama, nėra lengva su dvigubom foto. Kaip iliuzija ar foto dainai apie kitokį pasaulį ok. Į"domu kaip tau pačiai ši foto. Kaip darei, ilgai ieškojai rinkai foto, kurios tiktų kartu, ar turėjai idėją, ėmei dvi foto ir čia rezultatas.
Gali apsirodyti, kad bjauri boba esu, nieko gero apie foto nepasakau. Nepykit jei ką. Pagirti taip pat moku. Komentarus nepekdama rašau, priimkit juos kaip pastebėjimus gal kitom foto. Taip ir tobulėsit.

Ilgai rinkau, ilgai galvojau, deliojau.Manau, kad tai viena is geriausiu mano nuotrauku.Tai, kas suteikia laimes.
Bet kaip visada-fail:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 21, 18:04)
Bet kaip visada-fail:)

???? atmintis trumpa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 21, 17:07)
???? atmintis trumpa?  biggrin.gif

Tai o ka as turiu sakyt?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 21, 18:08)
Tai o ka as turiu sakyt?

ka nors gero wink.gif man labai idomiai. ir nusprendziau, kad smelis vistik. ir su daina dera. ir visai ne fail. juo labiau, kad patinka paciai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 21 vasario 2011 - 17:11
QUOTE(Alabama @ 2011 02 21, 18:04)
Ilgai rinkau, ilgai galvojau, deliojau.Manau, kad tai viena is geriausiu mano nuotrauku.Tai, kas suteikia laimes.
Bet kaip visada-failsmile.gif

žinok aš pradedu bijoti tavo foto komentuoti. Ir jau kelintąkart sustoju ir galvoju rašyti ar ne, rašyti ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 vasario 2011 - 17:17
QUOTE(Yvette @ 2011 02 21, 17:15)
žinok aš pradedu bijoti tavo foto komentuoti.

Bet tu nieko nepasakei.Kas joje negerai?Ko ji nepasako?Ko jai truksta?
Atsakyti
Alabama, bet kiti pasakė kas patinka. Negi neužtenka?Kodėl į kitus neįsiklausai ir nori žinoti kas negerai. Juolab niekur nerašiau, kad negerai.
Todėl ir rašau, kad jau bijau komentuoti tavo foto.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 21, 17:01)
tik pirmom trim grupelėm išsiunčiau. Šįvakar vėl ruošiuos, ryt gal turėčiau visiems užbaigti. Kantrybės, gerai?Tikrai suruošiu.

Gerai, žinoma, neskubėkit smile.gif Aš kantri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 21, 17:25)
Alabama, bet kiti pasakė kas patinka. Negi neužtenka?Kodėl į kitus neįsiklausai ir nori žinoti kas negerai. Juolab niekur nerašiau, kad negerai.
Todėl ir rašau, kad jau bijau komentuoti tavo foto.

Is tavo pasakimo butent taip ir supratau.Kad kaip dainai foto sueis, bet-yra kazkas negerai, nes su dvigubom foto nera taip lengva.Ir kad as kazko nepadariau.Na ar as klystu?
Ir man kai sakoma-"o kaip tau paciai si foto" reiskia tik viena, kad foto yra sh.sad.gif

Sorry, merginos, as nenoriu jokio sarsalo kelt.
Atsakyti