Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 02 21, 18:33)

o tai ka man kalbeti, kai visos foto kurias keliu yra sh? lotuliukas.gif tiek su portretais,tiek su pyragu, sudukas gavos rolleyes.gif o tavo foto man patinka, nesuprantu del ko tu save taip grauzi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 21, 18:48)

Labai gražu. Va toks mano tikslas, išmokti taip ryškiai, švariai fotografuoti bigsmile.gif Dabar man nesmagu savo bandymą rodyti, bet tiek to... Ką manot? unsure.gif Žiauriai reikia kritikos ir patarimų cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 21, 20:03)
kaaaip skanu  bigsmile.gif  noriu recepto  ax.gif

Smagu girdėti smile.gif Čia receptas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 21, 19:12)
Labai gražu. Va toks mano tikslas, išmokti taip ryškiai, švariai fotografuoti  bigsmile.gif  Dabar man nesmagu savo bandymą rodyti, bet tiek to... Ką manot?  unsure.gif  Žiauriai reikia kritikos ir patarimų  cool.gif

Kazkaip idomiai jus cia apsisvietet, is apacios veidas apsviestas, o pilvas neapsviestas. man asmeniskai nesiziuri
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 21, 19:20)
Kazkaip idomiai jus cia apsisvietet, is apacios veidas apsviestas, o pilvas neapsviestas. man asmeniskai nesiziuri

Čia tik šviesa nuo lango, nieko papildomo. Matyt ne vietoj vaiką paguldžiau doh.gif
Atsakyti
Mergytes, twemos dar neskaiciau...nespeju, bet va...keliu viena foto...visos tokios be kokybes, kame reikalas...kur dingo kokybe, kur fokusas...as visai pasimetus, visiskai viskas beviltiska...gal kas protongas pasakys kur beda...kodel issididinus foto viskas kaip ruka...cia foto visai netvarkyta verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Dabar man nesmagu savo bandymą rodyti, bet tiek to... Ką manot?  unsure.gif  Žiauriai reikia kritikos ir patarimų  cool.gif

man visai gražu, tikrai gan puikus kadras 4u.gif tik vat ko norėtųsi , tai ir kojyčių smile.gif ta prasme vaikiukovisu ūgiu, susirangiusio tarp to nerinio rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 02 21, 19:36)
Mergytes, twemos dar neskaiciau...nespeju, bet va...keliu viena foto...visos tokios be kokybes, kame reikalas...kur dingo kokybe, kur fokusas...as visai pasimetus, visiskai viskas beviltiska...gal kas protongas pasakys kur beda...kodel issididinus foto viskas kaip ruka...cia foto visai netvarkyta verysad.gif

su kokiais nustatymasi fotkinai?
beje, čia tikrai ne beviltiška,viskas čia gerai mano akimis smile.gif pabandžiau įsikelt į PH, pareguliavau šviesumą, minimum šarpo uždėjau, visai liuks žinok smile.gif čia toli toli nuo beviltiškumo bigsmile.gif kas moka, gali ir geriau padaryt, mano žinos su PH rbobtos..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 vasario 2011 - 19:58

na cia atrodo normaliai, o vertint reikia 100 proc issididinus.
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 21, 18:50)
Kad jau mes su Zirzilja šiandien pradėjom maisto temą, pratęsiu ją wink.gif Mano šiandienos pusryčiai - varškės ir morkų apkepas. Kritikuokit wink.gif

maistas thumbup.gif bet, kas padengta po apačia man nefotogeniška schmoll.gif
Labai gražu. Va toks mano tikslas, išmokti taip ryškiai, švariai fotografuoti  bigsmile.gif  Dabar man nesmagu savo bandymą rodyti, bet tiek to... Ką manot?  unsure.gif  Žiauriai reikia kritikos ir patarimų  cool.gif

mano akim per daug suspaustai ir kažkaip keistai nukirpta, net nežinau kaip paaiškint. Nors tos mėlynos akys wub.gif wub.gif wub.gif

gal išlaikymas per ilgas? sujuda ir nušoka fokusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 02 21, 20:36)

kaip fokusuoji, rankiniu ar auto? Kokie nustatymai?
Negraužk savęs, nes tikrai nėra taip blogai, kaip rašei. Tikiu, kad gal turėjai vieną viziją, bet gavosi kitaip, todėl nusivylei savimi. Bet žinok viskas patvarkoma. O kitąkart jau turėsi patirties ir bus tikrai geriau.
Ši būtent foto man kiek tamsoka. Ir kas labiausiai trikdo, tai suknelė. Matyt nuo sėdėjimo truputėlį susiglamžė. Bet labai krenta į akis.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 21, 19:44)
man visai gražu, tikrai gan puikus kadras  4u.gif  tik vat ko norėtųsi , tai ir kojyčių smile.gif  ta prasme vaikiukovisu ūgiu, susirangiusio tarp to nerinio  rolleyes.gif
Papildyta:
su kokiais nustatymasi fotkinai?
beje, čia tikrai ne beviltiška,viskas čia gerai mano akimis  smile.gif  pabandžiau įsikelt į PH, pareguliavau šviesumą, minimum šarpo uždėjau, visai liuks žinok  smile.gif  čia toli toli nuo beviltiškumo  bigsmile.gif

user posted image

ikelk savo varianta,prasau...
QUOTE(Forgete @ 2011 02 21, 19:45)
na cia atrodo normaliai, o vertint reikia 100 proc issididinus.

taip as ir darau...issididinu ir viskas...bet vel,taikiau i tarpuaki, zinau kadrus,kuriuose sujudejo nestuke..., bet taip ir nera nei vienos normalios...
ir kaip jus tokias akytes isgaunate, stiklines tokias g.gif
Atsakyti
Nu ar yr čia kas nors įdomaus? Papasakokit biggrin.gif
Šiandieninė mano nuotaika sakykim biggrin.gif

user posted image
Atsakyti