Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 02 21, 18:33)
Is tavo pasakimo butent taip ir supratau.Kad kaip dainai foto sueis, bet-yra kazkas negerai, nes su dvigubom foto nera taip lengva.Ir kad as kazko nepadariau.Na ar as klystu?
Ir man kai sakoma-"o kaip tau paciai si foto" reiskia tik viena, kad foto yra sh.sad.gif

Sorry, merginos, as nenoriu jokio sarsalo kelt.

na mintis komentuojant ne tokia buvo. Bet jau nebeturiu laiko rašyti.
O apie tai, kaip pačiam žmogui foto atrodo aš dažnai paklausiu, jei ką. Ir visai nenorėdama pasakyti, kad sh, o pakviesdama padiskutuoti.
Šaršalai man taip pat enpatinka, todėl nebenoriu daugiau plėstis, nes rizikuojam sukelti būtent tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 vasario 2011 - 17:37
QUOTE(Yvette @ 2011 02 21, 18:01)

Na ir spartuolės jūs doh.gif
Pamaačiau Yvettes foto dainai anoje temoje...bliamba, baisu ir dėt savo po tokių nuotraukų!!!
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 21, 17:43)
Na ir spartuolės jūs  doh.gif
Pamaačiau Yvettes foto dainai anoje temoje...bliamba, baisu ir dėt savo po tokių nuotraukų!!!

bailes jus bailes biggrin.gif
o kodel bijai?

alabama as dar dainos paklausysiu ir tada tau pasakysiu apie foto smile.gif

Beja, apie dvigaba expo.. sunku labai padaryt.. bandziau savo miesta fotkint ( tiksliau portretus fotkint miesto fone).. net nzn ar isejo kas nors.. nes tikrai sunku sugaudyt buvo smile.gif butinai parodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 21 vasario 2011 - 17:56
QUOTE(antajo @ 2011 02 21, 18:54)
bailes jus bailes biggrin.gif
o kodel bijai?

Beja, apie dvigaba expo.. sunku labai padaryt.. bandziau savo miesta fotkint ( tiksliau portretus fotkint miesto fone).. net nzn ar isejo kas nors.. nes tikrai sunku sugaudyt buvo smile.gif  butinai parodysiu smile.gif

blush2.gif na bailė, tikrai... ax.gif
Kad nebus tokia afigėna kaip Yvettes ax.gif

Mano viena juostelė laboratorijoje su dviguba expo...net nežinau kas gavos doh.gif pirmą kart dariaus specialiai dvigubą...
Atsakyti
Įdėjau kelias foto į savo flikrą, jei kas pakomentuotų, būčiau dėkinga.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 21, 18:19)
Įdėjau kelias foto į savo flikrą, jei kas pakomentuotų, būčiau dėkinga.... 4u.gif

galėtum nuorodą įmest? 4u.gif
Atsakyti
Svajone čia.
Atsakyti
Kad jau mes su Zirzilja šiandien pradėjom maisto temą, pratęsiu ją wink.gif Mano šiandienos pusryčiai - varškės ir morkų apkepas. Kritikuokit wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 21, 18:50)

man pirma skani..
Beje, kepiau Tavo sviestinius sausainėlius.. nu ir privargau, nes tešla gavos kažkokie trupiniai, niekaip nesulipo, ką jau kalbėt apie sausainių suformavimą doh.gif Kažkaip iškepiau, buvo l. skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 21, 18:48)

nerodo man ... jaučiu turiu dragu patapt, kad matyčiau, o aš nerandu, kaip pakviest į draugus ar kažką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 21, 19:52)
man pirma skani..
Beje, kepiau Tavo sviestinius sausainėlius.. nu ir privargau, nes tešla gavos kažkokie trupiniai, niekaip nesulipo, ką jau kalbėt apie sausainių suformavimą  doh.gif Kažkaip iškepiau, buvo l. skanu smile.gif

Ačiū už nuomonę smile.gif

Jei kitą kartą, dar kepsi tuos sausainius, paminkyk tuos trupinius ilgiau. Nuo rankų šilumos sviestas pradės tirpti ir susiklijuos tešla smile.gif Smagu, kad bent jau skanūs gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 21, 18:50)
Kad jau mes su Zirzilja šiandien pradėjom maisto temą, pratęsiu ją wink.gif Mano šiandienos pusryčiai - varškės ir morkų apkepas. Kritikuokit wink.gif

kaaaip skanu bigsmile.gif noriu recepto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 vasario 2011 - 19:03