QUOTE(Vanillla @ 2011 02 24, 10:14)
Nu panos, jau per daug cia prie to makiazo prikibot, net norisi gintis
nezinau kodel Laukinei tie antakiai nepatiko. man kaip tik labai faini, tokie nestandartishki, spalvyte shvelni, forma patiko, gerai, kad ne siulai. man jau tada labiau uzkliuvo apranga, tokia vos ne lateksine

ir man, dievinanciai jb, spalvoti kadrai su ta mergina geresni. pirmoj foto labai grazhiai atrodo skruostiklauliai, apskritai mano manymu geras tas makijazhas.
".. nors noreciau suzinot ka blogai darau ne tik dazydama lotuliukas.gif , bet ir fotografuodama" - labai gerai cia pasakei, visishkai pritariu
QUOTE(airv @ 2011 02 24, 12:44)
Aš irgi noriu kritikos

kūdroj numinusavo, tai vadinasi nekas su foto, bet aš nematau kas blogai, prašau jūsų pagalbos
hmmm. man kliuna "nefokusas" ir violetines lupos, kaip sake Akasha, arba ishvis nereikejo cia jau t makijazho arba jei jau dazhot lupas, tai ir akis nors kiek paryshkint. man nesiderina skarele ir lupdazhio spalva. formatas toks idomus, gal kiek desines noretusi, daugiau sienos, butu gal kitaip. na ir plaukia, arba as nematau kur fokuse kas buvo.
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 24, 13:07)
Magie, jau rasiau flickr, kad toji kur nesimatofotiko man labiausiai patinka

bet ne toji paskutine, man joje kliuna veido odos poros ir siokie tokie usiukai
usiukai?

a ple. he he. na pas mane kazhkokia alergija po nosim ir kaire akim prasidejo, niekaip neina atsikratyt, kazhkiek bandziau su ps tvarkyt, bet man nesigauna, tai palikau kaip yra. gal tas kliuna, ne estetishka, bet man patiko kazhkurios portretas, kur norejo ishryshkint visas raukshleles, nelygumus, randus, tai va cia as bandziau panashiai ant saves, kas moteriai matyt nedekinga

vyrui - zinoma, kuo giliau viskas matosi, tuo geriau (aishku ne spuogai). o vat moteriai turi matyt buti glamuras..?