Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 02 24, 11:44)
Ačiū visoms smile.gif

Visiškai sutinku su Akashos pastabomis, net nėra ką pridurti.

Aš irgi noriu kritikos 4u.gif kūdroj numinusavo, tai vadinasi nekas su foto, bet aš nematau kas blogai, prašau jūsų pagalbos smile.gif

man labiausiai spalvos nepatinka, ant veido prie akies lyg ir geltonuoja, lūpos neskani violetine,abi rankos skirtingu spalvų, gal jb geriau būtu g.gif
Įdomu pasidarė ka norėjai ta nuotrauka pasakyti, nes man kažkokia labai šalta emocija, tokia vos ne mirusio žmogaus, atsiprašau bet man taip kažkodėl į galva šovė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 24 vasario 2011 - 12:24
QUOTE(airv @ 2011 02 24, 12:44)
Aš irgi noriu kritikos 4u.gif kūdroj numinusavo,

sakai numinusavo? g.gif as irgi nieko baisiai blogo neiziuriu, tik kaip rasiau, virsugalvio noretusi, galbut tavo ankstesni darbai kudroj geresni buvo, ir sis pries anuos nublanksta? galbut toks zingsnelis atgal...

o kodel neidejai ten savo dukterecios su kasytem portreto? wub.gif

Magie, jau rasiau flickr, kad toji kur nesimatofotiko man labiausiai patinka smile.gif bet ne toji paskutine, man joje kliuna veido odos poros ir siokie tokie usiukai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 24 vasario 2011 - 12:11
QUOTE(Maggie @ 2011 02 24, 11:40)
Experimentavau su popietine lango shviesa (daugiau http://www.flickr.co.../47823129@N07/). Labai daug laiko sugaishau cropinimui, nes sunku su 50mm tilpti mano kambary, kuri visa beveik uzima lova smile.gif Tai nezinau ar man tas pavyko ar ne. Pagal taisykles man nesiziurejo, tad bandziau savaip, kas irgi man nesiziuri  biggrin.gif Kritikuokit! (zinau, kad veidrodis nefotogenishkas, bet man jis toks patiko, kicinis, dar tos geles ant palanges, na taip juokingai ziurisi)

vat. tokie kadrai. (dabar as drebu he he)

faini žaidimukai
1- nepatiko, kažkaip nežinau kodėl bet nesižiūri, gal kirpus kitaip būčiau naikinčiau kairės viršutinio kampo daugiau, kad nesigautu centruota nuotrauka.
2 - faina, tik dabar kairės apatinis tamsus kraštukas nervuoja, naikinčiau ar retušuočiau
3- jei nebūtu fone tų gelių, o tik tas lango senas rėmas geriau man žiūrėtusi, bet ir veidožio apačios kipčiau arba dadėčiau nes dabar nesižiūri
4 - labai patiko spalvos, bet vel ta gėlė mane nervina
5 - šonine šviesa pabrėžia obos nelyguma, kas mano akimis tave sendina,(prieš tai buvusioj daug jiauniau atrodei smile.gif ), ir dar truputi apkarpyčiau apačios nes rankoves šešėlis kažkiek konturuoja nuotrauka ir dešines šono čiut

Niu va kai pavariau kažkikai komentavimo manija šiandien tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 24 vasario 2011 - 12:24
QUOTE(airv @ 2011 02 24, 11:44)
kūdroj numinusavo, tai vadinasi nekas su foto

o kodel kudra turi but kazkoks rodiklis, i uzsienio saitus nebandai det?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 02 23, 12:08)
Dedu ir as viena.Buvau net pamirsus ka fotografavau hihihi.gif...
user posted image
Ievukis - super wub.gif Pamenu, kokia buvo aplinka ir koks buvo apšvietimas, tai foto nereali wub.gif wub.gif Pabandysiu paklausinėti apie tą močiutę, jei ką sužinosiu, tikrai pranešiu.

QUOTE(Alexso @ 2011 02 23, 13:56)
... rodau saulės zuikučių žaidimus. Bet reikėjo už tai mažylei pažadėti kažką labai labai skanaus biggrin.gif ...
Įdomiai sužaista su apšvietimu. Gražu 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2011 02 23, 15:17)
... Aš prišokdama sutvarkau po kokią foto...
Man pirmoji labiau. Matosi, kad smagiai pasivestuvinot lotuliukas.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 02 23, 15:36)
user posted image
As tai vis neatsidziaugiu juosta.... Labai laukiam pavasario... smile.gif
Kaip gražiai nufotografuoti hiacintai wub.gif Labai patinka ta miglelė. Kaip galima ją išgauti? Ar čia PS pagalba?

QUOTE(Alexso @ 2011 02 23, 16:55)
Šita foto labai šilta. Dar gražesnė už praeitą 4u.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 24, 11:26)
as irgi su kitiniu fotkinu mirksiukas.gif ....

Dabar paklausiu kvailą klausimą. Daug skaičiau, bet vis tiek nesuprantu - kas tai yra KITINIS objektyvas? Supratau, kad jis būna parduodamas kartu su fotiku. Bet kodėl jis gavo išskirtinį pavadinimą? Ar tai vienas objektyvas su konkrečiais parametrais, kuris įeina į visų pvz Canonų (EOS 50D, 500D, 550D, 40D, 7D) komplektaciją? O 50tukas negali būti kitinis?

Ačiū visoms smile.gif

Visiškai sutinku su Akashos pastabomis, net nėra ką pridurti.

Aš irgi noriu kritikos 4u.gif kūdroj numinusavo, tai vadinasi nekas su foto, bet aš nematau kas blogai, prašau jūsų pagalbos smile.gif ...

Gal reikėjo patvarkyti veido odą? Gal parinkti kitą lūpdažio atspalvį ...

Magie, man pirmoji wub.gif O ketvirtoj labai gražiai susižaidė spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora27: 24 vasario 2011 - 12:29
QUOTE(Ievukis @ 2011 02 23, 12:08)

Liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 24, 10:14)
Nu panos, jau per daug cia prie to makiazo prikibot, net norisi gintis

nezinau kodel Laukinei tie antakiai nepatiko. man kaip tik labai faini, tokie nestandartishki, spalvyte shvelni, forma patiko, gerai, kad ne siulai. man jau tada labiau uzkliuvo apranga, tokia vos ne lateksine smile.gif ir man, dievinanciai jb, spalvoti kadrai su ta mergina geresni. pirmoj foto labai grazhiai atrodo skruostiklauliai, apskritai mano manymu geras tas makijazhas.
".. nors noreciau suzinot ka blogai darau ne tik dazydama lotuliukas.gif , bet ir fotografuodama" - labai gerai cia pasakei, visishkai pritariu drinks_cheers.gif
Aš irgi noriu kritikos 4u.gif kūdroj numinusavo, tai vadinasi nekas su foto, bet aš nematau kas blogai, prašau jūsų pagalbos smile.gif

hmmm. man kliuna "nefokusas" ir violetines lupos, kaip sake Akasha, arba ishvis nereikejo cia jau t makijazho arba jei jau dazhot lupas, tai ir akis nors kiek paryshkint. man nesiderina skarele ir lupdazhio spalva. formatas toks idomus, gal kiek desines noretusi, daugiau sienos, butu gal kitaip. na ir plaukia, arba as nematau kur fokuse kas buvo.

Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 24, 13:07)
Magie, jau rasiau flickr, kad toji kur nesimatofotiko man labiausiai patinka smile.gif bet ne toji paskutine, man joje kliuna veido odos poros ir siokie tokie usiukai blush2.gif

usiukai? blink.gif a ple. he he. na pas mane kazhkokia alergija po nosim ir kaire akim prasidejo, niekaip neina atsikratyt, kazhkiek bandziau su ps tvarkyt, bet man nesigauna, tai palikau kaip yra. gal tas kliuna, ne estetishka, bet man patiko kazhkurios portretas, kur norejo ishryshkint visas raukshleles, nelygumus, randus, tai va cia as bandziau panashiai ant saves, kas moteriai matyt nedekinga lotuliukas.gif vyrui - zinoma, kuo giliau viskas matosi, tuo geriau (aishku ne spuogai). o vat moteriai turi matyt buti glamuras..?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 24, 10:44)

Airv, pritariu viskam, ka susake vienintele. Spalvos mergina numireliska padaro. Ir veido israiska kazkokia visai be emocijos, sustingus, ledine... Ne tai, kad jai salta, bet ji pati atrodo atsalus, nebegyva...
Sorry, gal per astriai as cia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 02 24, 13:12)
faini žaidimukai
1- nepatiko, kažkaip nežinau kodėl bet nesižiūri, gal kirpus kitaip būčiau naikinčiau kairės viršutinio kampo daugiau, kad nesigautu centruota nuotrauka.
2 - faina, tik dabar kairės apatinis tamsus kraštukas nervuoja, naikinčiau ar retušuočiau
3- jei nebūtu fone tų gelių, o tik tas lango senas rėmas geriau man žiūrėtusi, bet ir veidožio apačios kipčiau arba dadėčiau nes dabar nesižiūri
4 - labai patiko spalvos, bet vel ta gėlė mane nervina
5 - šonine šviesa pabrėžia obos nelyguma, kas mano akimis tave sendina,(prieš tai buvusioj daug jiauniau atrodei smile.gif ), ir dar truputi apkarpyčiau apačios nes rankoves šešėlis kažkiek konturuoja nuotrauka ir dešines šono čiut

Niu va kai pavariau kažkikai komentavimo manija šiandien tongue.gif

1. pasiziurek flickr, yra kitu formatu, cia idejau gerokai apkirpta versija ir man ji irgi nesiziuri. man cia patiko emocija, shvelni sypsena, pats jb, bet del kitu reikalu galima kabinetis..
2. tokia smulkmena erzina? as jos net nepastebejau, begsiu jos slept, pasiziuresiu ar is tikruju jos skyrsis. suintrigavai ;]
3. turiu su nukirpta apacia, man nesiziuri. del geliu - visishkai pritariu.
4. cia man ji tinka, gal delto, kad vazonas geltonas, derinasi su visuma.
5. yeee, sendina! del to nesirupinu, man tas netgi patinka. aishku cia "pasene" auto, dabar esu beveik juodaplauke, tik nepasakyciau, kad vyresne atrodau he he lotuliukas.gif bet pasibandysiu analogishka auto, toj pacios vietoj, ta pati jb, su panashia shviesa, paziuresim kuri as atrodys jaunesne heh.

labai aciu uz ishsamu komentara ir visoms kitom taipogi.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 24, 13:40)

usiukai? blink.gif a ple. he he. na pas mane kazhkokia alergija po nosim ir kaire akim prasidejo, niekaip neina atsikratyt, kazhkiek bandziau su ps tvarkyt, bet man nesigauna, tai palikau kaip yra. gal tas kliuna, ne estetishka, bet man patiko kazhkurios portretas, kur norejo ishryshkint visas raukshleles, nelygumus, randus, tai va cia as bandziau panashiai ant saves, kas moteriai matyt nedekinga lotuliukas.gif vyrui - zinoma, kuo giliau viskas matosi, tuo geriau (aishku ne spuogai). o vat moteriai turi matyt buti glamuras..?

biggrin.gif biggrin.gif gera reakcija biggrin.gif na gal ir alergija ten, bet matosi rolleyes.gif
na kol esi jauna, nelygumus slepk,jau kai nebus imano paslepti,galesi rodyti ir ryskinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 24, 12:42)
Airv, pritariu viskam, ka susake vienintele. Spalvos mergina numireliska padaro. Ir veido israiska kazkokia visai be emocijos, sustingus, ledine... Ne tai, kad jai salta, bet ji pati atrodo atsalus, nebegyva...
Sorry, gal per astriai as cia....  unsure.gif

Apie Airv foto.
Apie gyvenimo meile, kuri isejo.Kurios neliko, kuri iseidama pasieme kartu ir vilti ir gyvenimo dziaugsma.Liko tik saltis.Susitaikymas su tuo, kad jau nebebus gerai.Su tustuma.Liko kancia ir neviltis.

As tai matau sioje foto.
Maggie, parasiau flikre.

Forgete, kokius uzsienio saitus turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 24, 13:48)
Apie Airv foto.
Apie gyvenimo meile, kuri isejo.Kurios neliko, kuri iseidama pasieme kartu ir vilti ir gyvenimo dziaugsma.Liko tik saltis.Susitaikymas su tuo, kad jau nebebus gerai.Su tustuma.Liko kancia ir neviltis.
As tai matau sioje foto.

mane net siurpas nukrete paskaicius komentara, ka matai toje foto smile.gif siaip labai gerai atvaizduota tai
Atsakyti