Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 24, 13:51)
mane net siurpas nukrete paskaicius komentara, ka matai toje foto smile.gif siaip labai gerai atvaizduota tai

shvelni rami sypsena visa tai nubraukia. gaunasi neiashku kas - gyveniams pasibaigia, bet sypsena veide ta paneigia. zodziu saltis, foto aprashymas ir sypsenele cia man nesiderina.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 24, 10:14)
Nu panos, jau per daug cia prie to makiazo prikibot, net norisi gintis  lotuliukas.gif  nu kur cia lb ryskus, klaikus ir subjaurojantis makiazas?
user posted image
Jau rasiau, kad norejom kurt toki ivaizdi, nu turi ji simtus nuotrauku kur svelni raudonlauke mergaite, beveik nepasidazius. smile.gif antakiai irgi modeliuko tokie naturalus, tai nusprendziau neliest, ar ispesiot reikejo? biggrin.gif

Šita nuotrauka labai faina. Tik gal reikėjo biški daugiau viršaus palikt, nors...gal ir taip thumbup.gif mirksiukas.gif
Makijazas man nekliūva, gal tik antakių spalva g.gif bet nėr taip kad būtų labai negražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 24, 11:48)
Apie Airv foto.
Apie gyvenimo meile, kuri isejo.Kurios neliko, kuri iseidama pasieme kartu ir vilti ir gyvenimo dziaugsma.Liko tik saltis.Susitaikymas su tuo, kad jau nebebus gerai.Su tustuma.Liko kancia ir neviltis.
As tai matau sioje foto.

Hmm.... Suprantu, ka nori pasakyti, bet as ir nevilties nuotraukoje nematau. Nematau ir skausmo, sirdgelos nera, neiziuriu kancios. Matau mergina, kuri nebejaucia nieko.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 24, 12:52)
shvelni rami sypsena visa tai nubraukia. gaunasi neiashku kas - gyveniams pasibaigia, bet sypsena veide ta paneigia. zodziu saltis, foto aprashymas ir sypsenele cia man nesiderina.

Sorry, bet ten nera net uzuominos i sypsena.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 24, 12:44)
Aš irgi noriu kritikos 4u.gif kūdroj numinusavo, tai vadinasi nekas su foto, bet aš nematau kas blogai, prašau jūsų pagalbos smile.gif

Man nepatinka oda...kažkokios neaiškiai nemalonios spalvos, o gal dėl mano nekalibruoto monitoriaus. Ir rankos šitoj nuotraukoj nelimpa... gal dėl choreografijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 24, 12:48)
Apie Airv foto.
Apie gyvenimo meile, kuri isejo.Kurios neliko, kuri iseidama pasieme kartu ir vilti ir gyvenimo dziaugsma.Liko tik saltis.Susitaikymas su tuo, kad jau nebebus gerai.Su tustuma.Liko kancia ir neviltis.
As tai matau sioje foto.
Maggie, parasiau flikre.

Forgete, kokius uzsienio saitus turi omeny?

nematau to jausmo, nes zinau kaip buvo fotografuota smile.gif na ner tikro jausmo, sorry

mano megiamiausias www.1x.com
http://www.photoline.ru/
http://www.photodom....otos/2011-02-09
http://www.deviantart.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 24 vasario 2011 - 12:59
QUOTE(Alabama @ 2011 02 24, 13:55)
Sorry, bet ten nera net uzuominos i sypsena.

nu sorry, as taip matau. neturejau omeny colgate sypsni, bet man foto yra ramios Mergeles Marijos atvaizdas, kancios nematau. na bet cia tik mano is salies zali pastebejimai.
Atsakyti
aciu, merginos uz komentarus wink.gif visus skaitau, deduosi i galvele 4u.gif
Atsakyti
dedu ir as viena, labai ilgai galva sukau del spalvu, ar jas pastelint, ar daryt fresh. na gavosi si karta taip.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 24, 13:01)
dedu ir as viena, labai ilgai galva sukau del spalvu, ar jas pastelint, ar daryt fresh. na gavosi si karta taip.

na spalvos tai super thumbup.gif kaip jas tokias padaryt išduok paslaptį blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 24, 13:05)
na spalvos tai super  thumbup.gif  kaip jas tokias padaryt išduok paslaptį  blush2.gif

Svajone viska darau ant raw, tada kokybe nenukencia, stumdziau curves, dejau kontrasto kad nuimtu pilkuma, stumdziau saturation ir vibrance, tamsias ir sviesias vietas koregavau. Jei domina galeciau ideti kaip atrode raw pries redagavima.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 24, 13:08)
Svajone viska darau ant raw, tada kokybe nenukencia, stumdziau curves, dejau kontrasto kad nuimtu pilkuma, stumdziau saturation ir vibrance, tamsias ir sviesias vietas koregavau. Jei domina galeciau ideti kaip atrode raw pries redagavima.

tikrai įdomu smile.gif
Atsakyti