QUOTE(airv @ 2011 02 24, 12:44)
Ačiū visoms

Aš irgi noriu kritikos

kūdroj numinusavo, tai vadinasi nekas su foto, bet aš nematau kas blogai, prašau jūsų pagalbos
Visu pirma neimk taip giliai i plaucius kudros minusu.... Siuo atveju speju nepajaute tiesiog to, ka tu norejai perteikti... Man asmeniskai kaip ir daugelis paminejo nesiziuri odos spalva... rodos lyg spalvotom demem ismetyta... Jb manau pataisytu sita dalyka... arba bandyk dar zaisti su spalvom... aisku jeigu nori... Galbutt tu sia foto matai visai kitaip ir ji tau paciai labai patinka... tada nieko nekeisk... Kartais reik nepasiduot gaujos nuomonei

O daugiau nelabai turiu prie ko kabintis, man tinka viskas....
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 24, 12:50)
Tik db prisiminiau, kad sita foto buvo daug didesne, labai smarkiai ja apkapojau.

Paziurejau buvo 27mm

oi, net dar maziau

pasimeciau

zodziu, Akasha, tu buvai visiskai teisi, profes akis
Na man iki profes dar kaip iki everesto virsukalnes

Tai va toks paprastas patarimas portretams fotografuoti naudok 55mm(kiek pamenu pas tave kitinukas), zodziu ne maziau 50mm, tada bus daug maziau iskraipymu ir nereikes tiek karpyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 24, 13:26)
Kaip gražiai nufotografuoti hiacintai

Labai patinka ta miglelė. Kaip galima ją išgauti? Ar čia PS pagalba?
Dekui... Miglele galima pagauti kai uz fotografuojamo objekto saulute sviecia... Butent tokios migleles nebandziau padaryti PS, bet manau visiskai imanoma... Pabandyk su saules spinduliukais pazaisti... greitai suprasi kaip tai daroma
QUOTE(Forgete @ 2011 02 24, 14:22)
ar as maisau ar tu raw nefotkini?
oi ziuriu kirpimo nepataikiau, na ka padarysi
Kol maciau tik pirmaja foto , buvo viskas kaip ir gerai,

bet kai pamaciau abi, dabar man per daug gelsva sutvarkytoji...

Del kadravimo, tai alkunes truksta ir virsaus kiek per daug... bet jei turi tik tiek kiek rave, tai tikrai nebera kaip kitaip karpyt... Siaip saunuoles abi su Rarity... Gerai susitvarket... Daugiau noretusi pamatyt