Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Lora27 @ 2011 02 24, 12:26)
Ievukis - super  wub.gif Pamenu, kokia buvo aplinka ir koks buvo apšvietimas, tai foto nereali  wub.gif  wub.gif  Pabandysiu paklausinėti apie tą močiutę, jei ką  sužinosiu, tikrai pranešiu.

Oi labai aciu Loreta,jei kazka pavyktu suzinot mirksiukas.gif
Man tai patinka forgetes redaguotas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 02 24, 13:43)
Forgete, iš kur išmokai ten viską stumdyti? čia savarankiškai ar kažkas padėjo pagrindus?

pagrindus padejo tokia lietuviska programele, ten labai gerai moko photoshopu. Teisa photoshopa ten rodo gal 2ra bet praktiskai viskas tas pats. jeigu kas norit rasykit man az - atsiusiu per koky skype. Nepazadu kad ant visu kompu veiks (priklauso nuo kazkokiu bitu ar baitu).

O toliau mokiausi is youtube, tiesiog irasau - photoshop baby skin, na ir ziuriu kaip mokina ka mokina. Buvo etapas kai siunciaus visus actionus is eiles, labai norejau isgauti "fotopasteles" pasteline. Kai isgavau nebeliko to azarto, dabar praktiskai jokio actiono nenaudoju, nebent paryskinu akis ir palyginu oda.

QUOTE(Akasha @ 2011 02 24, 13:57)
Viskas gi ismokstama  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taigi ateinu atsiskaityt su daina.... Nu niekaip nepavyko kazka gudriau sugalvot ir igyvendint blush2.gif Kabinausi tiesiog uz pavadinimo, nieko gudriau nepavyko sugalvoti.... Labai nemuskit.... ax.gif

It's my life....
user posted image

it`s my life Bon Jovi
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 24, 15:23)
Taigi ateinu atsiskaityt su daina.... Nu niekaip nepavyko kazka gudriau sugalvot ir igyvendint  blush2.gif  Kabinausi tiesiog uz pavadinimo, nieko gudriau nepavyko sugalvoti.... Labai nemuskit.... ax.gif

It's my life....

it`s my life Bon Jovi

Man ši daina pasižymi dideliu veržlumu, dinamika bigsmile.gif o jūsų skirta nuotrauka šiai dainai tokia rami, lėta, be veiksmo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 24 vasario 2011 - 14:25
Ievukio mociute su suniukais nereali man wub.gif

Akasha, man nepatinka desinysis paakys blush2.gif siaip liuks

Maggie, pirmos dvi nea, sekancios su apvaliu veidrodziu liuks, o paskutinej noretus tavo oda biski patvarkyt biggrin.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 02 24, 09:14)
Nu panos, jau per daug cia prie to makiazo prikibot, net norisi gintis  lotuliukas.gif  nu kur cia lb ryskus, klaikus ir subjaurojantis makiazas?
Jau rasiau, kad norejom kurt toki ivaizdi, nu turi ji simtus nuotrauku kur svelni raudonlauke mergaite, beveik nepasidazius. smile.gif antakiai irgi modeliuko tokie naturalus, tai nusprendziau neliest, ar ispesiot reikejo? biggrin.gif
as irgi nepiktai, ir aciu uz jusu pastebejimus, tikiu, kad is sono ir geriau matosi, bet lb jau norejosi apsigint tongue.gif turbut dar sunkoka priimt kritika  doh.gif ir siaip, daugiau pastabu susilaukiau del makiazo, nors noreciau suzinot ka blogai darau ne tik dazydama  lotuliukas.gif , bet ir fotografuodama  4u.gif

as dar noriu pasikabinet biggrin.gif Pirmoj nuotraukoj spalva nuotraukos gera ir makiazas atrodo normaliau nei antroj, o antroje kazkaip sviesa krenta man tavo nuotrauka kazkokia zalsva gal, nesuprantu koks atspalvis g.gif bet atrodo nesveika moteris. O jei kabintis prie makiazo, antakiu spalva prie makiazo schmoll.gif schmoll.gif Juos reiktu ryskint, nepatinka kad plaukai uz juos ryskensi biggrin.gif Ir beje kaip klausi ar reikejo antakius pesiot? tai buvo padaryt butina! prie tvarkingo makiazo idealus antakiai reikalingi tiek spalva tiek forma, jie labai pagyvina veida arba ji sugadina.

O dabar mano Pavasario belaukiant seimos albumui du koliazai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 24, 14:43)

O dabar mano Pavasario belaukiant seimos albumui du koliazai  smile.gif

Dieve kaip gražu wub.gif net už širdies griebia wub.gif wub.gif
Atsakyti

žinok papirko ir spalvos ir vaikučio grožis, net kabinėtis negaliu, nebent prie gėlių su vaza, nes blaško stalo spindesio du brūkšniai smile.gif)))
nu kaip ir aš norėčiau mergytės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 24, 14:57)
Dieve kaip gražu  wub.gif  net už  širdies griebia  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 02 24, 14:58)
žinok papirko ir spalvos ir vaikučio grožis, net kabinėtis negaliu, nebent prie gėlių su vaza, nes blaško stalo spindesio du brūkšniai smile.gif)))
nu kaip ir aš norėčiau mergytės blush2.gif

tu bruksniu niekai neisejo kad ju nebutu nes is ten svies krinta, o komoda paraityta tai ir atsispindejo, aciu 4u.gif

mes gi sakek, galim pasakyt kaip jas pasigamint biggrin.gif
Atsakyti
šiandien mano berniukui 4 mėnesiai, kas mėnesį vis kažkaip asmeniniam albumui ta proga nufotkinu jį, nu šį kart minčių NULIS, galvoj vėjas pučia, užuolaidos plaikstos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti

Erse grazios nuotraukos, grazus namai, grazios spalvos wub.gif

Pirma labai faina, norejau kabinetis del erdves bet kadangi koliazas tai tie narcizai taip graziai abejose foto susigroja.

antroj foto kur mergaites veidukas kirptas, man lyg oda kitokios spalvos atrodo ir fokusas nesuprantu kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 24, 15:07)
Erse grazios nuotraukos, grazus namai, grazios spalvos  wub.gif

Pirma labai faina, norejau kabinetis del erdves bet kadangi koliazas tai tie narcizai taip graziai abejose foto susigroja.

antroj foto kur mergaites veidukas kirptas, man lyg oda kitokios spalvos atrodo ir fokusas nesuprantu kur  g.gif

aciu 4u.gif

toj antroj fokusas kote lotuliukas.gif jei noretum gyvenime taip nesufokusuotum lotuliukas.gif bet kadangi ta pastebejau tik sukelus nuotraukas nebenorejau beperdarynet ir apsimetu kad ten viskas kas reikia fokuse biggrin.gif O spalva gali but biski kitokia, nes sviesa pasikeite ir nebesugebejau sulygint spalvu
Atsakyti
Erse, lb patiko antras koliazas drinks_cheers.gif mergyte tikra grazuole smile.gif wub.gif

O del antakiu, tai uzmusei biggrin.gif as gi tik fotkinau smile.gif Nors gal praverstu modeliukui pries fotosesija ispesiot antakius, pedikiura koki padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti