Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labai ačiū visoms už patarimus 4u.gif Nusistačiau, kad fokusuotų vieną tašką ir kad neperfokusuotų thumbup.gif Ir žalią šešiakampį ieškiklyje atradau biggrin.gif Šiandien jau rimtai bandysiu atlikt užduotį bigsmile.gif

QUOTE(airv @ 2011 02 24, 05:44)
Aš irgi noriu kritikos 4u.gif kūdroj numinusavo, tai vadinasi nekas su foto, bet aš nematau kas blogai, prašau jūsų pagalbos smile.gif

Trumpai tariant, šita foto tiesiog kažkaip "nekabina" g.gif Na, nėra kažkokio ryškaus jausmo, įdomios detalės, tiesiog KAŽKO trūksta. Ir bent jau man labai užkliuvo lūpų spalva schmoll.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 02 24, 09:01)
mes gi sakek, galim pasakyt kaip jas pasigamint  biggrin.gif

Pasakykit ir man, man labai reiks ateity bigsmile.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 02 24, 09:52)
Va dabar vienam kambary būtų pats gazas fotkint, bet modelis miega  lotuliukas.gif

Kokio amžiaus jūsų modelis? bigsmile.gif Labai gražios akytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2011 02 24, 16:59)
Kokio amžiaus jūsų modelis?  bigsmile.gif Labai gražios akytės  wub.gif

Ačiū smile.gif Modeliui pusantrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 24, 17:01)
Ačiū smile.gif Modeliui pusantrų  smile.gif

man tavo variantas graziausias. kiti tokie netikri ir dirbtini. gal vos vos geltonumo nuimciau. o siaip manau, kad esi saunuole wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 24, 08:03)
pagrindus padejo tokia lietuviska programele, ten labai gerai moko photoshopu. Teisa photoshopa ten rodo gal 2ra bet praktiskai viskas tas pats. jeigu kas norit rasykit man az - atsiusiu per koky skype. Nepazadu kad ant visu kompu veiks (priklauso nuo kazkokiu bitu ar baitu).

Ir aš labai norėčiau tos programėlės, bandžiau rašyti AŽ, bet tavo pašto dėžutė užpildyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 24, 18:27)
man tavo variantas graziausias. kiti tokie netikri ir dirbtini. gal vos vos geltonumo nuimciau. o siaip manau, kad esi saunuole wink.gif

Oho. Nesitikėjau biggrin.gif Ačiū.
Atsakyti
Refresh, man irgi tavo pačios variantas labiausiai patinka 4u.gif
Atsakyti
Atnešiu ir aš nuotraukėlę kritikai....

user posted image
Papildyta:
Forgete, labai gražiai patvarkei spalvytes wub.gif

Erse, spalvos... super... mergytė wub.gif wub.gif

Refresh, man tavasis variantas labiausiai patiko 4u.gif

Dar įstrigo Alexo mergytės portretukas, kur saulytę gaudė, tik pritariu dėl erdvės apačioje ax.gif

Ievukio dama su šuniukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 02 24, 12:40)
hmmm. man kliuna "nefokusas" ir violetines lupos, kaip sake Akasha, arba ishvis nereikejo cia jau t makijazho arba jei jau dazhot lupas, tai ir akis nors kiek paryshkint. man nesiderina skarele ir lupdazhio spalva. formatas toks idomus, gal kiek desines noretusi, daugiau sienos, butu gal kitaip. na ir plaukia, arba as nematau kur fokuse kas buvo.

pritariu 4u.gif

Papildyta:
Maggie, spalvotas tavo portretukas man labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 24 vasario 2011 - 19:15
QUOTE(Ersė @ 2011 02 24, 14:43)
O dabar mano Pavasario belaukiant seimos albumui du koliazai  smile.gif

user posted image
user posted image

Pirmąjame koliaže man trukdo krėslo ranktūris - per daug dėmesio vagia. Mergaitė truputį prapuola daiktų gausybėje.
Antras man labiau patinka. Kairioji foto OK, tik pirščiukų gaila. O dešiniojoje, jei jau veidukas taip drąstiškai kirstas, tai gal geriau, kad jis būtų nefokuse, o fokusas į gėlės žiedą.
Gražuolę augini wub.gif
paprasta, gražus portretukas, bet man iš tavęs jau norisi kažko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 24, 20:34)

paprasta, gražus portretukas, bet man iš tavęs jau norisi kažko daugiau.

kartais būna nelengva augti vis aukščiau ir aukščiau smile.gif bet stengsiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 24, 20:15)

Labai švarus kadras. Na bet man biški per šviesu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 02 24, 16:25)
4u.gif
Erse, man visiškai žaliai irgi fokusas užkliuvo, šiaip mergaitė, gėlė fain, bet ir šeimos albumui techniškai tu gali žyyyymiai geriau 4u.gif

gal ir galiu bet neiseina biggrin.gif tiksliau iseina, beeet savo vaikus kai fotkini, ne tas galvoj, ziuri kuri labiau patinka, o ne kuri techniskesne blush2.gif
QUOTE(paprasta @ 2011 02 24, 19:15)

Erse, spalvos... super... mergytė  wub.gif  wub.gif

gal truputi per daug sviesu man, bandau lankstyt laptopo ekrana kad iziuret veiduko bruozus
QUOTE(rarity @ 2011 02 24, 20:34)
Pirmąjame koliaže man trukdo krėslo ranktūris - per daug dėmesio vagia. Mergaitė truputį prapuola daiktų gausybėje.
Antras man labiau patinka. Kairioji foto OK, tik pirščiukų gaila. O dešiniojoje, jei jau veidukas taip drąstiškai kirstas, tai gal geriau, kad jis būtų nefokuse, o fokusas į gėlės žiedą.
Gražuolę augini  wub.gif

Tep tep, grazuole visa i mama biggrin.gif Sutinku su viskuom isskyrus kad man negaila nukirstas pirsciukas cool.gif biggrin.gif ir taip pat tarp tu daugybes daiktu si karta speciailiai pasodinau blush2.gif Tokiu budu norejau parodyt jos mazuma, nes daugumoje nuotraukose daiktu absoliuciai nebuna ir nebeina suprast kokio didumo tas mano vaikas, tik gal nelabai pavyko ta perteikt blush2.gif gi buvau viska nuemus nuo komodos, kresla kitaip pasukus, bet nepatiko smile.gif Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
prasitryniau az galit rasyt 4u.gif
Atsakyti