Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 02 24, 22:13)

o man kaip tik nekliuna daiktai.. uzpildytas kadras, man grazu 4u.gif

va, kadangi buvo pasiulyta skirti 2 savaites pasibandymui fotografuoti maista, gal kam bus naudinga nuoroda

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 02 24, 16:32)
na negali but, tavo fotiko bazinis iso juk 200

Slepiuosi po lapais smile.gif Tu geriau žinai kas yra mano fotike nei aš... Kaip ten sakoma: "geram šokėjui ir velykos ne šventė" biggrin.gif Ačiū.

QUOTE(Forgete @ 2011 02 24, 16:51)

kai rasiau ta komentara apie tave ir pagalvojau, nes pamenu kaip skundeis. Nieko ismoksiu ir as wink.gif

Žinok sunkiausia būdavo, kai ateina laikas, turiu idėją ar gerą modelį fotkint- kažkaip baisu eksperimentuot ir sugadint su tuo tokiu perkadravimu, todėl vis nukeldavau tą kitam kartui ir pirstukais kadravau... Po to pabandžiau namie pasidėjus daiktą, kelis daiktus... Nu ir taip vis bandžiau ir galų gale įgavau šiek tiek drąsos tą pabandyt jau per suplanuotą fotografavimą. Drąsiau, drambly 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 02 24, 19:15)

Maggie, spalvotas tavo portretukas man labiausiai patiko 4u.gif

Ir man.

Dar, Forgete, aš džiaugčiausi jei mano vestuvių foto būtų bent dalele panašios į tas, kurias Jūs padarėte. Šaunuolė.

Erse- labai gražu, jauku, šilta... Bet negaliu džiaugtis visa širdim už Tave ir tavo foto, nes mane graužia pavydo kirminas biggrin.gif Ir aš tokios noooriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 24, 21:54)
Dar, Forgete, aš džiaugčiausi jei mano vestuvių foto būtų bent dalele panašios į tas, kurias Jūs padarėte. Šaunuolė.

Ačiū blush2.gif wub.gif
Atsakyti
sugedo ką tik mano penkesdešimmtukas cry.gif cry.gif cry.gif

dabar aišku kodėl dažnai man fokusas nušokdavo ne ten kur reikia, dabar išvis nebefokusuoja , užsilenkė turbūt varikliukas cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 24, 22:44)
sugedo ką tik mano penkesdešimmtukas  cry.gif  cry.gif  cry.gif

dabar aišku kodėl dažnai man fokusas nušokdavo ne ten kur reikia, dabar išvis nebefokusuoja , užsilenkė turbūt varikliukas  cry.gif  cry.gif

Ooooo kaip gaila. Gal garantinis dar?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 24, 22:44)
sugedo ką tik mano penkesdešimmtukas  cry.gif  cry.gif  cry.gif

dabar aišku kodėl dažnai man fokusas nušokdavo ne ten kur reikia, dabar išvis nebefokusuoja , užsilenkė turbūt varikliukas  cry.gif  cry.gif

ekrane kartais nerodo F-- ?
Atsakyti
Ačiū visoms už kritiką 4u.gif
Nu nors nusišauk, patinka man ta nuotrauka ir ypač dėl to kas jums nepatinka. Patinka spalvos, patinka ryškios lūpos, patinka sušalusios rankos, patinka emocija, man ši nuotrauka - šalta ramuma smile.gif

Forgete, ooo buvau? Gaila, kad nemačiau. Matyt trumpam tik šmėstelėjau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 24, 23:10)
Forgete, ooo buvau? Gaila, kad nemačiau. Matyt trumpam tik šmėstelėjau  hihihi.gif

buvai tikrai, mano galva ta nuotrauka kuri ten buvo tikrai to verta ir netgi daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 24, 23:10)
Ačiū visoms už kritiką  4u.gif
Nu nors nusišauk, patinka man ta nuotrauka ir ypač dėl to kas jums nepatinka. Patinka spalvos, patinka ryškios lūpos, patinka sušalusios rankos, patinka emocija, man ši nuotrauka - šalta ramuma smile.gif

Forgete, ooo buvau? Gaila, kad nemačiau. Matyt trumpam tik šmėstelėjau  hihihi.gif

mano kompe ji tamsi.. lupos man netrukdo, bet dirbtinumas taip smile.gif jauciasi jis man.. pasku kadravino kitokio noreciau.. spalvos niurios.. bet niurios geraja prasme.. bet kaip minejau sviesinciau..
siaip tamsi foto nera blogai, jei isryskina pgrindini objekta.. o dbr gi nera taip.. visas tiesiog vienodai pasviesta.. nera isskirtinumo.. siuo atveju manau veidui.. smile.gif

Robobebrai, ateinu su foto.. tikrai biggrin.gif jau fotkinau - tik reikia isryskint juosta ir basta smile.gif atsiprasau kad tempiu smile.gif

paprasta, man jau cia ziaurokai per sviesu.. na spalvotose nuotraukose dar dar gali but taip kai nieko nesimato ant viedo.. bet man cia jau labai super ryskiai per sviesu smile.gif pasistenk neperspaust smile.gif ypac su jb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 24, 22:56)
Ooooo kaip gaila. Gal garantinis dar?

nea, jau daugiau nei du metai bus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 24, 23:24)

paprasta, man jau cia ziaurokai per sviesu.. na spalvotose nuotraukose dar dar gali but taip kai nieko nesimato ant viedo.. bet man cia jau labai super ryskiai per sviesu smile.gif pasistenk neperspaust smile.gif ypac su jb smile.gif

ačiū- pabandysiu dar tamsint... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 02 24, 22:58)
ekrane kartais nerodo F--  ?

nea, nerodo.. girdisi, kaip bando sufokusuot, bet nesufokusuoja.. išjungiu, įjungiu fotkiką, vieną kart sufokusuoja, o antrą kart nebesufokusuoja.. burzgia viduj fokusas , bet nepagauna...

man pastoviai grybavo autofokusas.. bet kažkaip galvojau,kad šiam objektyvui būdinga grybaut, tai kantriai fotkinau.. dabar supratau, kad grečiausiai jis grybavo, nes sugedęs buvo.. budavo fokusuoju pvz pirmą planą, o susifokusuoja antras planas.. bet iš antro karto perfokusuoju, ir viskas ok, tai kažkaip didelės problemos nemačiau.. po to vat paskutiniu metu kažkur biški į šoną fokusas nušokdavo, tai jau planavau susikalibruot kažkaip, tik neprisiruošiau.. bet ko gero kalibravimas net nebūtų padėjęs, nes paprasčiausiai jaučiu jis gedo..
Atsakyti