Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

As ir tik du kart per diena, bet zinai kaip buna man vakare isivalau galvoju nieko tikrai nebevalgysiu, bet kaip specialiai taip uzsinoriu tada vel veliau einu dantis valyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 19:20)
As ir tik du kart per diena, bet zinai kaip buna man vakare isivalau galvoju nieko tikrai nebevalgysiu, bet kaip specialiai taip uzsinoriu tada vel veliau einu dantis valyt  thumbup.gif

Emukai, tikrai ne apnasos, ten klijai smile.gif pas mane ne ant vieno danties taip like. O dantis valau tai irgi tik pora kart per diena, zinau kad dazniau reiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 25, 18:17)
ir tai ne po penkias minutes, kaip rekomenduojama  rolleyes.gif  blush2.gif

Aš irgi valausi ryte ir vakare, nes per pietus neturiu galimybių valytis privačiai smile.gif O viešai tikrai nelabai noriu.
Bet vakare man mažiausiai pusvalandžio reikia, kad viską išvalyčiau (ryte kadangi siūlo nenaudoju, tai laikas sutrumpėja) biggrin.gif Nežinau, kaip galima apsieiti su 5min... Arba aš jau žiauri lėtapėdė.
Nes pirmiausia kol aš siūlą visur užkišu, už kiekvieno breketuko, o dar kai gumytė per visą dantų juostą uždėta, tai išvis kartais ties vienu tarpu porą min praleidžiu (čia tai jau būna viršunė biggrin.gif ), tai man jau trunka mažiausiai 10min... Po to su dideliu dantų šepetėlių bendrai praplaunu, o galiausiai su mažu šepetuku breketukų šonus išvalau biggrin.gif Taip, kartais trūksta kantrybė... Bet kaip kitaip gerai nuvalyti - neįsivaizduoju g.gif Nes didelis šepetėlis tikrai ne visur pasiekia, o siūlas irgi... O su mažu šepetėliu visų dantų irgi neišvalysi... Taip ir gaunasi - kaip operacinėj, su daug įrankių biggrin.gif
O kaip jūs visi kiti valot dantukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2011 02 25, 16:15)
As dziaugiuosi, kad galiu gyventi be kavos  thumbup.gif

Neatsimenu, sake, bet pamirsau  doh.gif
Man Damusiene pasake taip, kad kai dabar atvyksiu vasario 28d. tai virsuje keis lanka ir des jau paskutini, tai nezinau kaip tai suprasti tada  g.gif bijau sumeluoti ar sake, kad storiausia, lyg sake g.gif pusantro menesio praejo po apsilankymo, tai nepamenu tiksliai... bet, kad sake, kad jau paskutine tai puikiai atsimenu  mirksiukas.gif

nu bliamba,gal pas tave ne tiek ten bedos su virsutiniais dantukais buvo g.gif as kiek atsaimenu paskutine viela visos apraso kad tokia net ne apvali,o kampuota. ir lb sunkiai ilenda i breketus. tai gal tau ir nuemimas greitai sviecia? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sviecia_saule @ 2011 02 25, 18:41)
Aš irgi valausi ryte ir vakare, nes per pietus neturiu galimybių valytis privačiai smile.gif O viešai tikrai nelabai noriu.
Bet vakare man mažiausiai pusvalandžio reikia, kad viską išvalyčiau (ryte kadangi siūlo nenaudoju, tai laikas sutrumpėja) biggrin.gif Nežinau, kaip galima apsieiti su 5min... Arba aš jau žiauri lėtapėdė.
Nes pirmiausia kol aš siūlą visur užkišu, už kiekvieno breketuko, o dar kai gumytė per visą dantų juostą uždėta, tai išvis kartais ties vienu tarpu porą min praleidžiu (čia tai jau būna viršunė biggrin.gif ), tai man jau trunka mažiausiai 10min... Po to su dideliu dantų šepetėlių bendrai praplaunu, o galiausiai su mažu šepetuku breketukų šonus išvalau biggrin.gif Taip, kartais trūksta kantrybė... Bet kaip kitaip gerai nuvalyti - neįsivaizduoju  g.gif Nes didelis šepetėlis tikrai ne visur pasiekia, o siūlas irgi... O su mažu šepetėliu visų dantų irgi neišvalysi... Taip ir gaunasi - kaip operacinėj, su daug įrankių biggrin.gif
O kaip jūs visi kiti valot dantukus?  4u.gif

as panasiai. tik siula naudoju ant galo. ir kruminius dantukus nevalau su siulu. su plonu sepetuku kruminiu dantu sonus valau. o uztrunku na nezinau, gal 10 min. gal kartais ilgiau g.gif aj,as dar su skalavimo skysciu praplaunu dantukus.
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2011 02 25, 18:41)
Nes pirmiausia kol aš siūlą visur užkišu, už kiekvieno breketuko, o dar kai gumytė per visą dantų juostą uždėta, tai išvis kartais ties vienu tarpu porą min praleidžiu (čia tai jau būna viršunė biggrin.gif ), tai man jau trunka mažiausiai 10min... Po to su dideliu dantų šepetėlių bendrai praplaunu, o galiausiai su mažu šepetuku breketukų šonus išvalau biggrin.gif Taip, kartais trūksta kantrybė... Bet kaip kitaip gerai nuvalyti - neįsivaizduoju  g.gif Nes didelis šepetėlis tikrai ne visur pasiekia, o siūlas irgi... O su mažu šepetėliu visų dantų irgi neišvalysi... Taip ir gaunasi - kaip operacinėj, su daug įrankių biggrin.gif
O kaip jūs visi kiti valot dantukus?  4u.gif

as tai pagrinde irgi du kartus valau, nes kazkaip taip ir gaunasi pastaruoju metu kad du kartus valgau.... jei bunu namie ir valgau pietus tai irgi issivalau dantukus... su siulu tai valau ryte ir vakare... tik vakare kazkaip kruosciau...o ryte greitai... o siaip ir naudoju dideli sepetuka ir paskui kiekviena dantuka su tuo vieno dancio sepeteliu pravalau... nes kai nepravalau tai kazkaip jauciu apnasu kad lieka...
Atsakyti
gal Shin nesupyks kad jos foto ikeliau.
nezinau ar iziuresite, apacioje priklijota ta viela visam gyvenimui smile.gif

user posted image

turiu foto didesniu formatu, jei kas nores panagrinet is arciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 25, 18:54)
gal Shin nesupyks kad jos foto ikeliau.
nezinau ar iziuresite, apacioje priklijota ta viela visam gyvenimui  smile.gif

turiu foto didesniu formatu, jei kas nores panagrinet is arciau  smile.gif

Joo, žinau aš tą vielą, mano draugė turi, rodė smile.gif bet manau ji trukdo tai tik dėl higienos, nes su ja jau sunku ir siūlą užkišt ir t.t. bet šeip nemanau kad ji trukdo labai... Kad ir visam gyvenimui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 25, 18:31)
Emukai, tikrai ne apnasos, ten klijai smile.gif pas mane ne ant vieno danties taip like. O dantis valau tai irgi tik pora kart per diena, zinau kad dazniau reiktu blush2.gif

Tai gerai smile.gif ramiau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 25, 19:02)
Joo, žinau aš tą vielą, mano draugė turi, rodė  smile.gif bet manau ji trukdo tai tik dėl higienos, nes su ja jau sunku ir siūlą užkišt ir t.t. bet šeip nemanau kad ji trukdo labai... Kad ir visam gyvenimui  biggrin.gif  biggrin.gif

as irgi neisivaizduoju kaip galima su siulu dantukus valyt, kai ta viela priklijota g.gif
Atsakyti
Bet ir plepat daug gossip.gif

Sveika prisijungus, Vilnija smile.gif

Smagu, kas valgė viską tik susidėjus ar po kelių dienų...Aš šimtą metų nekramčiau nieko doh.gif biggrin.gif
Ir didvyrės, kurios kavos atsisakė smile.gif aš negalėčiau, per dieną po 3 puodelius išgeriu ir daugiau doh.gif biggrin.gif

Svaja83, ar nors kiek paskaitė temelę? Ne kartą ir kainos minėtos, gydytojų pavardės pirmame psl. smile.gif

Atsakyti
O ka merginos darot jeigu valgot ne namie? Pavyzdziui restorane ar darbe?
As tai dar nezinau kaip cia reikes su siulu valyt dantukus,kaip ji uzkist pro ta viela g.gif
Man valgymas vienas is gyvenimo malonumu,labai megstu uzkandziaut..Bus sunkoka.. Issikepiau kiausinienes,valgiau su juoda duona tai taip prilindo,prilipo visur doh.gif Dar pyrago gabaliukas su arbata laukia ax.gif
Atsakyti
O as apacios su siulu niekaip nesugebu padoriai issivalyt, man tie breketai taip zemai uzklijuoti ir tas siulas tiesiog prie dantenu limpa, nu zodziu neimanoma misija doh.gif
Behnaz, jaigu valgau ne namuose tai prasiskalauju tiesiog su vandeniu smile.gif
Atsakyti