QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 25, 14:43)
o mano priekiniai dantys pagaliau vienodo dydžio pasidarė

nes pradžioj vienas buvo ilgesnis pataps už kitą

jėgelė, aš irgi turiu šitą problemą, bet kol kas nevienodėja jie man, taip norėčiau kad susilygintų
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 25, 18:17)
Tikrai ne apnašos - bus klijai.. pas mane tai klijai pageltonave. Šeip nesimato, bet kai pažiūri iš arčiau tai va-je-ckau

ypač kai buvau dantį taisyt ir gydytojas ten vis fotkino mano dantis ir man rodė per ekraną, tai siaubas, aplink visus breketukus geltoni ruoželiai

nors gal ir apnašos jau, vis tik virš metų jau breketam, o aš nesu iš tų pavyzdingųjų, valausi tik du kart per dieną, ir tai ne po penkias minutes, kaip rekomenduojama
O tu užklausk savo ortodontės, manau pasakys ar apnašų yra ar ne, jos geriau mato ir atskiria
QUOTE(Behnaz @ 2011 02 25, 21:08)
Man jau truputi atslugo tas maudimas,bet gal cia del to,kad vaistu isgeriau...
Nu niekaip negaliu nufotkint breketu,susilieja viskas ir nerandu kur blica isjungt (naujas aparatas)
Gal macro funkcija neįjungta?
QUOTE(Polė @ 2011 02 25, 23:22)
Šiandien man sudėjo breketus viršuj, o apačioj numatyta lygiai po mėnesio. Dantukai šiek tiek jautrūs, bet neskauda kol kas

Praėjo apie 5 valandas nuo uždėjimo, tai gal jau ir neskaudės

Niekas netrina, nebraižo, bet svetimkūnis burnoj ir tiek
nenoriu neigiamai nuteikti, bet man skausmai tik kitą dieną ar naktį prasidėjo, bet labai linkiu, kad taip nenutiktų
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 23:26)
Patiko gumytes? gal ir tave suzavejo? bet matei vis kitokie derinukai, ir sugalvoja

pakales matos vaikinukas
apsipūtęs