Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Congeniality @ 2011 02 28, 20:37)
Flegma kodel tu taip rasai? lotuliukas.gif Zemaite?

As visada taip rasau. O kas? unsure.gif
Kaip i skaitaus. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 28, 20:39)
sujungia, bet ne tiek, kad negalėtum išsižioti, aš net valgyt galiu su ta gumyte smile.gif

O per prieki ein?
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 02 28, 20:42)
As visada taip rasau. O kas?  unsure.gif
Papildyta:

o kartais Jus ne iš Tauragės? ax.gif nes man jau nuo pirmų žinučių tokia nuojauta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 02 28, 19:42)
As visada taip rasau. O kas?  unsure.gif
Papildyta:

O per prieki ein?

čia nuo situacijos priklauso. Man sukabina krūminį apačioje, ir iltinį viršuje.
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 28, 20:51)
o kartais Jus ne iš Tauragės? ax.gif nes man jau nuo pirmų žinučių tokia nuojauta blush2.gif

Buk gerute, kreipkis i mani- tu.
Nesupyk uz issireiskima- ale uosle, pas tavi kaip pas suni.
blush2.gif Is kur atspejai? Mazu pazistamas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 02 28, 20:54)
Buk gerute, kreipkis i mani- tu.
Nesupyk uz issireiskima- ale uosle, pas tavi kaip pas suni.
blush2.gif  Is kur atspejai? Mazu pazistamas?  mirksiukas.gif

parašiau tau asmeninę žinutę ir viską paaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 02 28, 20:20)
Ačiū..  blush2.gif  Tik toli gražu dar nėra jie gražūs.. Kad ir žymiai mažesnis, bet tarpukas vistiek yra, plius centras nuvažiavęs ir pan. Dar toli iki to grožio, tik norėjau palyginimą įdėt, kaip pasitaisė situacija..  smile.gif

O kokiu būdu tau atlenkinėja dantis? nes man tai irgi apatiniai atsivėpę, bet iš pradžių dar elastikus nešiojau (nepadėjo) o dabar net ir tų sakė nebenešiot... Man jie kažkiek atsilenkė atgal kai pasiaurino dantis ir atsirado biškį vietos, bet dabar ai dar tikrai toli iki normos man.... tai man rūpi kokių veiksmų ortodontė imsis... g.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinote, kodel taip skiriasi breketu kainos ivairiose klinikose? Pvz, beligaturiniai breketai kainuoja nuo 3500 Lt iki 4000 Lt vienam zandikauliui vienoje klinikoje o kitose keliose nuo 2500... beveik visur kur ziurejau siulo Damon. Keista, kad tie patys breketai kainuoja taip skirtingai. na, nebent i ta suma jau iskaiciuota visa gydymo kaina...
Skirtumas susidaro keliu tukstanciu, tai ir idomu pasidare...
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 02 28, 12:50)
Gal kuriai buvo tokia situacija, kad sudėjus breketus apačioj (ar viršuj) dantų siūlas sunkiai lenda į tarpdančius? Man apačioje kai sudėjo, tai taip kabinasi siūlas, jog visas išsipešioja ir net liepa plonių siūliukų įstrigusių, paskui neišeina jų niekaip išimti, kaip voratinkliai doh.gif  biggrin.gif galvojų gal klijų pateko kur tarp tarpdančių, nes seniau normaliai viskas buvo g.gif

Man isvis apacia su siulu issivalyt kazkoks kosmaras, tas siulas skereciojasi i visas puses, limpa prie dantenu ir kaip sakai i daug plonu siuliuku pasidalina biggrin.gif

QUOTE(blondie* @ 2011 02 28, 14:14)
Šiandien nusfotografavau savo dantis, tai vos neišgriuvau, gerąja prasme.. Mačiau, kad mano tarpas mažėja, bet kad šitaip..  bigsmile.gif  Įmesiu foto ir jums pažiūrėt.. Viršuj 7 mėnesių, apačioj šiandien daryta.. Abiejuose nuotraukose aš pilnai sukandus dantis..

Super thumbup.gif Manau, rezultatas bus puikus pas tave wub.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 28, 21:09)
nepilnai trim mėnesiam nuo uždėjimo, galima sakyt esu patenkinta savo šypsena. Tik vargstu su apačia, tais vielų išsinėrimais, ir vieno breketo kritinėjimu..

Nu va kaip graziai viskas susitvarke drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 28, 20:03)
O kokiu būdu tau atlenkinėja dantis? nes man tai irgi apatiniai atsivėpę, bet iš pradžių dar elastikus nešiojau (nepadėjo) o dabar net ir tų sakė nebenešiot... Man jie kažkiek atsilenkė atgal kai pasiaurino dantis ir atsirado biškį vietos, bet dabar ai dar tikrai toli iki normos man.... tai man rūpi kokių veiksmų ortodontė imsis...  g.gif

Žinok, man nieko papildomo nedarė.. Pakeičia vielą ir tiek, jokių elastikų, jokių grandinėlių, nieko.. Patys breketai užlenkė tiek.. Sakė dar turėsim šlifavimą, tai tikriausiai po šlifavimo galutinai užsilenks.. g.gif Ryt man vizitas, gal ryt ir pašlifuos.. rolleyes.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 28, 20:24)
Super thumbup.gif Manau, rezultatas bus puikus pas tave wub.gif

Ačiū.. 4u.gif Tikiuosi, kad taip ir bus.. ax.gif
Atsakyti
Pabandyket kaip paveiksliuke melynoj dezikej( kazkan panasaus) http://www.jordan.no...rad-2bokser.jpg
Tas nesiplaisa, i gerai tiem su siaurais tarpdanciais.
Atsakyti
Laimėjau kažkokią dovanėlę Jordan, kaip smagu, džiaugiuosi kaip vaikas lotuliukas.gif

QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 17:16)
laba diena, jungiuosi ir aš į jūsų būrį, jei priimsite aišku.  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 17:33)
klijuos rytoj 8 ryto, o 10h man egzaminas, tikiuosi iškart neskaudės taip, kad net smegenys neveiktų.  g.gif

Taip greitai bent man skaudėti nepradėjo, tik jautėsi, kad dantys sukabinti tokie...

QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 28, 20:09)
nepilnai trim mėnesiam nuo uždėjimo, galima sakyt esu patenkinta savo šypsena. Tik vargstu su apačia, tais vielų išsinėrimais, ir vieno breketo kritinėjimu..

Tikrai greiti ir gražūs rezultatai 4u.gif

QUOTE(Latitude @ 2011 02 28, 20:26)
kuo maziau arteja dienu iki vizito pas gydytoja tuo maziau noriu breketu, labai bijau, kaip atrodysiu ar labai skaudes, ar nesvepluosiu, esu studente ir manes laukia daug darbu kuriuos turesiu pristatineti pries studentus, ojei nzn kaip man reikes ta daryti, baisu net pagalvoti..  verysad.gif  g.gif atrodo, kad jau ir net nebenoriu as ju biggrin.gif
Labai noriu prisijungti prie jusu būrio, tikiuosi priimsite mane ir gausiu daug patarimu ir ziniu is jūsų.  4u.gif  smile.gif

Nebijok, man paskutinį vakarą prieš dedant pamenu irgi panika buvo, jei netiks, jei baisiai atrodysiu ir pan laugh.gif bet viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 vasario 2011 - 20:58
QUOTE(blondie* @ 2011 02 28, 21:37)
Žinok, man nieko papildomo nedarė.. Pakeičia vielą ir tiek, jokių elastikų, jokių grandinėlių, nieko.. Patys breketai užlenkė tiek.. Sakė dar turėsim šlifavimą, tai tikriausiai po šlifavimo galutinai užsilenks..  g.gif Ryt man vizitas, gal ryt ir pašlifuos..  rolleyes.gif
Ačiū..  4u.gif  Tikiuosi, kad taip ir bus..  ax.gif

Nu gal ir man užlenks juos kaip nors... O šlifavimas tai fear.gif nenoriu nuteikinėt tavęs, bet man per visą breketų nešiojimo laiką tai buvo pati nemaloniausia procedūra.. Skausmo tai nebuvo beveik, išskyrus kad tuos dantis kurie nuo tiesinimo dar buvo jautrūs, tai juos skaudėjo, bet ta vibracija wacko.gif wacko.gif wacko.gif bet užtai pokyčiai jau kitą rytą pasimatė biggrin.gif
Atsakyti