Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras radikaliai pasikeitė

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 07, 19:03)
Ar tikrai tikrai tos įskaudintos žmonos visiškai niekuo niekuo nekaltos? Netikiu...

Zmones yra visokie. Kad jus nesutikot saziningu ir geru, dar nereiskia, kad jos neegzistuoja. As pvz.tikiu, kad zmoniu tiek moteru, tiek vyru, yra visokiu, bet del savo sprendimu turi atsakyti pats zmogus o ne kita jo puse.
Man si dalis skamba kaip didziausias briedas.

Be to as suvokiu, kad situacija dazniausiai susikuria pats zmogus. Jei santykiai nesiklosto, gal nereik ieskot savyje problemu, o priimt, kad esi su netinkamu? Gal jis bus nuostabus partneris kitai, bet ne tau. Todel lipdyti is zmoniu to, kuo jie niekada nebus, yra neverta. O dar geriau kaltos tampa aplinkybes ar problemos seimoje doh.gif
Problemas norint islaikyti seima, reikia spresti..
Zmogus, apie kuri rasiau, apgaudinejo ir savo eks kai vaikui buvo tik metukai. Ta man pasake visagalis google, kai ivedziau jo labai sena kt.salyje veikianti telefona. Jis jau tada ieskojo meiluziu mirksiukas.gif Jei ne viena moteris vyrui nera ideali, bet jis neapsisprendzia, tampos pirmyn atgal, tai gal ne su jom cia problema? Gal visgi kaltas jo tipazas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 07 kovo 2011 - 19:23
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 07, 20:17)
Zmones yra visokie. Kad jus nesutikot saziningu ir geru, dar nereiskia, kad jos neegzistuoja. As pvz.tikiu, kad zmoniu tiek moteru, tiek vyru, yra visokiu, bet del savo sprendimu turi atsakyti pats zmogus o ne kita jo puse.
Man si dalis skamba kaip didziausias briedas.

Nelabai suptratau, kuo čia dėti mano sutikti žmonės.
Primityvioji dalis: žmonai pakanka karto per savaitę, vyrui - nors pasikark. Jokie pokalbiai, nieks nepadeda. Kalbu apie normalų, rūpestingą vyrą. Bet va jo klyno reikalai ignoruojami. Žmona bus niekuo dėta, jei jis susigundys kita? Tik dėl sekso.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 07, 19:22)
Nelabai suptratau, kuo čia dėti mano sutikti žmonės.
Primityvioji dalis: žmonai pakanka karto per savaitę, vyrui - nors pasikark. Jokie pokalbiai, nieks nepadeda. Kalbu apie normalų, rūpestingą vyrą. Bet va jo klyno reikalai ignoruojami. Žmona bus niekuo dėta, jei jis susigundys kita? Tik dėl sekso.

Tokiuose santykiuose nebuvau, todel negaleciau pasisakyti kas yra teisinga, kas ne.
Zinau tik viena, kad esu verta buti su tokiu, kuriam tas klynas atsisegineja tik prie manes mirksiukas.gif O kaip jis su tuom tvarkos tai tikrai ne mano problemos. As tikiu visapusiskais santykiais, tokiu reta, bet eiline jaustis ir nesiruosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 07, 20:25)
Tokiuose santykiuose nebuvau, todel negaleciau pasisakyti kas yra teisinga, kas ne.
Zinau tik viena, kad esu verta buti su tokiu, kuriam tas klynas atsisegineja tik prie manes mirksiukas.gif O kaip jis su tuom tvarkos tai tikrai ne mano problemos. As tikiu visapusiskais santykiais, tokiu reta, bet eiline jaustis ir nesiruosiu mirksiukas.gif

Va tame ir esme, visapusiski. Vadinasi ir vyro klynas patenka i ta prioritetu sarasa. Kaip tai banaliai neskambetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 kovo 2011 - 19:28
Ar tikite, kai vyras sako: as pasikeiciau, supratau, ka dariau ne taip, daugiau niekada taves neisduosiu...!
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 07, 20:25)

Nuostabūs santykiai. .....
Papildyta:
QUOTE(Matrioskina @ 2011 03 07, 20:29)
Ar tikite, kai vyras sako: as pasikeiciau, supratau, ka dariau ne taip, daugiau niekada taves neisduosiu...!

Nelabai. Bet antro šanso nusipelno visi.
Atsakyti
QUOTE(Matrioskina @ 2011 03 07, 20:29)

Tiketi, netiketi priklauso nuo zmogaus. Kiek stiprus jo jausmai. Dazniausiai zmonems aktualus klausimas, ar as galiu gyventi be jo/jos, ar ne... Va atsakymas i ta klausima ir nusveria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 kovo 2011 - 19:32
QUOTE(Moonte @ 2011 03 07, 19:28)
Va tame ir esme, visapusiski. Vadinasi ir vyro klynas patenka i ta prioritetu sarasa. Kaip tai banaliai neskambetu.

Man ta santykiu dalis tikrai svarbi, bet kai sakai "mano" zmogus tai ieina ne tik meiluzio savoka, o ir draugo, simpatijos... Visko.

QUOTE(Matrioskina @ 2011 03 07, 19:29)

Ne. Jo supratimas buvusiu santykiu nesugrazintu, kad ir kaip noretusi tuo tiketi.
Aisku galit kurti kitokius santykius, per nauja, jei sugebesite.

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 07, 19:31)
Nuostabūs santykiai. .....

Tokie santykiai mano gyvenime neegzistuoja. O zmogus, su kuriuo esu, man rupi visapusiskai, bet apie tuos reikalus aiskinames ne forume... Ir aiskintis nera ko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 07 kovo 2011 - 19:35
QUOTE(Moonte @ 2011 03 07, 19:31)
Tiketi, netiketi priklauso nuo zmogaus. Kiek stiprus jo jausmai. Dazniausiai zmonems aktualus klausimas, ar as galiu gyventi be jo/jos, ar ne... Va atsakymas i ta klausima ir nusveria.

Bet jei esi kryzkeleje: atleisti ir patiketi - duoti sansa AR nieko nematau, nieko negirdziu, eik po velniu? Meile yra, bet skausmas veriantis. Galiu/negaliu - finansinius klausimus atmeskim i sali.
Atsakyti
Aišku, kad niekas neaišku. nebežinau ką ir kalbėt čia.
Papildyta:
QUOTE(Matrioskina @ 2011 03 07, 20:35)
Bet jei esi kryzkeleje: atleisti ir patiketi - duoti sansa AR nieko nematau, nieko negirdziu, eik po velniu? Meile yra, bet skausmas veriantis. Galiu/negaliu - finansinius klausimus atmeskim i sali.

Aš apie Moontės galiu/negaliu nė nepagalvojau apie finansinę pusę. Tik meilę. Kas stipresnis-skausmas ar meilė? Ambicijos ar meilė? Va kai bus atsakymas į šį klausimą, bus ir aišku. O kur dar vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Matrioskina @ 2011 03 07, 19:35)

As tai negaleciau, bet matau labai labai daug moteru, draugiu, kurios atleidzia ir gyvena.
Klausimas ar noreciau ju gyvenimo? Ne. Todel renkuosi, kokio noreciau. Kartais neturi ko nori, bet tikrai zinai, ko nenori ir nereikia... To pradziai pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Matrioskina @ 2011 03 07, 20:35)

Kalbu tik apie dvasinius. Jei zmogus dvasiskai prisirpo, reik nutraukti santykius. Mano giliu isitikinimu zmogui reikia duoti viena sansa, bet jau sekantys kartai, tai priklauso tik nuo zmogaus prioritetu. Gal kitai moteriskei yra maziau skaudu vyro ejimas i kaire, nei buvimas be vyro. Is dvieju blogybiu renkasi sau maziausia. Tokiose situacijose universalaus recepto nera. Tai baisiai individualu.
Atsakyti