QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 03 08, 10:03)
Norejau pasakyti kad matau skirtuma tarp netycinio nuklydimo girtame stovyje ir samoningo apgaudinejimo ir reaguociau skirtingai.
As irgi matau dideli skirtuma. Ir man baisu net skaityt, kaip moterys net tik itardamos besitesiancia neistikimybe, vistiek kuria planus kaip islaikyti vyra salia, ir vadina ta meile...
Tik siaip mastau, vienas dalykas mane vistiek neramina. Vieninteliai nuklydimai siaip jau buna pateisinami proto uztemimu. Kalta lieka situacija, kuri tampa nevaldoma. Kta moteris, girta aplinka, zmonos-sarges nebuvimas salia ir t.t. Kitaip tariant, zmogus uz tai nera atsakingas, nes susiklosto palankios aplinkybes. O jei jis uz tai neatsako, jis negali garantuoti, kad aplinkybes vel nesusidelios tam paciam dalykui ivykti. Juk mes negalim sustabdyt lietaus, ar ne. Visgi zmogus yra atsakingas uz savo poziuri.
Labai senai rimtai draugavau su vaikinu, kuris mane, kad kiekviena vyra galima suviliot. Kaip kad nemazai cia esanciu mano. As jam buvau visapusiskai geriausia, jo zodziais, ir po keliu metu net jau nebesant kartu jis ta pati pakartojo. Visgi as ji palikau. Zinot, del kokios priezasties? Pagrinde man nedave ramybes mintis, kad su tokiu mastymu negaliu juo pasitiketi. Tokie zmones uzsiprogramuoja save nelaimei. Nesakau, kad reikejo garantijos - to neimanoma ir paciai duoti, bet tas zinojimas, kad jis tuom tiki, maniau anksciau ar veliau "susiklostys situacija" ir tai atsitiks. As nenorejau rizikuoti buti tokiuose santykiuose, nes mane toks mastymas labai atsaldo. Man reikia stipraus zmogaus, kuris nera valdomas situaciju, o pats jas kuriasi ar bent protingai reaguoja. Jokio vyro uz rankuciu nenoreciau vedzioti. Kai per gimtadienius susitinkame su draugem ir antrom ju pusem, ir kaip jos kaip suniukus vezasi juos namo, kad tik nenuklystu kur po vakarelio, man yra kraupu. Dabartinis draugas turi daug veiklos kuri manes visai nedomina, bet i dauguma susiejimu man net minties nekiltu ji lydeti, kad galeciau priziureti. As zinau jo mastyma ir elgesi praeityje be manes, ir man tas duoda pasitikejimo.
Tikiu, kad jei zmogus pateisina kazkokia situacija, kazkuria diena jis joje ir atsidurs.
Papildyta:
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 10:16)
1. - Aaa, tu apie tai
Tiesiog, kai mama pradėjo tave guldyti į lovą ir mauti kelnes, tu pradėjai rėkti: Eik na+u1!!! Aš VEDĘS!!!
Moralas žinokit, už ką moteris atleis viską.
Papildyta:
2. Kad ir kaip man skaudu dėl yrančios šeimos, bet tikrai nemanau, kad vyras yra moteriai prizas už gerą elgesį. Greičiau atvirkščiai.
1.
2. As nesakyciau "prizas". Galite buti geriausia tarnaite, bet tarnavimas jausmu nesukelia. Turi buti pagarba paciai sau. Jei taikysites su nuoskauda ir pazeminimu, vadinas jauciates to verta. Bet juk galite nesitaikstyti. Kai palikau vyra, neturejau daug tikejimo, kad pagal mano poreikius ir reikalavimus vyrams, tokiu dar egzistuoja. Bet viena ka tikrai zinojau, kad maniskis nebera manes vertas. Kiekviena ryta puse metu pabusdavau laiminga, kad nebedalinu saves ir savo laiko manes neivertinanciam zmogui.