Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras radikaliai pasikeitė

Šiaip tai dar ir bankas pasako-leidžia parduot ar ne...šiaip ar taip-tai būtų geriausia išeitis...o patars-aišku,kad geriausiai patars geras teisininkas...
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 03 08, 12:21)
Ziurek savo ir savo vaiko interesu, susirask gera skyrybu advokata. Apsvarstyk visas galimybes. Kukuoti po bendru stogu nerekomenduoju. Metus taip atkukavus prisirinkau grazu nervu kilmes ligu bukieta.
Nuo advokato kompetencijos daug kas priklauso. Mano drauge viena turejo bendra su vyru buta, tai vyrui priteise viena kambari, kuri jis uzsirakino, ateidavo kada noredavo, maudydavosi ir skalbdavosi tame bute, kviesdavosi chebra pasedet.... Taip ir laike ta kambari uzrakinta, kol ji su vaikais glaudesi kitame. Nu ne pyragai visiskai.

Aš jau pusantrų kukuoju blush2.gif
Stoginė kartais gal ir važiuoja, bet džiaugiuosi, kad pagaliau ryžausi parašyti į SM (Nuoskaudų temoje "išguldyta" visa mano istorija. Skaitau knygą "kaip atsikratyti nerimo ir pradėti gyventi". Stengiuosi pasinaudoti ten išsakytomis tiesomis, tai ir dabartinę savo gyvenimo būseną vertinu jau ne kaip bandymą jį susigrąžinti, bet jau kaip tarpinę stadiją, kaip laikiną momentą iki išėjimo ir savarankiško gyvenimo pradžios.
maniškis ramus, chebros nesivedžioja (niekada to nedarė). Anksčiau kambarį rakindavosi (durų rankeną išsitraukdavo biggrin.gif), dabar to nebedaro, nes aš tiesiog pasakiau, kad nebeisiu pas jį. ir neinu.
fiziškai sąlygos geros - už viską sumoka, maisto nuperka. pasak jo, žydžiu aš čia dabar pas jį gyvendama.
Bet gyvenimo vis tiek nėra.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 13:35)
Aš jau pusantrų kukuoju  blush2.gif
.................
fiziškai sąlygos geros - už viską sumoka, maisto nuperka. pasak jo, žydžiu aš čia dabar pas jį gyvendama.

Daug apie vyra pasakanti akcentacija.

O gal jis zydi, pas jus gyvendamas mirksiukas.gif
Atsakyti
nu nafik toks žydėjimas...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 13:47)
nu nafik toks žydėjimas...

Musu dienos kaip svente, kaip zydejimas vysnios
Tad skubekim gyventi, nes prabegs nebegris
Tad skubekime dziaugtis, lai prabegs nebegrįs jos
Musu dienos kaip svente, kaip zydejimas vysnios.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 13:35)
Anksčiau kambarį rakindavosi (durų rankeną išsitraukdavo biggrin.gif), dabar to nebedaro, nes aš tiesiog pasakiau, kad nebeisiu pas jį. ir neinu.

dieve,kokia žeminanti padėtis...kiba bijojo,kad išprievartausi nabagą... doh.gif
Jei priverstum parduoti butą-kadangi kažkokia nesąmonė gaunas kitaip-kai kur įmanoma nusipirkti labai kuklų būstą...aišku,nelygu rajonas.Be to,turėtum teises išsilaikyt-bet čia,manau,tik pliusas.
O iš alimentų-na pavalgyt užtektų...tablietkom mažiau reiktų...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 08, 12:23)
Šiaip tai dar ir bankas pasako-leidžia parduot ar ne...šiaip ar taip-tai būtų geriausia išeitis...o patars-aišku,kad geriausiai patars geras teisininkas...

Dėl pardavimo, tai bankui svarbiausia, kad paskola grąžintų. Tik neleido, kad vyrutis savo buto dalį perrašytų dukrytei. tada būtų išėję taip, kad butas nebe jo, bet jis vis tiek už jį moka bankui. Tik va, ir aš, ir bankas abejojome, kiek ilgai tai būtų tęsęsi.
Jei čia kitoje temoje skundžiasi, kad vyras per daug dėmesio ir pinigų skria ex, tai filipinietė būtų anksčiau ar vėliau "numušusi" jo norą mokėti tas palūkanas. O jei dar koks "meilės vaisius' jiems užderėtų, tai iš vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 14:47)
Dėl pardavimo, tai bankui svarbiausia, kad paskola grąžintų. Tik neleido, kad vyrutis savo buto dalį perrašytų dukrytei. tada būtų išėję taip, kad butas nebe jo, bet jis vis tiek už jį moka bankui. Tik va, ir aš, ir bankas abejojome, kiek ilgai tai būtų tęsęsi.
Jei čia kitoje temoje skundžiasi, kad vyras per daug dėmesio ir pinigų skria ex, tai filipinietė būtų anksčiau ar vėliau "numušusi" jo norą mokėti tas palūkanas. O jei dar koks "meilės vaisius' jiems užderėtų, tai iš vis biggrin.gif

Negalesit parduot busto,net ir bankui leidus,jei dukryte ten deklaruota. Vaikas negali likt be gyvenamosios vietos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 07, 22:50)
Kai zmones nusprendzia gyventi kartu, jie laisva valia riboja dali savo pasirinkimo laisviu. Doras zmogus savo pazadus, isipareigojimus privalo teseti. Neistikimybes atveju, jis netesi savo isipareigojimu. Gaunasi dvigubu standartu taikymas, vienam privalu laikytis, kai kitas vienasaliskai, neispejes nutraukia savo isipareigojimus, uz nugaros piktnaudziauja kito sutuoktinio pasitikejimu, kitaip tariant apgaudineja. Tarkim, jei sutuoktinis realiai zinotu situacija, jis turetu pasirinkima, gyventi su tuo zmogumi, ar ne. Apgaules metu, is jo atimama pasirinkimo teise spresti, ir gaisnamas jo laikas, kuris ne ka svarbus. Tarkim, suzinojes apgautasis butu galejes nutraukti santuoka, ir ieskoti asmeni, turinti panasias vertybes kaip ir jis. Laikas tai turtas, kurio nenupirksi ir nesustabdysi  ax.gif
As kalbejau apie supermamas, pati foruma.

drinks_cheers.gif

QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 08, 10:30)
Kai per gimtadienius susitinkame su draugem ir antrom ju pusem, ir kaip jos kaip suniukus vezasi juos namo, kad tik nenuklystu kur po vakarelio, man yra kraupu.

Bet kodėl jūs taip vertinate? Ar dabar negalima į jokius renginius kartu eiti ir kartu išeiti, nes kitaip atrodys kad "prižiūri"?
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 13:47)

Neguldyciau galvos, kad ir alimentu 600lt.po metu mokes. Isvaziuos i kokius Filipinus ir matysite tik 195lt.is VIF.
Ziurekit, kas jums ir vaikui geriausia, o ne kas jam patogiau.
Atsakyti
Ir ne tik vaikui turi būt gerai...mamaša su nuvažiavusiu stogu-nekoks variantas.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 03 08, 13:55)
drinks_cheers.gif
Bet kodėl jūs taip vertinate? Ar dabar negalima į jokius renginius kartu eiti ir kartu išeiti, nes kitaip atrodys kad "prižiūri"?

As kalbu apie realius pvz., kai drauges i akis man pasako busiancios iki galo (nors jau nori namo), kad bijo jis nueis baliavot kitur ir t.t. Yra keletas, kur akivaizdziai matosi "priziurejimas". Jei jau tolimesni jai zmones prieina prie manes ir klausia, kodel ji taip laiko ant pavadelio.
Kad pora iseina kartu, ir pagirtina ir grazu, bet ne apie tai as.
Atsakyti