Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras radikaliai pasikeitė

QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 11:36)

O kai tau pasako, kad nebemyli, nors dar vakar kalbėjo kitaip, tai jei neišeina "atsikelti, pasitaisyti karūną ir nueiti", bandai dar kažkaip 'sušildyti' tą atšalusią jo širdį. Ir atsiduri užburtame rate - kuo daugiau stengiesi, tuo daugiau atsiranda vilčių ir stiprėja jausmai. ne jo, žinoma...

man net nepatiktų kiurksoti su vyruku kiekviename vakarėlyje, jei jis tokių mėgėjas. mano vyras (vis dėlto dar tebesame susituokę ir po vienu stogu murdomės) nemėgo vakarėlių.

o reiktų. pasitaisyti karūną ir nueiti
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 10:36)
1. Meilė kažkuria prasme yra šiek tiek egoizmas.

2. man net nepatiktų kiurksoti su vyruku kiekviename vakarėlyje, jei jis tokių mėgėjas. mano vyras (vis dėlto dar tebesame susituokę ir po vienu stogu murdomės) nemėgo vakarėlių.

1. Taip, bet savintis zmogu galima tik kai jis pats nori jums priklausyti. Kitu atveju tai gaunasi prisirisimas ir priklausomybe. Pilnai suvokiu, kad prireiks laiko ir daug darbo su savim, kad atsitiesti, bet je viska paliekate spresti vyrui - esat priklausoma nuo jo, savo salygu nestatote...
Meile turi ne viena apibudinima, manau mes visi ja suprantama skirtngai. Negaliu pasakyti kitam zmogui, kad "tai ne meile", nors mano akimis daug seimu ir gyvena ne is meiles, nors tai deklaruoja. Jos gyvena pagal savo supratima.

Dar man patinka mintis "neskaudink tave mylincio zmogaus, nes jis negales taves iskaudinti atgal, ir tures tave palikti". O kiek moteru nori atkersyti vyrams, kai sie buna neistikimi... Pasijunta lygios, ir toliau gyvena is "meiles", brr... O juk is tikro, kai myli, nenori suteikti skausmo ypac kai zinai ka tas reiskia.

2. Kalbu apie pasitikejima bendrai, nebutinai vakareliuose. Isties pazistu nemazai moteru, kurios bijo isleisti vyrus vienus del "vienkartinio" nuotykio doh.gif As jas vadinu "priziuretojomis".
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 10:43)

Tam ir ruošiamės, lagaminėlius kraunamės.
Abi su dukryte išeiname iš savo namų - iš savo rojaus... išeiname dėl "Adomo" nuodėmių.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 11:55)
Tam ir ruošiamės, lagaminėlius kraunamės.
Abi su dukryte išeiname iš savo namų - iš savo rojaus... išeiname dėl "Adomo" nuodėmių.

O kodel iseinat jus, ne jis?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 10:43)

drinks_cheers.gif
Viskas velgi sueina i moters saviverte, ko ji jauciasi esanti verta.
Man patiko kai mano drauge atsiunte aprasyma apie moteris, kuris jai daug metu atgal dave stiprybes del vyro neistikimybes. Skyresi budama su kudikiu ir vel nescia, buvo labai sunku matyt vyra vaikstancia su kita, bet jokiu minciu apie jo susigrazinima jai nekilo.
"Moterys yra tarsi obuoliai ant medzio. Geriausi paciame virsuje. Vyrai retai nori pasiekti geriausius, nes bijo nukristi ir susizeisti. Taip pat tas reikalauja pastangu. Juk lengviau pasiimti obuoli nuo zemes, kuris gal ir pakirmijes, bet lengvai pasiekiamas. Ar nuo zemesnes sakos. Obuoliai, esantys virsuje, laikui einant pradeda galvot, kad su jais kazkas negerai, nors is tikruju jie yra nuostabus. Jie tik turi palaukti, kol ateis ju vertas nusiskinti vyras".

Tik mums nusprest, kur mes "kabom" 4u.gif Pagal musu saviverte tokie vyrai mus ir rankioja.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 08, 10:48)
1. Taip, bet savintis zmogu galima tik kai jis pats nori jums priklausyti. Kitu atveju tai gaunasi prisirisimas ir priklausomybe. Pilnai suvokiu, kad prireiks laiko ir daug darbo su savim, kad atsitiesti, bet je viska paliekate spresti vyrui - esat priklausoma nuo jo, savo salygu nestatote...

Taip, tas tiesa.
Ne, nepalieku visko spręsti vyrui. Dabar sprendžiame alimentų klausimą, tai čia "dirba" net kelios galvos: mano, vyro, advokato...
kai bus aišku, kiek galime tikėtis, tada spręsime, kur galime gyventi - bendrabučio kambarėlyje ar vieno kambario bute. Šalia dukrytės darželio, ar vis tik teks į jį važinėti rytais (dabar tai tk per gatvę pereiti).
Žodžiu, dabar svarbiausia išlaviruoti taip, kad mūsų nenuskriaustų finansiškai.
Papildyta:
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 08, 11:00)
drinks_cheers.gif
Man patiko kai mano drauge atsiunte aprasyma apie moteris, kuris jai daug metu atgal dave stiprybes del vyro neistikimybes. Skyresi budama su kudikiu ir vel nescia, buvo labai sunku matyt vyra vaikstancia su kita, bet jokiu minciu apie jo susigrazinima jai nekilo.
"Moterys yra tarsi obuoliai ant medzio. Geriausi paciame virsuje. Vyrai retai nori pasiekti geriausius, nes bijo nukristi ir susizeisti. Taip pat tas reikalauja pastangu. Juk lengviau pasiimti obuoli nuo zemes, kuris gal ir pakirmijes, bet lengvai pasiekiamas. Ar nuo zemesnes sakos. Obuoliai, esantys virsuje, laikui einant pradeda galvot, kad su jais kazkas negerai, nors is tikruju jie yra nuostabus. Jie tik turi palaukti, kol ateis ju vertas nusiskinti vyras".

Tik mums nusprest, kur mes "kabom" 4u.gif Pagal musu saviverte tokie vyrai mus ir rankioja.

Ačiū 4u.gif .
Puikūs žodžiai. nors kartais medžio viršūnėje kabalioja ir koks papuvęs ar pakirmijęs obuolėkas, bet iš žemės gal nesimato. ir jei koks skynėjas nepatingės įsirioglinti į medį, nusiskins tą papuvėlį nuo aukštos šakos, tai kaaaip tėkš. ir tada "Aukštai kilęs žemai krisi" smile.gif
O jeitu ant žemės, tai ir atsidursi ten, kur buvai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 08 kovo 2011 - 11:04
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 11:03)
Puikūs žodžiai. nors kartais medžio viršūnėje kabalioja ir koks papuvęs ar pakirmijęs obuolėkas, bet iš žemės gal nesimato. ir jei koks skynėjas nepatingės įsirioglinti į medį, nusiskins tą papuvėlį nuo aukštos šakos, tai kaaaip tėkš. ir tada "Aukštai kilęs žemai krisi" smile.gif
O jeitu ant žemės, tai ir atsidursi ten, kur buvai smile.gif

Ji taip ir pasake,kad nebus su tokiu vyru, kuris be pastangu numus ja ant zemes su pagaliu. Juk esam "tikri obuoliai" ir dar turim teise nusprest, ar leistis suvalgomom biggrin.gif
Sekmes dalykas ir ant zemes geru obuoliu rasti, bet cia juk perkeltine prasme wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 08, 12:00)
drinks_cheers.gif

thumbup.gif visiškai pritariu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 10:56)
O kodel iseinat jus, ne jis?

Mums su dukryte 78 kvadratu per daug. jis iš pradžių norėjo taip padaryti - mokėti bankui paskolą vietoje alimentų, o mums vienoms gyventi tame bute. Bet sumokėjus mokesčius, už darželį ir mėnesinį autobuso bilietą, iš mano algos lieka koks 100 Lt pragyvenimui tiktai blush2.gif
tai mums naudingiau gal būtų, jei pavyktų kokius 600 Lt prisiteisti, nuomotis butuką. Alimentų turėtų pakakti nuomai ir patarnavimams. O iš mano algelės - visa kita.
jei neišdegs gauti tų 600, tada bazuosimės kur bendrabutyje...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 12:21)
Mums su dukryte 78 kvadratu per daug. jis iš pradžių norėjo taip padaryti - mokėti bankui paskolą vietoje alimentų, o mums vienoms gyventi tame bute. Bet sumokėjus mokesčius, už darželį ir mėnesinį autobuso bilietą, iš mano algos lieka koks 100 Lt pragyvenimui tiktai  blush2.gif
tai mums naudingiau gal būtų, jei pavyktų kokius 600 Lt prisiteisti, nuomotis butuką. Alimentų turėtų pakakti nuomai ir patarnavimams. O iš mano algelės - visa kita.
jei neišdegs gauti tų 600, tada bazuosimės kur bendrabutyje...

O butas jums abiem priklauso? Igytas santuokoje? Tada dalinates pusiau ir prisiteisi alimentus. Nebent butas jo ir tik jo.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 03 08, 11:39)
O butas jums abiem priklauso? Igytas santuokoje? Tada dalinates pusiau ir prisiteisi alimentus. Nebent butas jo ir tik jo.

Įgytas santuokoje. tiek ten ir įgytas - paskola paimta, ir dar jos likę bankui 80000. Pardavę, atidavę bankui ir pasidalinę perpus, gal po 10-15 tūkstančių rankelėse ir turėtumėm.
bet dabar jis pasakė, kad nenori parduoti mūsų namų.
ir dar manęs paklausė - jei laimėtų loterijoje, išmokėtų paskolą ir parduotų butą - ar aš taip pat norėčiau pusės pinigų už jį...
man dar reikia išsiaiškinti, jei aš tiesiog išeinu, bet negaliu mokėti pusės paskolos, ar neprarandu teisės į tą bendrą turtą? Jei taip - gal man vis tik labiau apsimoka dar "kukuoti" po bendru stogu su juo...
kaip jau sakiau, negaliu padaryti klaidų, kuriomis jis pasinaudotų.
bet kažko, kas man nepriklauso teisiškai, irgi nereikalauju. Bet iš to, kas priklauso, - kodėl turi "nutekėti" kitur...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 13:06)
Įgytas santuokoje. tiek ten ir įgytas - paskola paimta, ir dar jos likę bankui 80000. Pardavę, atidavę bankui ir pasidalinę perpus, gal po 10-15 tūkstančių rankelėse ir turėtumėm.
bet dabar jis pasakė, kad nenori parduoti mūsų namų.
ir dar manęs paklausė - jei laimėtų loterijoje, išmokėtų paskolą ir parduotų butą - ar aš taip pat norėčiau pusės pinigų už jį...
man dar reikia išsiaiškinti, jei aš tiesiog išeinu, bet negaliu mokėti pusės paskolos, ar neprarandu teisės į tą bendrą turtą? Jei taip - gal man vis tik labiau apsimoka dar "kukuoti" po bendru stogu su juo...
kaip jau sakiau, negaliu padaryti klaidų, kuriomis jis pasinaudotų.
bet kažko, kas man nepriklauso teisiškai, irgi nereikalauju. Bet iš to, kas priklauso,  - kodėl turi "nutekėti" kitur...

Ziurek savo ir savo vaiko interesu, susirask gera skyrybu advokata. Apsvarstyk visas galimybes. Kukuoti po bendru stogu nerekomenduoju. Metus taip atkukavus prisirinkau grazu nervu kilmes ligu bukieta.
Nuo advokato kompetencijos daug kas priklauso. Mano drauge viena turejo bendra su vyru buta, tai vyrui priteise viena kambari, kuri jis uzsirakino, ateidavo kada noredavo, maudydavosi ir skalbdavosi tame bute, kviesdavosi chebra pasedet.... Taip ir laike ta kambari uzrakinta, kol ji su vaikais glaudesi kitame. Nu ne pyragai visiskai.
Atsakyti