Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

Labutis,aš irgi nemiegojau visa naktį, tai visą naktį namus tvarkiau,kai vyras 6 ryto išėjo į darbą tai aš tada nuėjau miegot.Niekaip negaliu suprast už ką...tiesiog plyšta širdis.Juk mano mergytė buvo visiškai sveika tik gydytoja nesužiūrėjo ,kad yra pas mane infekcija todėl ir prasidėjo priešlaikinis gimdymas .Ir ką nieko kai paklausiau savo terapeutės kodėl man nedarė ginekologė pasėlio tyrimo ,ji pasakė gal nespėjo .Tiesiog juokinga iki 24 savaičių nesugebėjo tinkamai prižiūrėt ir patikrint tuo labiau už kiekviena apsilankymą pas ginekologę reikia mokėt.Jau galvojau ,kad man geriau ,bet klydau ,tiesiog negaliu žiūrėt į nėščias moteris taip skaudu ,kad mano vaikelis jau kapuose ir nėra kaltų...ginekologė dirba kaip niekur nieko toliau
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 03 14, 16:18)
Inezzza, tikrai jau didelis būtų... ir maniškis toks pat... tik kelių dienelių skirtumas  verysad.gif

"...būtų".... verysad.gif kaip žudo šis žodis....kodėl negali būti žodžio "yra".... verysad.gif kažkaip paskutinėmis dienomis nebegaliu sulaikyt ašarų verysad.gif

lairam, turbūt jie draugauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 14, 18:47)
kad mano vaikelis jau kapuose ir nėra kaltų...ginekologė dirba kaip niekur nieko toliau

Kaip dirbo taip ir dirbs... verysad.gif jiems tai kasdienybe, tiesiog taip nutika, o mums? verysad.gif
as snd vaziavau autobusu, uz nugaros ilipo mama su guguojanciu vaikiuku...negalejau atsisukt, tik pajutau, kad gerklej guzas ir asaros kaupiasi, pagalvojau tik kad mano Melisa jau taip guguotu...
tas BUTU zudo...ir vis pagaunu save, kad lyginu savo didziaja su mazaja, ta prasme, galvoju kaip augtu abi, kaip atrodytu, ar panasios butu...skaudu negaliu...
Atsakyti

As tai galiu ziuret jau i nescias moteris ir i vaikus , as gal save verciu i juos zvilgtelet nors ir sunku ir skaudu , bet kai praiena pro saly as visada nuleidziu akys , kad asaros nepasipiltu. verysad.gif Reikia kazkaip gyvent toliau , zengt po zingsni... man sunku ir skaudu ir sirdis plysta is skausmo visada pagalvoju jai butu viskas ki taip ka veiktume dabar . verysad.gif
Siandien jau viena as , vyras jau darbe darbuojasi, grizusi is sporto klubo apsiverkiau namie , puse dienos praverkiau , issiverkiau, jai butu vyras taip nebutu, turbut ismokau jau slept liudesi savo, skausma, asaras...
Bet gyvenu toliau po truputi zengiu zingsnius i prieki viena , kita diena buna kad sustoju ir vienoj vietoj stoviu ... bet stengiuosi gyvent , kai noriu verkt verkiu , liudziu ... bet tik kai viena esu.
Gyvenu su maza viltimi kad greit galesim planuot ir tas troskimas ne isbleso jis tik stipreja, neleidziu blogom mintym isiverzt . 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 03 14, 19:22)
Kaip dirbo taip ir dirbs... verysad.gif jiems tai kasdienybe, tiesiog taip nutika, o mums? verysad.gif
as snd vaziavau autobusu, uz nugaros ilipo mama su guguojanciu vaikiuku...negalejau atsisukt, tik pajutau, kad gerklej guzas ir asaros kaupiasi, pagalvojau tik kad mano Melisa jau taip guguotu...
tas BUTU zudo...ir vis pagaunu save, kad lyginu savo didziaja su mazaja, ta prasme, galvoju kaip augtu abi, kaip atrodytu, ar panasios butu...skaudu negaliu...

sis zodis tikrai zudo jai BUTU verysad.gif
Atsakyti
O as kazkaip ziuriu i nescias ir i mazus vaikus ir tik viena mintis galvoje.. kad gal greitai ir as tokia busiu, gal greitai ir as stumsiu vezima.. kazkaip neleidziu sau galvoti blogai.. ziuriu i prieki. O i Angeleli savo vis paziuriu praeidama i nuotraukyte, ir bandau nusisypsot.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 14, 19:52)
O as kazkaip ziuriu i nescias ir i mazus vaikus ir tik viena mintis galvoje.. kad gal greitai ir as tokia busiu, gal greitai ir as stumsiu vezima.. kazkaip neleidziu sau galvoti blogai.. ziuriu i prieki. O i Angeleli savo vis paziuriu praeidama i nuotraukyte, ir bandau nusisypsot..  wub.gif

Vat Meskute5 ir as su viltimi kad greit vel busiu storuliuke ir kad stumdysiu vezima wub.gif neleidziu as blogom mintim ir baimei ateit, pas mane troskimas ir noras stipreja ... 4u.gif
Atsakyti
man va,jau savaite neiskrenta asara nei viena-negaliu as verkt kasdiena,man gaila savo vaiko,tada ji labai ima i sirdi...buvo ,kad verkiau 3 dienas is eiles,tai mano Rugilė naktim pradejo keltis ir rekti per miegus,kad uzteks mama verkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 14, 18:52)
man va,jau savaite neiskrenta asara nei viena-negaliu as verkt kasdiena,man gaila savo vaiko,tada ji labai ima i sirdi...buvo ,kad verkiau 3 dienas is eiles,tai mano Rugilė naktim pradejo keltis ir rekti per miegus,kad uzteks mama verkti verysad.gif

Sako vaikai, kai pamato, kad tevai verkia, arba pykstasi- jauciasi kalti. Jie galvoja, kad kazka blogo padare ir del to taip vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 14, 20:10)
Sako vaikai, kai pamato, kad tevai verkia, arba pykstasi- jauciasi kalti. Jie galvoja, kad kazka blogo padare ir del to taip vyksta.

Ji zino,kad del seses verkiu,bet jai nesusivokia,seses nemate...tik kapeli
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 14, 19:13)
Ji zino,kad del seses verkiu,bet jai nesusivokia,seses nemate...tik kapeli

Musu vaikai vienmeciai.Manasis zino kad sese isejo i dangu..Kad mama labai verke,nes sesi isejo..As jam sakau kad mes turesim kita sese ar broli. 4u.gif
Atsakyti
As nezinau nes mano angeliukas pirmagyme, bet girdejau kad vaikai ... kaip ir sakai meskute5 jauciasi kalti ar kazka blogo padare ... kad vaikai jaucia kai teveliai liudi ...
as esu mama , esu mama savo angeliuko Simonos .
Kaip pagalvoju as savo mazutei taip ilgai rinkau varda nors nezinojau kad mergyte ... ir visi man jie buvo tokie negrazus schmoll.gif ir kazkokia diena sove man vardas Simona, ir vyrui sakau jai gims mergyte bus vardu Simona ir vyras man pritare nes ir jam patyko sis vardas. Pamenu kai vienas kitas zmogus sake man nieko nepirk nes blogas zenklas, bet as vis tiek viena kita drabuzeli nusipirkau , ir sakiau sau kodel jie man taip sako as juk taip noriu dziaugtis savo leliuku. Toks jausmas kad jie man nelaime ir prisauke, visi tik sake kad viskas butu gerai o as atkirsdavau kad ir bus viskas gerai kodel man nelaime prisaukt norit...
Musu pirmas pirkinys su vyru buvo mazytei musu kojinytes , kaip dabar pamenu vyras sako nuperkam kojinytes , nupirkom ir jis su sypsena pasake tai musu leliukui pirmas pirkinys... eh tie 8men.tos 35sav.liko man pats graziausias prisiminimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 14 kovo 2011 - 20:39

nasata, šiandien per laisvą pamoką galvojau - kaip žvėriškai turėtų būti sunku būti vienai... nepakeliamai... ir kokia titaniška jėga reik išsilaikyti...
..aš taip norėčiau, kad tu dar turėtum kitą leliuką....

O čia mes biggrin.gif

flirt.gif flirt.gif flirt.gif - naujus šalikus gavom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti