QUOTE(Sladama @ 2011 03 14, 21:20)
Musu vaikai vienmeciai.Manasis zino kad sese isejo i dangu..Kad mama labai verke,nes sesi isejo..As jam sakau kad mes turesim kita sese ar broli. 

Musu dukryte prie mano tecio palaidota...Rugile sako,kad sese pas seneli isejo...
sakiau ir as,kad gal turesim sesyte ar broliuka,tai ji sake,kad noretu brolio

Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 14, 21:36)
As nezinau nes mano angeliukas pirmagyme, bet girdejau kad vaikai ... kaip ir sakai meskute5 jauciasi kalti ar kazka blogo padare ... kad vaikai jaucia kai teveliai liudi ...
as esu mama , esu mama savo angeliuko Simonos .
Kaip pagalvoju as savo mazutei taip ilgai rinkau varda nors nezinojau kad mergyte ... ir visi man jie buvo tokie negrazus
ir kazkokia diena sove man vardas Simona, ir vyrui sakau jai gims mergyte bus vardu Simona ir vyras man pritare nes ir jam patyko sis vardas. Pamenu kai vienas kitas zmogus sake man nieko nepirk nes blogas zenklas, bet as vis tiek viena kita drabuzeli nusipirkau , ir sakiau sau kodel jie man taip sako as juk taip noriu dziaugtis savo leliuku. Toks jausmas kad jie man nelaime ir prisauke, visi tik sake kad viskas butu gerai o as atkirsdavau kad ir bus viskas gerai kodel man nelaime prisaukt norit...
Musu pirmas pirkinys su vyru buvo mazytei musu kojinytes , kaip dabar pamenu vyras sako nuperkam kojinytes , nupirkom ir jis su sypsena pasake tai musu leliukui pirmas pirkinys... eh tie 8men.tos 35sav.liko man pats graziausias prisiminimas.
as esu mama , esu mama savo angeliuko Simonos .
Kaip pagalvoju as savo mazutei taip ilgai rinkau varda nors nezinojau kad mergyte ... ir visi man jie buvo tokie negrazus

Musu pirmas pirkinys su vyru buvo mazytei musu kojinytes , kaip dabar pamenu vyras sako nuperkam kojinytes , nupirkom ir jis su sypsena pasake tai musu leliukui pirmas pirkinys... eh tie 8men.tos 35sav.liko man pats graziausias prisiminimas.
mano kaimyne vis kai uzeidavo,uzdengdavo vezima pledu,kad jo nesimatytu...ilgai pykau ant jos