Sveikos,
ar man negera, ar nžn, bet delčia ne šį šeštadienį stoja?

Atsiverčiu day.lt, o tenai sekmadienį rodo

Aš laikausi dvi prieš, dvi po.
Negeriu jokių preparatų išskyrus magnį. Net nežinau, kas tas l-karnitinas

r.i.r. aš cukraus nevartoju jau 10 metų. Nei į kavą, nei į arbatą. Tai jei ne kepiniai, jo namie pas mane galėtų ir nebūti, bet vyrui tinka visur, tai jis jį daugiausiai ir naudoja. Vakarienės aš dar niekam neatidaviau. Na sunku man

Bet iki 18 val stengiuosi pabaigti ir tas pabaigimas ne koks karbonadas, o vaisai, varškė ar dar kas nors lengvo.
Aš tai pakepintas linų sėmenis visur naudoju. MAn taip skanu ir patinka. Aliejaus dar nepradėjau, bet gal reikėtų

5 sunkiai dar kol kas atsisakau. Bet vasarą bus tikrai paprasčiau. Kavą geriu tik su pienu dukart dienoj. Daugiau žalia arbata ar šiaip vanduo.
Smagu kai kilgoramai pas visas tirpsta, kūnai gražėja.
ksem, labai smagu, kad susigriebiai ir svorį meti. Iš tikrųjų antsvoris tiems dviems dalykams gero tikrai neprideda. Man kai svoris padidėjo, tai padidėjo ir spaudimas, ir karštis atsirado, ir visokių kitokių ligų.

antsvoris ir trukdo. Na bet yra pavyzdžių, kurie ir turintys antsvorį pastoja, bet, matyt, kaip kam. Tau reikėtų vitaminų pagerti, kad nenualintum organizmo, nes g.b. kad nepakankamai gaudavai medžiagų stipriai sumažinusi savo mitybą. Tai jei nori dar greičiau

, tai pastiprink organizmą. Beje, intymus reikaliukai lovoj bent kas antrą dieną padidina tikimybę pastoti ir sudegina papildomai kalorijų

Beje, daugiausiai kcal sudega mylintis ATSISTOJUS
Tiesa, gal kas žino, kur tų diskų liemeniui sukti galima rasti? Lankas man kažkaip sunkiai, tai nors ant disko pasisukiočiau