Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

Matau jau i sarasa itrauket thumbup.gif , laukiu nesulaukiu savo elipsiuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Relax.in.real. @ 2011 03 22, 22:01)
Labas, sportininkės  biggrin.gif

ar kas nors iš jūsų vartojat L-karnitiną? gintaro rūgštį?  ax.gif įdomi būtų jūsų nuomonė apie šiuos dalykus.

yra papildų temoj atskira tema apie l-karnitiną mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 22, 23:26)
yra papildų temoj atskira tema apie l-karnitiną  mirksiukas.gif  4u.gif

Labai ačiū, kas atsakėt 4u.gif
aga, yra, bet labai mažai, o man buvo įdomi jūsų nuomonė 4u.gif

taigi, mano nauji pasiekimaii:
1. cukrų į arbatą ir vakarienę atidaviau priešui lotuliukas.gif
2. kasdien po šaukštą maistinių kviečių sėlenų užsigeriant šaukštu alyvuogių aliejaus;
3. kasdien po saujelę žuvų taukų;
4. į salotas gausiai linų sėmenų aliejaus;
5. jokių pyragų, sausainių, saldainių, ledų, rūkytų ar sūdytų;
6. vietoj trijų kavos puodelių išgeriu vieną-du (antra labai nestiprią);
ir jaučiuosi nepalyginamai geriau thumbup.gif ir jaučiu, kad apimtys mažėja,svarstyklių neturiu, pasidarysiu sau už kokio mėnesiuko staigmeną biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar man negera, ar nžn, bet delčia ne šį šeštadienį stoja? g.gif Atsiverčiu day.lt, o tenai sekmadienį rodo g.gif Aš laikausi dvi prieš, dvi po.

Negeriu jokių preparatų išskyrus magnį. Net nežinau, kas tas l-karnitinas hihihi.gif

r.i.r. aš cukraus nevartoju jau 10 metų. Nei į kavą, nei į arbatą. Tai jei ne kepiniai, jo namie pas mane galėtų ir nebūti, bet vyrui tinka visur, tai jis jį daugiausiai ir naudoja. Vakarienės aš dar niekam neatidaviau. Na sunku man doh.gif Bet iki 18 val stengiuosi pabaigti ir tas pabaigimas ne koks karbonadas, o vaisai, varškė ar dar kas nors lengvo.
Aš tai pakepintas linų sėmenis visur naudoju. MAn taip skanu ir patinka. Aliejaus dar nepradėjau, bet gal reikėtų g.gif 5 sunkiai dar kol kas atsisakau. Bet vasarą bus tikrai paprasčiau. Kavą geriu tik su pienu dukart dienoj. Daugiau žalia arbata ar šiaip vanduo.

Smagu kai kilgoramai pas visas tirpsta, kūnai gražėja.

ksem, labai smagu, kad susigriebiai ir svorį meti. Iš tikrųjų antsvoris tiems dviems dalykams gero tikrai neprideda. Man kai svoris padidėjo, tai padidėjo ir spaudimas, ir karštis atsirado, ir visokių kitokių ligų. nestuke.gif antsvoris ir trukdo. Na bet yra pavyzdžių, kurie ir turintys antsvorį pastoja, bet, matyt, kaip kam. Tau reikėtų vitaminų pagerti, kad nenualintum organizmo, nes g.b. kad nepakankamai gaudavai medžiagų stipriai sumažinusi savo mitybą. Tai jei nori dar greičiau nestuke.gif , tai pastiprink organizmą. Beje, intymus reikaliukai lovoj bent kas antrą dieną padidina tikimybę pastoti ir sudegina papildomai kalorijų flirt.gif Beje, daugiausiai kcal sudega mylintis ATSISTOJUS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tiesa, gal kas žino, kur tų diskų liemeniui sukti galima rasti? Lankas man kažkaip sunkiai, tai nors ant disko pasisukiočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 23 kovo 2011 - 12:10
Disku yra Senukuose ir jei esate Kaune,tai Megos Senukuose jiems dar ir akcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 23, 12:09)
greičiau  nestuke.gif , tai pastiprink organizmą. Beje, intymus reikaliukai lovoj bent kas antrą dieną padidina tikimybę pastoti ir sudegina papildomai kalorijų flirt.gif Beje, daugiausiai kcal sudega mylintis ATSISTOJUS  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif na kažkada senai senai teko kažkuriame žurnale perskatyti tokį dalyką, kad tuo metu sudeginama net 200 kcal hihihi.gif taip kad pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 23, 12:09)

aš irgi jau n metų į kavą,arbatą cukraus nededu,tik skonį sugadina doh.gif
aš savąjį diską Ermitaže pirkau,plastmasinį,ne geležinį,ir patenkinta mirksiukas.gif tik va kažką ne taip darau su juo,neilgai pasisuku,jau šoną diegia doh.gif gal per greitai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2011 03 19, 15:32)
Sveikos,
Zadu prisijungti prie jusu smile.gif , ieskausi tik elipsiuko dar, galvoju apie si, gal turit kuri ar patikimas? blush2.gif http://pigu.lt/sport...t_cs5?id=510251

Jamk, visai geras, smagus elipsiukas. Turim ir naudojam smile.gif Teisingiau, dabar tik vyras jau kuri laika mina, nes as atgulus su juosmens srities nervu sakneliu uzdegimu arba liaudiskai radikulitu tokiu pagerintu... Tai dabar visas sportas tik manksta su kineziterapeute. Tikiuosi greit atsistatyti ir vel minti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirana: 23 kovo 2011 - 17:47
QUOTE(Sirana @ 2011 03 23, 17:46)
Jamk, visai geras, smagus elipsiukas. Turim ir naudojam smile.gif Teisingiau, dabar tik vyras jau kuri laika mina, nes as atgulus su juosmens srities nervu sakneliu uzdegimu arba liaudiskai radikulitu tokiu pagerintu... Tai dabar visas sportas tik manksta su kineziterapeute. Tikiuosi greit atsistatyti ir vel minti smile.gif

Siandien kaip tik atveze, vakare vyras surinks, sportuosim thumbup.gif
Del radikulito, tai uzjauciu, buvo ir man viena karta doh.gif Nimesil milteliai man laaabai padejo 4u.gif
Atsakyti
Imse, oi geras daiktas tas L-karnitinas biggrin.gif iki šiol buvau prieš maisto papildus sportuojantiems, bet dabar galvoju, kad reik truputi kai ko, kas padėtų riebaliukus naikint biggrin.gif šiandien kaip tik išgėriau, jau kai atmyniau, visą valandą blink.gif blush2.gif o po to skaniai pietų nusnaudžiau vietoj savo vaiko doh.gif
Atsakyti
20 min. as siandien pamyniau, kaip pradziai manau pakaks :rolleyes:Tik vienas kelias kazko traska, neskauda nieko, tik traska, cia nieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 23 kovo 2011 - 22:24
Sveikos,

žiūriu, dzineee ir delčios dietos jau laikosi thumbup.gif Tik pasakysiu, kad vyno išgėrus ženkliai mažiau krenta svoris nei rašo jų temoj.

rosenda, kaip pirmam kartui, tai laaabai netrumpai pamynei. Kaip šiandien jautiesi?

rir, aš kol kas poreikio nejaučiu, kad reikėtų į pagalbą papildus. Bandau taip, nes man šiaip bent jau gyd tai chromo siūlė, bet aš ir to nenoriu.

O seniuose nors vakar buvau, bet iš vyro išgirdau "o kam tau" biggrin.gif tai sakiau, važiuosiu viena pasiimti tos lentos lotuliukas.gif
Atsakyti