Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

Sveikos,ko taip tuščia čia,kur minančiosios išsislapstė? smile.gif
aš jau porą dienelių nemyniau,bandžiau propaguot kitokį sportą biggrin.gif ir jau pasiilgau elipso wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(MO @ 2011 03 25, 00:19)
Sveikos,ko taip tuščia čia,kur minančiosios išsislapstė? smile.gif
aš jau porą dienelių nemyniau,bandžiau propaguot kitokį sportą  biggrin.gif ir jau pasiilgau elipso wub.gif

Minam , minam tik parasyti neturiu ka, ryt jau bus menuo kaip minu ir sportuoju fitness4.gif pagal JM Reiktu sau medali padovanoti first.gif , nesu dar tiek sportavusi biggrin.gif Ir taip saziningai kiekviena diena. Nu matosi jau ir uzpakalio truputi , kuris buvo susilygynes su slaunim. Krutines nulis beveik , kojos sustangrejusios tikrai neblogai thumbup.gif Ir tikiuosi noras sportui nepraeis lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha,laikausi bigsmile.gif kad buciau vakar perskaicius komentara,tai buciau vyno negerusi doh.gif visai gerai ir be jo jauciausi thumbup.gif gaila,kad per sias dienas neiseis su elipsiuku padraugauti,nes sveciai uzgriuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2011 03 25, 08:26)
Sveikutes  4u.gif

Minam , minam tik parasyti neturiu ka, ryt jau bus menuo kaip minu ir sportuoju fitness4.gif  pagal JM Reiktu sau medali padovanoti first.gif  , nesu dar tiek sportavusi    biggrin.gif Ir taip saziningai kiekviena diena. Nu matosi jau ir uzpakalio truputi , kuris buvo susilygynes su slaunim. Krutines nulis beveik , kojos sustangrejusios tikrai neblogai  thumbup.gif  Ir tikiuosi noras sportui nepraeis  lotuliukas.gif

šaunuolė 4u.gif
man greit bus du mėnesiai,kaip sportuoju kasdien,bet kažkokių ypatingų rezultatų nematau,gal dėl to,kad mitybos nesureguliuoju ir gražėjantis kūnas paslėptas po giliais klodais lotuliukas.gif bet ištvermės prasme jau jaučiasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau irgi menesi minu. Ispradziu bandziau sportuoti kas diena - per sunku. Dabar reguliariai kas antra diena po 1 h ir 10-15 min. Po elipsinio + pratimai su hanteliukais (po 4kg), atsilenkimai 68 kartu, plius dar vieni atsilenkimai 68 kartu, tuomet tempimo pratimai, zvake. Pasiskaiciusi, kad vartojate linu semenis, nusipirkau ir as. Tikra "sluota" zarnynui thumbup.gif tokia lengva jauciuosi. Papildomai su inulinu...
Del rezultatu, tai jie tokie: -2 kg, kojos sustangrejusios, pilvas ne taip jau pupso blush2.gif , rankos tampa grakstesnes - matosi raumenukai. Kg tirptu gal ir greiciau, jeigu saziningai susireguliuociau mityba, bet ir tokiais rezultatais kol esu patenkina... ir beje pagurklis irgi mazeja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2011 03 25, 12:50)
Sveikos, as jau irgi menesi minu. Ispradziu bandziau sportuoti kas diena - per sunku. Dabar reguliariai kas antra diena po 1 h ir 10-15 min. Po elipsinio + pratimai su hanteliukais (po 4kg), atsilenkimai 68 kartu, plius dar vieni atsilenkimai 68 kartu, tuomet tempimo pratimai, zvake. Pasiskaiciusi, kad vartojate linu semenis, nusipirkau ir as. Tikra "sluota" zarnynui  thumbup.gif tokia lengva jauciuosi. Papildomai su inulinu...
Del rezultatu, tai jie tokie: -2 kg, kojos sustangrejusios, pilvas ne taip jau pupso blush2.gif , rankos tampa grakstesnes - matosi raumenukai. Kg tirptu gal ir greiciau, jeigu saziningai susireguliuociau mityba, bet ir tokiais rezultatais kol esu patenkina... ir beje pagurklis irgi mazeja  lotuliukas.gif

oho,na ir ilgai mini,o ant kokio lygio? ir hanteliukai net po 4 kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 25, 14:10)
oho,na ir ilgai mini,o ant kokio lygio? ir hanteliukai net po 4 kg  bigsmile.gif

turiu prisirasiusi super muzikos ir neprailgsta laikas. Minu individualia programa, t.y. pasidariau pagal ImseVimse, tik lygius siek tiek zemesnius esu nusistaciusi. Mano elipsiukas turi 32 sunkumo lygius, tai minu nuo 6 ir laipsniui didinu iki 12 ir leidziuos iki 4 lygio. Arba renkuosi intervaline programa, arba kopima i kalna... Mindama irgi ivairiai varijuoju, t.y. pritupiu ir minu, na zodziu dar kelis pratimus naudoju is trumpu filmuku, kurie yra 1 pusl. Hanteliukus kilnoju tokius, nes po 2 kg tureciau kilnoti ilgai ir nuobodziai... o cia padarai 12-16 ir prakaitas pilasi thumbup.gif Prisikacialinsiu ir galesiu laisvai kam nors i duda pilti lotuliukas.gif Jeigu rimtai, su rankom nepersistengiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2011 03 25, 13:50)
pratimai su hanteliukais (po 4kg),

Vau po 4kg blink.gif as su 1 kg tik , vienems pratimams man ju per akis, kitiems pratimams jau reikia didesniu rolleyes.gif Tai sekantis pirkinys bus ganteliai didesniu svoriu manau 1.5-2 kg . Siaip sportuoju pagal JM tai ji kaip tik iskele sita klausima , kad kodel ji sportuoja su 1.5kg juk ji galetu ir 10kg kilnoti.Todel, kad reikia daryti daug kartu, nes mes norim pagrazinti virsutine dali, o ne buti kaip kulturiste biggrin.gif Rusiskai ji ten kalbejo, bet nemoku isversti "nakačat" taip ji sakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2011 03 25, 16:05)
Vau po 4kg  blink.gif  as su 1 kg tik , vienems pratimams man ju per akis, kitiems pratimams jau reikia didesniu  rolleyes.gif  Tai sekantis pirkinys bus ganteliai didesniu svoriu manau 1.5-2 kg . Siaip sportuoju pagal JM tai ji kaip tik iskele sita klausima , kad kodel ji sportuoja su 1.5kg  juk ji galetu ir 10kg kilnoti.Todel, kad  reikia daryti daug kartu,  nes mes norim pagrazinti virsutine dali, o ne  buti kaip kulturiste  biggrin.gif Rusiskai ji ten kalbejo, bet nemoku isversti "nakačat" taip ji sakė  biggrin.gif

biggrin.gif kai su saiku darai, tai patikek nera bedos mirksiukas.gif as manau, kiekviena sportuoja pagal savo galimybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2011 03 25, 14:14)
Jeigu rimtai, su rankom nepersistengiu  smile.gif

nu jo,aš vieną pratimuką irgi darau su abiem,kai reikia prispaust alkūnę prie šono,ir lankstant per alkūnę kiloti aukštyn žemyn,tada į ranką paimu abu hanteliukus po 2kg ir kilnoju,visa kita darau su 2kg,užtenka smile.gif

dėl lygių,nelabai supratau,bet turbūt lengvesni už ImsesVimses,nes ji,rods,20minučių mina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 25, 16:50)
dėl lygių,nelabai supratau,bet turbūt lengvesni už ImsesVimses,nes ji,rods,20minučių mina  rolleyes.gif

su tais lygiais - saliginis dalykas, nes skirtingi elipsiukai.
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2011 03 25, 15:57)
su tais lygiais - saliginis dalykas, nes skirtingi elipsiukai.

tai jau taip...

aš tiek laiko bijojus aukščiausių lygių,dabar drąsiai juos imu,pastebėjau,kad man pvz.3-4 lygiai daug sunkiau minasi nei 9-10,nesuprantu,kodėl g.gif
Atsakyti