Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(MO @ 2011 03 25, 19:07)
tai jau taip...

aš tiek laiko bijojus aukščiausių lygių,dabar drąsiai juos imu,pastebėjau,kad man pvz.3-4 lygiai daug sunkiau minasi nei 9-10,nesuprantu,kodėl  g.gif

man tas pats, nes minant lengvesniu lygiu kazkaip "tabalojasi kojos", o minant didesniu lygiu jauciami tvirti, koordinuoti zingsniai... g.gif tikiuosi, cia aiskiai parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2011 03 25, 20:34)
man tas pats, nes minant lengvesniu lygiu kazkaip "tabalojasi kojos", o minant didesniu lygiu jauciami tvirti, koordinuoti zingsniai...  g.gif tikiuosi, cia aiskiai parasiau  biggrin.gif

aiškiai lotuliukas.gif 4u.gif
aš šiandien pirmąkart išdrįsau 16 lygį užsidėt blush2.gif ir ką gi,visai nesunku,visai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 25, 22:04)
aiškiai  lotuliukas.gif  4u.gif
aš šiandien pirmąkart išdrįsau 16 lygį užsidėt  blush2.gif ir ką gi,visai nesunku,visai  bigsmile.gif

sveikinu, cia jau pasiekimas 4u.gif As dar nedristu, bet reiks pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 24, 09:23)

rosenda, kaip pirmam kartui, tai laaabai netrumpai pamynei. Kaip šiandien jautiesi?

Aha, gerai jauciuosi, po truputi ilginsiu laika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 25, 21:04)
aiškiai  lotuliukas.gif  4u.gif
aš šiandien pirmąkart išdrįsau 16 lygį užsidėt  blush2.gif ir ką gi,visai nesunku,visai  bigsmile.gif

ogogo bigsmile.gif man iki tokio dar toli kaip iki menulio biggrin.gif labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2011 03 25, 21:09)
sveikinu, cia jau pasiekimas  4u.gif As dar nedristu, bet reiks pabandyti...

QUOTE(Relax.in.real. @ 2011 03 26, 08:55)
ogogo  bigsmile.gif man iki tokio dar toli kaip iki menulio  biggrin.gif labas rytas  biggrin.gif

ačiū,bet jūs tik pabandykit,tikrai nesunku,man,kaip sakiau,žymiai labiau jaučiasi fiziškai koks 4 lygis nei 16 g.gif gal čia kažkaip suskirstyta,kurie yra lipimas į kalną,kurie lipimas laiptais,nesigaudau dar,reiks eit skaityt instrukcijos g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 26, 09:21)
ačiū,bet jūs tik pabandykit,tikrai nesunku,man,kaip sakiau,žymiai labiau jaučiasi fiziškai koks 4 lygis nei 16  g.gif gal čia kažkaip suskirstyta,kurie yra lipimas į kalną,kurie lipimas laiptais,nesigaudau dar,reiks eit skaityt instrukcijos  g.gif  blush2.gif

mano elipsis net neturi 16 lygiu, tik 8 ax.gif taigi siandien pabandziau ant auksciausio paminti, visai smagu biggrin.gif ax.gif tik neilgai istempiu, tris kokias minutes ir leidziuosi zemyn tongue.gif o raumeniakai, jauciu, kad skauda ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Nagi,ko tokia numirus temukė? unsure.gif

QUOTE(Relax.in.real. @ 2011 03 26, 21:55)
mano elipsis net neturi 16 lygiu, tik 8  ax.gif taigi siandien pabandziau ant auksciausio paminti, visai smagu  biggrin.gif  ax.gif tik neilgai istempiu, tris kokias minutes ir leidziuosi zemyn  tongue.gif o raumeniakai, jauciu, kad skauda  ax.gif  blush2.gif

žinok,aš irgi galvojau,kad maniškis tik 8 turi,bet nustatinėdama lygius visai netyčia ekrane pamačiau,kad vienas brūkšniukas lygu du lygiai,gal ir pas tave taip? bigsmile.gif
tai zigzagu nusistatyk,ir nebus sunku drinks_cheers.gif aš visad taip darau,pakaitalioju lengvesnius su sunkiais,jeigu pvz. užsidedu 16 lygį,tai po jo eina koks 4,paskui vėl didėja,ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif jau kelinta dienele vis paskaitineju jus smile.gif
sestadieni isigijau ir as elipsiuka smile.gif vakar buvo pirmas bandymas biggrin.gif 4 minutes ir as galvojau kad man slaunys iskris blush2.gif bet nesportavusiai milijona metu manau cia normalu smile.gif sivakara prie 5 minutes irgi nulipau, 5 minutes su trupuciu istveriau ale sirdele kalatojosi kaip reikalas g.gif niekaip neiseina kvepuoti nosis-burna biggrin.gif tik nosis buna biggrin.gif

labai noreciau kad priimtumete mane i savo bureli ax.gif
Atsakyti
Labas spunke 4u.gif

As jau 1 val. minu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2011 03 29, 21:26)
Labas spunke 4u.gif

As jau 1 val. minu thumbup.gif

labas rytas bigsmile.gif

as siandien iki 8 minuciu pasididinau ir ant 4 lygio ax.gif progresas, kuo toliau tuo labiau man patinka smile.gif o kada jus dazniausiai sportuojat, kuriuo paros metu? ar butinai reikia tuo paciu metu ar kada randi laiko tada? smile.gif ir dar kiek laiko pries ir po sporto nevalgot? blush2.gif
Atsakyti
Sveikute,
QUOTE(spunke @ 2011 03 30, 08:35)
labas rytas  bigsmile.gif

as siandien iki 8 minuciu pasididinau ir ant 4 lygio  ax.gif  progresas, kuo toliau tuo labiau man patinka  smile.gif o kada jus dazniausiai sportuojat, kuriuo paros metu? ar butinai reikia tuo paciu metu ar kada randi laiko tada? smile.gif ir dar kiek laiko pries ir po sporto nevalgot?  blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif As elipsini minu ryte pries darba kazkur 30min iseina daugiau nebespeju, turiu lekti i darba, dar mazaja i darza nuvezti. O savaitgaliais tai dienos metu minu , kaip istaikau momenta. Geriausia manau pora val po valgio, manau mirksiukas.gif Nes jei visai alkana sportuociau tai , po sporto manau greit privalgyciau. Nors ryte atsikelusi isgeriu kavos, po to gaminu pietus savo seimynai biggrin.gif , tada paminu elipsini, greit papusryciauju ir tada lekiam kas kur po savo tarnybas doh.gif Keliuosi anksti 5-5.30val smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanina: 30 kovo 2011 - 07:58