Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

Sveikutes 4u.gif
Jau kelias dieneles skaitineju Jusu temele, tad nutariau ir as parasyti smile.gif Su elipsiniu treniruokliu "draugauju" nuo sio pirmadienio, namie jo neturiu, taciau gera iseitis - sporto klubas ax.gif taigi sportuoju su tokiu ax.gif nusistatau weight loss programele ir per 60-70 min sudeginu nuo 600 iki 650 kcal ax.gif manau visai geras pasiekimas smile.gif
Zinoma pradejau ziureti ir ka valgau, itraukiau daug darzoviu, vaisiu i savo maistinimosi raciona, taip pat varske, vistienos krutinele ir kitus "gerus" ir sviekus maisto produktus smile.gif nezinau ar cia nusiteikimas ar kas tokio, bet per 5 dienas kai sportuoju, suvalgiau tik 2 sausainiukus ir daugiau jokiu saldumynu blink.gif net paciai keista, nes esu megeja pavalgyt ko nors saldziai ir skaniai blush2.gif
Visa laika sveriau apie 55 kg, ugis 166 cm, bet atvykus i UK, svoris savaime pradejo dideti, tai daba pakilo jau iki 60 kg... doh.gif Niu, bet steperio pagalba, bandysiu vel gryzti i savo "vezes" biggrin.gif nes labai norisi sustangrinti kuna ir zinoma atsikratyti nereikalingu kg rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir jungiuosi i jusu buri 4u.gif ryt turetu jau atvezti treniruokli, tai kibsiu i darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2011 04 03, 21:04)
Sveikos, as ir jungiuosi i jusu buri 4u.gif  ryt turetu jau atvezti treniruokli, tai kibsiu i darbus thumbup.gif

Labas labas 4u.gif

As siandien isegine pasidariau, nemyniau blush2.gif O siaip kasdien po 1val. maziausiai fitness3.gif.Mityba sureguliavus, tik ziuriu svoris kazko ne krust, kame cia reikalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2011 04 03, 20:16)
Labas labas 4u.gif

As siandien isegine pasidariau, nemyniau blush2.gif O siaip kasdien po 1val. maziausiai fitness3.gif.Mityba sureguliavus, tik ziuriu svoris kazko ne krust, kame cia reikalas? g.gif

O kiek laiko kasdien sportuojate?
Kad ir kaip noretume, greit niekas nevyksta, o jus pameginkit issimatuoti apimtis, gal jos mazeja ir riebalai virsta raumenimis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2011 04 04, 14:01)
O kiek laiko kasdien sportuojate?
Kad ir kaip noretume, greit niekas nevyksta, o jus pameginkit issimatuoti apimtis, gal jos mazeja ir riebalai virsta raumenimis  mirksiukas.gif

Kas diena 1val. ir 15 min., bet dar tik dvi savaites biggrin.gif Va issimatuoti nepagalvojau doh.gif , bet kunas tvirteja atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 04 balandžio 2011 - 14:27
QUOTE(rosenda @ 2011 04 04, 13:25)
Kas diena 1val. ir 15 min., bet dar tik dvi savaites biggrin.gif Va issimatuoti nepagalvojau  doh.gif , bet kunas tvirteja atrodo ax.gif

As ir panasiai po tiek laiko sportuoju, tai ant rubu jauciasi, kad laisvesni, nors tik savaitele kai sportuoju, t.y. 6 dieneles, nes vakar padariau pertraukele smile.gif nuo snd vel kimbu i sporta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2011 04 04, 14:30)
As ir panasiai po tiek laiko sportuoju, tai ant rubu jauciasi, kad laisvesni, nors tik savaitele kai sportuoju, t.y. 6 dieneles, nes vakar padariau pertraukele smile.gif nuo snd vel kimbu i sporta  bigsmile.gif

Nu man ir lyg laisvesni, bet svarstykles kazko nedziugina schmoll.gif
Bandysiu issimatuoti, stebesiu kas cia bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 04 balandžio 2011 - 14:42
QUOTE(rosenda @ 2011 04 04, 13:42)
Nu man ir lyg laisvesni, bet svarstykles kazko nedziugina schmoll.gif
Bandysiu issimatuoti, stebesiu kas cia bus biggrin.gif

manau svarbiausia ne kg esme, aisku ir juose svarbu, bet labiausiai dziaugtis turetume laisvesniais drabuzeliais bigsmile.gif
Atsakyti
Pardaviau savo senuka elipsiuka, kuris nemenkai triuksmaudavo. Dabar noriu nusipirkti geresni, tylesni kokybiska elipsiuka. is ko rinktis, gal parekomenduotumet ka turincios? Kad visos besisukancios detales butu su guoliais, o ne siaip ant vamzdzio pamautos.
Atsakyti
Labs,

kažkada senais gerais laikais kai sportavau sporto klube svoris pradėjo kristi tik po trijų mėnesių. Taip kad ir šį kartą greito stebuklo nesitikiu smile.gif
o šiaip žiūriu, kuo mmm arčiau, tuo mano lygiai vis žemėėėja doh.gif į meniu sugrįžo ir baronka, ir sosainis blush2.gif ir aliejus su sėmenom neliečiami jau kurį laiką irnesakyk.gif bet vis dar laukiu dešimtosios dienos, sukakos mėnesiukas, sversiuos flirt.gif
Atsakyti
niu panos, kaip minasi ? cool.gif aš laikausi biggrin.gif minu kasdien, savaitgaliais - poilsis nuo elipsiuko, bet kiti pratimai atliekami ištisą savaitę be jokių pertraukų bigsmile.gif
lašiakų, na gerai mažyčių lašinukų, dar užsilikę, bet ir tuos įveiksiu elipsiuko, mitybos bei kitų pratimėlių pagalba thumbup.gif
Atsakyti
Spokencija (ar kitos merginos, kurios naudojat Kettler Verso 309), kaip jums po ilgesnio naudojimo sis treniruoklis? Neatsirado tu nykstuku su plaktukais, nepradejo niekas cypti gesti? Ir kaip ten su jo stabilumu, viskas tvarkoje?
Ziuriu filmuka youtube apie ji, tai minant jis kazkaip idomiai linguoja. Mano senasis man atrodo taip nesiubuodavo g.gif Ar pas jus irgi taip? Siaip neatrodo, kad jis baisiai lengvas ar mazas butu, yra ir lengvesniu g.gif
Sunku issirinkti ir baisu apsirikti, norisi geresnio negu turejau, nenoriu uz didelius pinigus nusipirkti toki pat doh.gif
Atsakyti