Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(spunke @ 2011 03 29, 19:03)
Labas vakaras smile.gif jau kelinta dienele vis paskaitineju jus smile.gif
sestadieni isigijau ir as elipsiuka smile.gif vakar buvo pirmas bandymas biggrin.gif 4 minutes ir as galvojau kad man slaunys iskris  blush2.gif  bet nesportavusiai milijona metu manau cia normalu smile.gif sivakara prie 5 minutes irgi nulipau, 5 minutes su trupuciu istveriau ale sirdele kalatojosi kaip reikalas  g.gif  niekaip neiseina kvepuoti nosis-burna biggrin.gif tik nosis buna biggrin.gif

labai noreciau kad priimtumete mane i savo bureli  ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif
nieko keisto,aš kaip dabar pamenu,pirmus kartus ant pirmo lygio ištvert 5 minutes man buvo ohoho doh.gif
aš minu,kada laiko turiu,derinuosi prie vaikų smile.gif o sportuot geriausia praėjus apie 1,5val.po valgio rolleyes.gif

QUOTE(rosenda @ 2011 03 29, 21:26)
Labas spunke 4u.gif

As jau 1 val. minu thumbup.gif

kaip pavydžiu,ir aš norėčiau tiek mint,jeigu laiko turėčiau wub.gif

Atsakyti
Sveikos,

aš krausčiausi, tai nelabai turėjau laiko, kada jums parašyti. Per tą laiką tik kartą sportavau, nes dar iki šiol daiktus į vietas delioju, tai ir taip nuo kojų nusivariau. Be to, sekmadienį su MB atidarėm dviračių sezoną, tai kaifas. Šį savaitgalį vėl varysim, nes orus nerealius pranešė.
spunke, kokį eržilą įsigyjai?
Merginos, pas mane taip pat 8 padalos, bet jos turi po du lygius, tai ir gaunasi 16 wink.gif Man taip pat lengviau minti ant pačių aukščiausių, nei ant pačių lengviausiu, nes kai įsigazuoju, tai ant pirmo lygio kaip vargšas uždarytas į narvą paukštukas kalatuojuosi lotuliukas.gif Pas mane dar yra jogos kompaktas. Tai galvoju, kad vieną dieną darysiu sportą su elipsinių, kitą - apšilimą keliom min su elipsiu ir plius jogos valandžiukę mirksiukas.gif Ir aišku dviratis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 30, 14:10)
nes kai įsigazuoju, tai ant pirmo lygio kaip vargšas uždarytas į narvą paukštukas kalatuojuosi  :

lotuliukas.gif
smagios permainos pas tave,o jau divračio kaip pavyyydžiu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2011 03 30, 07:57)
Keliuosi anksti 5-5.30val smile.gif

blink.gif akstoka man kaip nedirbanciai biggrin.gif

QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 30, 14:10)
spunke, kokį eržilą įsigyjai?

einu paziureti g.gif kazkoks Topfitnes TOP/IT
Atsakyti
Sveikos mamos,

ar turit kuri elipsini treniruokli 2in1. Labai domina. Ir aplamai, koki elipsini geriau rinktis. Is padevetu nesinori, matosi, kad seniena, o is nauju (pvz., pigu.lt) ar kurios naudojat, ką galit pasakyt?

Beje idomu is top shop orbitrek
http://www.topshop.l...CFZEifAodxCEgrQ
visai nieko atrodo, tik kazin ar ne s...

Ar turit kokiu atsiliepimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 31 kovo 2011 - 09:23
QUOTE(deilii @ 2011 03 31, 10:20)
Sveikos mamos,

ar turit kuri elipsini treniruokli 2in1. Labai domina. Ir aplamai, koki elipsini geriau rinktis. Is padevetu nesinori, matosi, kad seniena, o is nauju (pvz., pigu.lt) ar kurios naudojat, ką galit pasakyt?

Beje idomu is top shop orbitrek
http://www.topshop.l...CFZEifAodxCEgrQ
visai nieko atrodo, tik kazin ar ne s...

Ar turit kokiu atsiliepimu

neatidaro nuorodos g.gif
Atsakyti
Sveikos,

na, kur visos sportininkės dingo? tongue.gif Man šiandien sunkiai sekėsi sportuoti, nes besportuodama numečiau porą daiktų ir prikėliau vaiką, tai po 20 min sportas baigėsi biggrin.gif

Špokencija, kadangi įdomu,prisipažįstu, kad šiandien turiu -6,7 kg wink.gif Dar liko 13.3. Bet aš nesupykčiau jei liktų tik 8.3 kg, nes bandau siekti tai, kas buvo mokyklos laikais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 04 01, 13:02)
Sveikos,

na, kur visos sportininkės dingo?  tongue.gif  Man šiandien sunkiai sekėsi sportuoti, nes besportuodama numečiau porą daiktų ir prikėliau vaiką, tai po 20 min sportas baigėsi biggrin.gif

Špokencija, kadangi įdomu,prisipažįstu, kad šiandien turiu -6,7 kg wink.gif Dar liko 13.3. Bet aš nesupykčiau jei liktų tik 8.3 kg, nes bandau siekti tai, kas buvo mokyklos laikais. biggrin.gif

Oho kokia saunuole thumbup.gif , per kiek cia laiko tiek pametei? blush2.gif

Atsakyti
Sauniai jus cia sportuojat, atejo laikas ir as issitraukiau treniruokli.
Gal patarsit kaip geriau: ar lengviau, bet ilgiau, ar sunkiau ir trumpiau.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2011 04 01, 14:13)
Sauniai jus cia sportuojat, atejo laikas ir as issitraukiau treniruokli.
Gal patarsit kaip geriau: ar lengviau, bet ilgiau, ar sunkiau ir trumpiau.
4u.gif

riebaliukam deginti, tai pirmas variantas 4u.gif
Atsakyti
Esmė yra ta, kad per sav reikia sudeginti apie 3000 kcal. Tada ir svoris pradeda tirpti. Tai reiškia, kad 6x500. O dėl lengvumo ir sunkumo pasakysiu tiek, kad ta programa,pgl kurią aš sportuoju, nėra iš mano galvos ištraukta, o tiesiog nurašyta nuo kito treniruoklio ir jos pavadinimas yra weight loss. Taip kad manau, jog reikia viską su saiku ir viduniškai. Aš asmeniškai neįsivaizduoju savęs besiblaškančios ant pirmo lygio visą valandą blink.gif O nuo gruodžio mėn sportuoju ir sunkiųjų lygių nesibaidau, galiu pasakyti, kad šiandienai jokių raumenų neturiu, tik, kaip ir visos, sustangrėjusį kūną. Baikit jūs svajot apie tuos raumenis biggrin.gif Ir šiaip. PIrmam psl. užrašyta, kad prie sporto turi būti ir visavertė subalansuota mityba. Be jos, toliau kirsdamos pyragus, cepelinus ir t.t. ir tik sportuodamos, norimo rezultato nepasieksit, jei norit numesti svorio. Turi būti visas kompleksas,o ne šventai tikėti, kad galiu kirsti bulkas, nes sportuoju. To nepakanka.
Aš, aišku, vėl čia apie tą patį per tą patį, nes kas savaitę apie tai su visom padiskutuojam biggrin.gif
rosenda, aš nuo vasario pab. sureguliavau mityba, kartais leidžiu sau ir saldumynus, bet kaip atskirą patiekalą, o ne kaip desertą po pietų, tai nuo to laiko ir tiek nukrito. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 04 01, 13:23)
Esmė yra ta, kad per sav reikia sudeginti apie 3000 kcal. Tada ir svoris pradeda tirpti. Tai reiškia, kad 6x500. O dėl lengvumo ir sunkumo pasakysiu tiek, kad ta programa,pgl kurią aš sportuoju, nėra iš mano galvos ištraukta, o tiesiog nurašyta nuo kito treniruoklio ir jos pavadinimas yra weight loss. Taip kad manau, jog reikia viską su saiku ir viduniškai. Aš asmeniškai neįsivaizduoju savęs besiblaškančios ant pirmo lygio visą valandą  blink.gif  O nuo gruodžio mėn sportuoju ir sunkiųjų lygių nesibaidau, galiu pasakyti, kad šiandienai jokių raumenų neturiu, tik, kaip ir visos, sustangrėjusį kūną. Baikit jūs svajot apie tuos raumenis  biggrin.gif 

Aciu, labai jau issamiai atsakyta,
o del maisto tai ir taip viskas aisku verysad.gif
Atsakyti