Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(ra2ga @ 2011 09 08, 11:56)
Aciu  4u.gif  Nors ne viena esu smile.gif
O gal kas nors elektrini elipsini turi? Ar jis pranasesnis uz ta kuris su baterijom?
As bandau samprotaut: elektra reikalinga pricindalams kaip pulso, kaloriju skaiciuoklei ir pan. Bet man neaisku ar nepajungus i rozete vistiek veikia treniruoklis ar tik nerodys duomenu? Gal kas zinot?

Pas mane elektrinis smile.gif Na man atrodo patogiau jungiamas i elektra, nes nereikia batareiku pirkineti, bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Needa jie batareiku smarkiai, as turejau pries tai su batareikom, tai nepamenu ar per kelis metus man reikejo keist.
O su elektriniu nepatogumas tik tas, jei numatytoj treniruoklio vietoj nera rozetes, reik tasytis su prailgintuvais doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau beveik mėnesį 4 kartus per savaitę minu šitą aparatą, pradėjau nuo 30 minučių, dabar jau po 50, bet... Kažkaip nusivyliau, gal ir patvirtėjo kojos, bet ne stebuklas biggrin.gif Galbūt dėl to, kad visiškai neskauda raumenų po treniruočių, kaip būdavo įprasta darant įvairius pratimus. Ar Jums rankos kažkiek pagražėjo? Nes man tas jų mosikavimas pirmyn atgal atrodo nieko gero neduoda.
Atsakyti
QUOTE(_gaja_ @ 2011 09 09, 18:15)
sveikos, aš irgi į jūsų būrį įsijungsiu smile.gif bandysiu nuoširdžiai sportuoti su saviškiu, bet kadangi entuziazmas po truputi blėsta, tai tikiuosi jūsų palaikymas man bus kaip mažas spyris pasitempti smile.gif

nu ir ko gi jis blesta, negalvokit apie jokius rezultatus schmoll.gif , minkit is sirdies ir viena diena tikrai bus Wau pries veidrodi 4u.gif

QUOTE(anonymous @ 2011 09 10, 11:05)
Sveikos  4u.gif
Jau beveik mėnesį 4 kartus per savaitę minu šitą aparatą, pradėjau nuo 30 minučių, dabar jau po 50, bet... Kažkaip nusivyliau, gal ir patvirtėjo kojos, bet ne stebuklas  biggrin.gif Galbūt dėl to, kad visiškai neskauda raumenų po treniruočių, kaip būdavo įprasta darant įvairius pratimus. Ar Jums rankos kažkiek pagražėjo? Nes man tas jų mosikavimas pirmyn atgal atrodo nieko gero neduoda.

Ne nu jus duodat, nepilnai menesi minat o stebuklu tikites, nebuna ju nebuna doh.gif Saziningai minkit toliau ir po 3 menesiu ziurekit rezultatus 4u.gif .\ir dar, gal ne visai taisiklingai minat? Stenkites nesokineti minant, kulnai prispausti, nelengvinkit minimo...
Del ranku, tikrai ne veltui mosikavimas, mano labai pagrazejo, ypatingai peciu linija isiryskino thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

jungiuosi ir aš vėl iš naujo su savo žvėriu - Kettler 309 blush2.gif Turiu jį jau nuo Kalėdų, kai išmaldavau dovanų iš MB, tačiau pamyniau keletą kartų ir mečiau blush2.gif Po to kraustėmės ir ketlerį nugrūdau į rūsį blush2.gif O nuo vakar jis vėl pas mane namuose, šiandien jau šiek tiek ir pakankinau aš jį, myniau 30 min. 5 lygiu.

Reikia numesti labai daug - minimum 30 kg sad.gif Todėl šį kartą tikiuosi nebeapleisiu aš jo, nors vos užlipusi žiūriu, kiek čia dar liko minti, nu taaaaaaaaaaaip nepatinka man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 09 11, 19:48)
myniau  30 min. 5 lygiu.

kaip pavydziu...
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 09 10, 10:29)
Needa jie batareiku smarkiai,

o mano stovejo prie lango .. ir buvo stiprus lietus apliejo ji visa db visai ekraniukas neveikia , maatyt surudėjo kazkokios detales doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 09 11, 20:48)
myniau  30 min. 5 lygiu.

Reikia numesti labai daug - minimum 30 kg sad.gif  Todėl šį kartą tikiuosi nebeapleisiu aš jo, nors vos užlipusi žiūriu, kiek čia dar liko minti, nu taaaaaaaaaaaip nepatinka man  blush2.gif

Oho kiek daug is karto ismini, as tai jei pertrauka padarau tai po to tik po 10-15min isminu ir tai pirmu lygiu blush2.gif
O gal jis tau taip nepatinka, nes is karto per daug mini ir lygi per sunku uzsistatai, gal persistengi? Gal reiktu is pradziu po trumpiau ir tik palaipsniui ilginti laika g.gif Hmm net nezinau... Ir atsimenu merginos kazkada snekejo, kad lyg svoriui mesti geriausia lengviausi lygiai, ar klystu g.gif
Man tai patinka sis treniruoklis, bet minu tik tiek kiek noriu ir galiu, neprievartauju saves, kad kuo ilgiau ismint ax.gif Aisku noreciau ilgiau pamint, nes noriu kelis kg numesti, bet zinau jei persistengsiu, tai po to visai neminsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 09 12, 13:39)
Oho kiek daug is karto ismini, as tai jei pertrauka padarau tai po to tik po 10-15min isminu ir tai pirmu lygiu  blush2.gif
O gal jis tau taip nepatinka, nes is karto per daug mini ir lygi per sunku uzsistatai, gal persistengi? Gal reiktu is pradziu po trumpiau ir tik palaipsniui ilginti laika  g.gif Hmm net nezinau... Ir atsimenu merginos kazkada snekejo, kad lyg svoriui mesti geriausia lengviausi lygiai, ar klystu  g.gif Man tai patinka sis treniruoklis, bet minu tik tiek kiek noriu ir galiu, neprievartauju saves, kad kuo ilgiau ismint  ax.gif Aisku noreciau ilgiau pamint, nes noriu kelis kg numesti, bet zinau jei persistengsiu, tai po to visai neminsiu  blush2.gif

drinks_cheers.gif tik ne tai kad legviausi, o 1 lygis apsilimas 5 min, 2 lygis -10 min ir kokiu treciu lygiu jau mini sau ilgai ilgai, kokias 50-60 min idealu thumbup.gif , tai cia jei norit riebalus tirbdyti. Ir siaip labai teisingas poziuris tavo, nes ilgai saves prievartauti neiseis schmoll.gif , palaipsniuj viska reik daryt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 09 11, 20:48)
...nors vos užlipusi žiūriu, kiek čia dar liko minti, nu taaaaaaaaaaaip nepatinka man  blush2.gif

o tu negalvok kiek laiko liko mirksiukas.gif įsijunk kokios savo mėgstamos muzikos , ar kokį muzikinį kanalą ir mink sau mirksiukas.gif laikas akimirksniu pralėks thumbup.gif

na man pasiekimas tas, kad dabar minu ne žemiau nei 5 lygiu ir puikiai, lieživio beveik neišleidžiu hihihi.gif ir kalorijas sėkmingai deginu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(anonymous @ 2011 09 10, 12:05)
Sveikos  4u.gif
Jau beveik mėnesį 4 kartus per savaitę minu šitą aparatą, pradėjau nuo 30 minučių, dabar jau po 50, bet... Kažkaip nusivyliau, gal ir patvirtėjo kojos, bet ne stebuklas  biggrin.gif Galbūt dėl to, kad visiškai neskauda raumenų po treniruočių, kaip būdavo įprasta darant įvairius pratimus. Ar Jums rankos kažkiek pagražėjo? Nes man tas jų mosikavimas pirmyn atgal atrodo nieko gero neduoda.

nereikia norėti stebuklų, jei valgote bet ką, bet kada ir bet kiek mirksiukas.gif geriausiai rezultatai matosi, kai mityba derinama su sportu thumbup.gif tada tikrai ne reikia labai daug laiko, kad rezultatus pamatyti cool.gif

na, jei po minimo kojų raumenų neskauda, gal per lengvas lygis pasirinktas ? mirksiukas.gif

duoda duoda dar ir kaip duoda mirksiukas.gif formą pakoreguoja, raumenukų prideda ( bet ne perdaugiausiai, nes čia ne jėgos pratimas) mirksiukas.gif

kantrybės dar kartą kantrybės ir mitybą reikia žiūrėti : nevalgyti bet ko ir bet kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 09 12, 13:39)
Oho kiek daug is karto ismini, as tai jei pertrauka padarau tai po to tik po 10-15min isminu ir tai pirmu lygiu  blush2.gif
O gal jis tau taip nepatinka, nes is karto per daug mini ir lygi per sunku uzsistatai, gal persistengi? Gal reiktu is pradziu po trumpiau ir tik palaipsniui ilginti laika  g.gif Hmm net nezinau... Ir atsimenu merginos kazkada snekejo, kad lyg svoriui mesti geriausia lengviausi lygiai, ar klystu  g.gif

tai kad nebuvo labai sunku, nors jau ant galo kojos skaudėt pradėjo... Šiandien pamėginsiu 4 ir ilgiau. O nepatinka man, nes aš tinginė baisi blush2.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 09 12, 15:18)
o tu negalvok kiek laiko liko  mirksiukas.gif  įsijunk kokios savo mėgstamos muzikos , ar kokį muzikinį kanalą ir mink sau  mirksiukas.gif  laikas akimirksniu pralėks  thumbup.gif

tai taip, vakar va filmą žiūrėjau mindama,bet vis tiek vis žiūrėdavau, kiek liko blush2.gif na gal priprasiu kaip nors ir pradės patikti ax.gif
Atsakyti
Labas visoms,

draugė pasigyrė,kad jau kuris laikas namuose treniruojasi su elipsiniu treniruokliu. Susigundžiau ir aš, tai kaip visada, pradėjau ieškot informacijos internete kokį pirkt, kad paskui nereiktų gailėtis. Gal galite patart į ką reiktų atkrepti dėmesį?? Visai žalia esu šitam reikale blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Pries gera pusmeti as taip pat labai intensyviai myniau si treniruokli ir karts nuo karto uzsukdavau i sia temele smile.gif
Mano treniruoklio istorija prasidejo nuo to, jog niekaip negalejau pastoti.Skirtingi gydytojai, ivairiausi tyrimai bei gydymai-rezultato jokio.Visisko atsitiktinumo deka pakliuvau pas nuostabia endokrinologe, kuri patare pirmiausia atsikratyti antsvorio, o tada ieskoti problemu.
Pirma kelione buvo pas paskirta dietologa, kuris sudare maitinimosi plana.Naudojausi tik jo principu, taciau ne paciu planu, nes valgyti pagal sudaryta plana visai savaitei ne man.Tuomet pradejau dometis treniruokliais, kuriais sportuoti galima namuose, nes paskaiciavau, jog vaikscioti i sporto kluba kiek brangoka, o ir nemazai laiko uzima.Isigijau elipsiuka.Pirma savaite buvo sunki, jokio noro ar dzaiugsmo.Predejau nuo 5 min kasdien, priesais pasikabinau savo nuotrauka tik su maudymuku lotuliukas.gif Po menesio jau mindavau 30-40 min 4-5 kartus per savaite.Atsilus orams elipsiuka karts nuo karto pakeisdavau i pasibegiojima miske, atradau dziaugsma baseine, kuri aplankydavau karta per savaite ir net nepastebejau, kaip atsikraciau 18kg thumbup.gif Is 85 i 67 ir visa tai nuo sausio 24 iki balandzio pabaigos.Galbut daug kas pasakytu, jog per greitai, taciau jauciausi puikiai, o kas svarbiausia, jog ivyko didziausias stebuklas ir as jau 4 men . po sirdimi nesioju taip ilgai laukta ir issvajota kudikeli nestuke.gif
Taip, kad sekmes jums mergaites siekti uzsibreztu tikslu ir tikekite jog galite daug daugiau nei pacios isivaidzuojate 4u.gif
Atsakyti