Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(irmulia @ 2011 09 12, 15:18)
o tu negalvok kiek laiko liko  mirksiukas.gif  įsijunk kokios savo mėgstamos muzikos , ar kokį muzikinį kanalą ir mink sau  mirksiukas.gif  laikas akimirksniu pralėks  thumbup.gif

va man tik su muzika ir pavyksta 10 min ištempti kitaip niekaip , muzika ausinese užleidžiu ir pirmin , bet paskui išjungus muziką tai nelabai jauku būna tada jaučių kaip malasi širdis ir koks gilus kvėpavimas , o kai su muzika to "nesigirdi" smile.gif) tai dėl to ir lengviau bent jau man...

bet vistiek sunku man , jėgų nulis ...
Atsakyti
ksem, wub.gif sveikinu,lauksim sugriztat po nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, priimkit naujoke i savo sportuojanciuju ir palaikanciuju viena kita buri drinks_cheers.gif , nes paciai man labai sunku prisiversti sportuoti. Kai pamaciau, kiek Jusu cia daug bendraminciu, stveriau ir as elipsini treniruokli ir zadu (bent jau sia akimrika blush2.gif zadu) rimtai uzsiimti 4u.gif
Reikia patarimo. Zinau, kad pradziai sunkoka man cia bus, noriu numesti nemazai kg doh.gif
Kiek per diena patartumet pastrikineti ant elipsiuko? Ar pakaktu val per diena? Zadu apsilima daryti ant elipsiuko, ir pratimukus is youtube (8 min). Nenoriu drastisko svorio numetimo. Uzteks palaipsniui, jei kris svoris wink.gif

Aciu uz patarimus. Manau bus lengviau prisiversti, kai tiek daug bendraminciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruciocio: 15 rugsėjo 2011 - 20:11
Ir as jau antra savaite, kaip bandau gryzti prie elipsinio kankinimo po siokios tokios pertraukos. Kazkaip si karta ir man sunku prisiversti minti. Paminu sukandus dantis 15-20 min, ir trukus kantrybei lipu zemen, bet ne del to, kad sunku, nesunku man butu ir pora val ant jo mint, bet tingiu biggrin.gif
Tai siandien teko gryzti prie jau isbandyto budo - parsisiunciau labai linksma komedijini seriala ir mindama ji pasileidziu. Na ir rezultatas, siandien apie 70 min. ant treniruoklio net nepastebetai praskrido.
Rekomenduoju visoms ta buda isbandyti, kam sunku prisiverst mint biggrin.gif
Atsakyti
cry.gif
gal kam yra buve kad Jusu elipsiniame sugedo skystuju kristalu panele?
Po mano brangiausiuju 2.gif pazaidimo sugedo ir itruko panele cry.gif

Issiliejo viskas, kas tik galejo ten issilieti cry.gif

Gal zinot ar imanoma tokia problema sutvarkyti ir kur tai padaryti? mastau.gif
Atsakyti
Ziurint kokios firmos jusu treniruoklis g.gif Jei yra LT kokie jusu treniruoklio firmos oficialus atstovai, manau be problemu uzsakytu jums nauja kompiuteri pagal treniruoklio modeli. Bandykit ieskot atstovu ar garantinio serviso.
Atsakyti
QUOTE(ruciocio @ 2011 09 15, 21:10)
.........
Kiek per diena patartumet pastrikineti ant elipsiuko? Ar pakaktu val per diena? ..........

visų pirma pradėk nuo mitybos mirksiukas.gif tada elipsiukas tikrai stebuklus darys ( ypač pilvo zonoje) thumbup.gif pradėk minti kiek gali, bet nepersitempk . o dar geriau būtų, kad prieš lipant ant elipsinio, atliktum kokius apšilimo pratimus, tempimo pratimus - o tada ant elipsinio ir mini sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 16, 21:57)
Ziurint kokios firmos jusu treniruoklis  g.gif  Jei yra LT kokie jusu treniruoklio firmos oficialus atstovai, manau be problemu uzsakytu jums nauja kompiuteri pagal treniruoklio modeli. Bandykit ieskot atstovu ar garantinio serviso.

Pas mane Hammer'is. Na manau tikrai atsiras, kas pagebetu siuo klausimu ax.gif
Aciu Jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2011 09 16, 21:58)
visų pirma pradėk nuo mitybos  mirksiukas.gif  tada elipsiukas tikrai stebuklus darys ( ypač pilvo zonoje)  thumbup.gif  pradėk minti kiek gali, bet nepersitempk . o dar geriau būtų,  kad prieš lipant ant elipsinio, atliktum kokius apšilimo pratimus, tempimo pratimus - o tada ant elipsinio ir mini sau  mirksiukas.gif

Aciu labai uz patarimus. Kazkaip upas tik dideja, kai aplink ne abejingi wub.gif . O pilvuka labai noreciau numesti ypac po trecio lelioko isdygo jis man cia blush2.gif , tik negalvojau, kad alipsiukai ir pilvuka koreguoja, kazkaip buvau nusiteikusi, kad tik dupcia pavyks pagrazinti, bet jei ir pilvukas tolygiai grazes, tai isvis super thumbup.gif
Atsakyti
Na as pamynusi treniruokli nors kazkiek atsilenkimu, koju pakilnojimu, t.y. pretimuku presui, padarau. Manau pilvuko grazinimui nepakenktu uos itraukti i dienotvarke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciocio @ 2011 09 16, 23:00)
... kazkaip buvau nusiteikusi, kad tik dupcia pavyks pagrazinti, bet jei ir pilvukas tolygiai grazes, tai isvis super  thumbup.gif

patikėk, dar kaip thumbup.gif tik pilvuką apsivynioji plėvele (tokia pakavimui skirta, jų rulonų pilna senukuose) apsirengi storiau ( pvz. šilta sportinė apranga) ir mini sau mirksiukas.gif prakaitas upėmis plaukia thumbup.gif kuo daugiau išprakaituosi, tuo labiau riebalus sudeginsi tik vienas dalykas - po tokios treniruotės iš karto į dušą mirksiukas.gif tad visus jėgos pratimus geriau atlikinėti prieš elipsinio mynimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 09 16, 23:33)
patikėk, dar kaip  thumbup.gif  tik pilvuką apsivynioji plėvele (tokia pakavimui skirta, jų rulonų pilna senukuose) apsirengi storiau ( pvz. šilta sportinė apranga) ir mini sau  mirksiukas.gif  prakaitas upėmis plaukia  thumbup.gif  kuo daugiau išprakiatuosi, tuo labiau riebalus sudeginsi tik vienas dalykas - po tokios treniruotės iš karto į dušą  mirksiukas.gif  tad visus jėgos pratimus geriau atlikinėti prieš elipsinio mynimą  ax.gif

Super, nebuciau sugalvojus blush2.gif
Aciu, butinai reiks isbandyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 09 16, 23:13)
Na as pamynusi treniruokli nors kazkiek atsilenkimu, koju pakilnojimu, t.y. pretimuku presui, padarau. Manau pilvuko grazinimui nepakenktu uos itraukti i dienotvarke wink.gif

Prisiziurejau youtube visokiu pratimu blush2.gif
Kol upas yra reikia kuo greiciau pradeti biggrin.gif , nes kai pasimatys rezultatas, manau bus dar viena paspirtis toliau judeti rolleyes.gif
Atsakyti
Ar kas nors turit 2-in-1?
user posted image
Nelabai matau prasme, o jus? smile.gif
Atsakyti