Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(ksem @ 2011 03 04, 14:14)
Dieta mano apie 1100-1200 ir nuo 17h nieko nebevalgau,

jergau...ir nenukrenti? negalima taip numažinti kcal nono.gif
aš nesuprantu,kodėl merginos bijo bent šiek tiek pasididinti kcal normą,jeigu išsportuoja daug? turėjom puikų pavyzdį kitoj temukėj,kaip viena šaunuolė kasdien leisdavo sau ir 1800,ir virš 2000 kcal per dieną,bet vakarais išbėgiodavo nemažai,ir svoris puikiausiai krito thumbup.gif aš stengiuos įtilpti į 1400,bet jeigu suvartoju 1600 ar daugiau,tikrai nesigraužiu,nes žinau,kad išliesiu prakaitėlio besportuodama vakare thumbup.gif

QUOTE(Algyte @ 2011 03 04, 18:53)
Sveikos, sportininkes, taip manot ar geriau ant elipsinio trumpiau mint bet sunkesni lygi ar ilgiau ant lengvo? Pirkau elipsini po dukros gimimo, o jau sunui 7 menesiai ir jei as jo neprisijaukinsiu mesiu lauk. Nemaniau kad bus toks atstumiantis, visiskai mazai ant jo tepajegiu, rodos tiesiog begt takeliu ir tai lengviau  blush2.gif

geriau lengvesnė programa ir ilgiau...arba,kaip sakė merginos,nusistatyti kintantį lygį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(MO @ 2011 03 06, 14:19)

turėjom puikų pavyzdį kitoj temukėj,kaip viena šaunuolė kasdien leisdavo sau ir 1800,ir virš 2000 kcal per dieną,bet vakarais išbėgiodavo nemažai,ir svoris puikiausiai krito  thumbup.gif

Va, šaunuolė! Protingas svorio metimas ir turėtu toks būti drinks_cheers.gif Aš ant savęs esu irgi pastebėjus, kad jeigu daugiau ir dažniau valgau, tai man svoris labai sėkmingai krenta, o jeigu tik apmažinu mitybą, o ir pradedu kažko atsisakinėt, tada po kurio laiko man ir apstoja kristi.
Atsakyti
Sveikos,

aš kartą per savaitę darau iškrovos dieną, bet valgau vaisių kiek telpa ir kiek norisi. O šiaip tai laikausi režimo, t.y. tik tam tikru metu valgau ir jokių užkandžių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2011 03 06, 15:58)
Sveikos  4u.gif
Va, šaunuolė! Protingas svorio metimas ir turėtu toks būti  drinks_cheers.gif Aš ant savęs esu irgi pastebėjus, kad jeigu daugiau ir dažniau valgau, tai man svoris labai sėkmingai krenta, o jeigu tik apmažinu mitybą, o ir pradedu kažko atsisakinėt, tada po kurio laiko man ir apstoja kristi.

taip,nes numažinus sulėtėja medžiagų apykaita,organizmas ima saugotis bado ir kaupti atsargas,užburtas ratas,kuo mažiau suvalgai,tuo lėčiau ima kristi svoris,paskui reikia dar,dar mažinti...o padidinus kalorijų kiekį svoris staigiai šokteli aukštyn doh.gif mes kalorijų skaičiuotojų temoj greitai tokias "drąsuoles" pastatom į vietą,tai jos arba paklauso mūsų,arba dingsta išsigandusios,mol,nieko mes nesuprantam,gerai joms ir su 1000 per dieną...bet gi čia jau iškrova gaunasi kasdien smile.gif

QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 06, 18:18)
Sveikos,

aš kartą per savaitę darau iškrovos dieną, bet valgau vaisių kiek telpa ir kiek norisi. O šiaip tai laikausi režimo, t.y. tik tam tikru metu valgau ir jokių užkandžių  schmoll.gif

būtent,tie užkandžiai bent jau man buvo didžioji dalis kalorijų doh.gif

aš jau po sportų,sunaudojau 1600kcal,išsportavau pagal mano elipsą 530 lotuliukas.gif ,plius pratimukai sėdmenims,krūtinei,rankoms,faina wub.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad paskaiciau jusu komentarus. As cia neseniai skaiciavau Kcal. Tai man svoris krisdavo tik kai suvartodavau 800 kcal. O cia pasirodo suleteja medziagu apykaita ir dar blogiau blink.gif
Atsakyti
Sveikutės,

aš vis dar vedu sąrašą ir laukiu elipsių pavadinimų... ax.gif

Aš pvz. vakar pavalgiau ir pyrago, ir saldainių, vakare 350 kcal išsportavau, šiandien -100 gr mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

jei pas ka nors elipsinis treniruoklis tik dulkes renka, mielai priglausciau ax.gif jei ka, i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 07, 08:41)
Sveikutės,

aš vis dar vedu sąrašą ir laukiu elipsių pavadinimų...  ax.gif

Aš pvz. vakar pavalgiau ir pyrago, ir saldainių, vakare 350 kcal išsportavau, šiandien -100 gr  mirksiukas.gif

Išsiunčiau info apie savo treniruoklį blush2.gif nukopijavau iš puslapiuko, nes nežinojau kokios konkrečiai, reikia. Kažkur rašėt apie tai, bet jau neieškosiu, ok?

Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 07, 09:41)
Sveikutės,

aš vis dar vedu sąrašą ir laukiu elipsių pavadinimų...  ax.gif

Mano elipsiukas sitas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, bigsmile.gif

ImseVimse visa info gauta mirksiukas.gif (ačiū už pastangas 4u.gif ) , artimu metu suorganizuosiu kad būtų sukelta į pirmą šios temos žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, dar neskubėk kelti, nes aš dar info apie elipsius ne surinkau biggrin.gif Tavo įrašiau , nes atsimenu kažkodėl biggrin.gif Ir dar pora nuorodų pridėjau. Tai jei nori, galiu iš naujo atsiųsti.
Atsakyti
tai nieko mirksiukas.gif bandysim dalimis info sukėlinėti - ir tai geriau nei nieko mirksiukas.gif elipsinių sąrašiuką prijungsim, kai bus pilnas mirksiukas.gif
Atsakyti