Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

kartais pagalvoju kad niekad ir nepasikeisiu ir liksiu tokia pati nuobodi ir uzsidarius savo kiaute. svarbiausia bijau likti viena, bijau gyventi skurdu, nuobodu gyvenima.
o kaip atsistoti ant koju ir save apsiginti - as nesugebu. visalaik gyvenime is kitu sau girdejau tik panieka ir uzgaulingus zodzius, pazeminima, is artimu ir svetimu. dabar atrodo esu nieko neverta ir nieko nesugebu. bijau su bet kuo susibendrauti. dazniausiai budavau visalaik nuo mazens viena, turejau draugu, taciau su laiku jie dingo, nes namuose auklejo gireztai, su niekuo negalejau bendrauti. dabar kai uzaugai, biaju su bet kuo susibendrauti, ilgai galvoju ka pasakyti, dazniausiai del to is manes kiti juokiasi ir saiposi, o as tiesiog bijau save pateikti tokia kokia esu.
Atsakyti
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2011 07 19, 00:51)
kartais pagalvoju kad niekad ir nepasikeisiu ir liksiu tokia pati nuobodi ir uzsidarius savo kiaute. svarbiausia bijau likti viena, bijau gyventi skurdu, nuobodu gyvenima.
o kaip atsistoti ant koju ir save apsiginti - as nesugebu. visalaik gyvenime is kitu sau girdejau tik panieka ir uzgaulingus zodzius, pazeminima, is artimu ir svetimu. dabar atrodo esu nieko neverta ir nieko nesugebu. bijau su bet kuo susibendrauti. dazniausiai budavau visalaik nuo mazens viena, turejau draugu, taciau su laiku jie dingo, nes namuose auklejo gireztai, su niekuo negalejau bendrauti. dabar kai uzaugai, biaju su bet kuo susibendrauti, ilgai galvoju ka pasakyti, dazniausiai del to is manes kiti juokiasi ir saiposi, o as tiesiog bijau save pateikti tokia kokia esu.

Nereik bijoti buti tokiai kokia esi istiesu, jug nuosirdumas ir naturalumas zmogaus visada labiau zavi ir traukia... Negali aisku visiems patikti, visi skirtingi, bet tai be priezastis uzsidaryti savije 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 24, 18:43)
Nuplaukė , mano rytojaus susitikimas . Taip ir reikia , kai prasidedu su vedusiais melagiais iš pažinčių saitų . Dabar tikriausiai ruošiasi su šeima švęsti jonines .

nes nėra reikalo prasidėt su vedusiais. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 06 28, 12:36)
Ką čia bepasakysi , kai jau nebebendrauja . Nėra ir nereikia , bus dar gražesnių ir geresnių .

ir nevedusių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 07 20, 14:55)
nes nėra reikalo prasidėt su vedusiais.  4u.gif
Papildyta:

ir nevedusių  4u.gif  4u.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, jūs net neįsivaizduojate, kas darosi tuose pažinčių saituose doh.gif 99% visų vyrų ten vedę. Klausi, o ko tada vedęs čia ieškai, visų atsakymas vienas - ieškau gyvenimo spalvų, nusibodo rutina, nori laisvumo sexse, nusibodo barniai, na ir panašiai.
Kartais ir moteriškėm derėtų susimąstyti, kad irgi negalima nuolat sėdėti tik prie puodų ir būti surūgusiom. Čia šiaip parašiau, tikrai nė vienai netaikau ir ne moralas.
Atsakyti
Sveikos, aš naujokė. Šiandien man pati baisiausia diena, nes po trijų su puse metu maniškis telefonu pareiškė, kad VISKAS. Grąžino raktą nuo buto, tačiau daiktų dar nesusirinko. Sakę, kad negalim nes būt kartu, nors vakar atrodė laimingas...Nesuprantu, nepaaiškinama. Išėjau net iš darbo, nes verkiu nuolat - ir pikta, ir savęs gaila, ir svarbiausia - nenoriu, kad mūsų santykiai nutrūktų. Deja...
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 20, 18:25)
Oi, mergaitės, jūs net neįsivaizduojate, kas darosi tuose pažinčių saituose  doh.gif  99% visų vyrų ten vedę. Klausi, o ko tada vedęs čia ieškai, visų atsakymas vienas - ieškau gyvenimo spalvų, nusibodo rutina, nori laisvumo sexse, nusibodo barniai, na ir panašiai.
Kartais ir moteriškėm derėtų susimąstyti, kad irgi negalima nuolat sėdėti tik prie puodų ir būti surūgusiom. Čia šiaip parašiau, tikrai nė vienai netaikau ir ne moralas.

Taip , bet kaip juos atskirti , kai tie vedę meluoja apie savo šeimyninę padėtį ? Atrodo bendrauji su nevedusiu ar išsiskyrusiu , bet ar tikrai jie tokie ?
Atsakyti
nuuu... kiek galima sirgti ir kiek galima uzmezgineti nenormalius santykius ir kiek galima netureti pinigu??? a??? gun_bandana.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2011 07 21, 08:19)
nuuu... kiek galima sirgti ir kiek galima uzmezgineti nenormalius santykius ir kiek galima netureti pinigu??? a???  gun_bandana.gif  devil.gif

o kas yra nenormalūs santykiai.. g.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 21 liepos 2011 - 07:40
QUOTE(Keter @ 2011 07 21, 08:19)
nuuu... kiek galima sirgti ir kiek galima uzmezgineti nenormalius santykius ir kiek galima netureti pinigu??? a???  gun_bandana.gif  devil.gif

g.gif a čia kam skirta? prie ko pinigų neturėjimas?
nesupratau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 07 21, 08:00)
Taip , bet kaip juos atskirti , kai tie vedę meluoja apie savo šeimyninę padėtį ? Atrodo bendrauji su nevedusiu ar išsiskyrusiu , bet ar tikrai jie tokie ?

Na melagio iškart ir gali nepažinti. tačiau labai dažnai jie pasako tiesiai šviesiai, kad nori tik sex ir kad labai myli savo žmoną ir vaikus ir skirtis nė neketina. Vyrai tik patinai (žinoma ne visi, gal koks 1 % vyrai yra šeimos žmonės)
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 21, 14:41)
g.gif  a čia kam skirta? prie ko pinigų neturėjimas?
nesupratau doh.gif
Papildyta:

Na melagio iškart ir gali nepažinti. tačiau labai dažnai jie pasako tiesiai šviesiai, kad nori tik sex ir kad labai myli savo žmoną ir vaikus ir skirtis nė neketina. Vyrai tik patinai (žinoma ne visi, gal koks 1 % vyrai yra šeimos žmonės)

Bet kaip jie nusivilia , kai pasakau , kad su tokiais neprasidedu , paskui matyt kitoms pradeda meluoti . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 21, 13:41)
gal koks 1 % vyrai yra šeimos žmonės)

Čia hipoteze? Ar teorija? Jei teorija, kokiais eksperimentais pagrįsta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verutea: 21 liepos 2011 - 12:48