Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

QUOTE(Verutea @ 2011 07 21, 13:47)
Čia hipoteze? Ar teorija? Jei teorija, kokiais eksperimentais pagrįsta?

Čia mano asmeninis kelių metų bendravimo su vyrais pažinčių portaluose tyrimas/pastebėjimas.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 21, 19:30)
Čia mano asmeninis kelių metų bendravimo su vyrais pažinčių portaluose tyrimas/pastebėjimas.... biggrin.gif

Tai tyrima, ar pastebėjimas?
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 07 21, 21:03)
Tai tyrima, ar pastebėjimas?

doh.gif doh.gif
p.s. čia išsiliejimo skyrelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 07 22, 08:07)
doh.gif  doh.gif
p.s. čia išsiliejimo skyrelis 4u.gif

Tai ir issilieja moteris, ar nematai biggrin.gif
Kas skausma, kas pykti pagieza, nora pasikabinet biggrin.gif
Atsakyti
Ai nebūtumėm mes moterys, jei nesikandžiotumėm. Matyt karščiai vistiek veikia.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 20, 16:25)
Oi, mergaitės, jūs net neįsivaizduojate, kas darosi tuose pažinčių saituose  doh.gif  99% visų vyrų ten vedę. Klausi, o ko tada vedęs čia ieškai, visų atsakymas vienas - ieškau gyvenimo spalvų, nusibodo rutina, nori laisvumo sexse, nusibodo barniai, na ir panašiai.
Kartais ir moteriškėm derėtų susimąstyti, kad irgi negalima nuolat sėdėti tik prie puodų ir būti surūgusiom. Čia šiaip parašiau, tikrai nė vienai netaikau ir ne moralas.

QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 21, 12:41)
Na melagio iškart ir gali nepažinti. tačiau labai dažnai jie pasako tiesiai šviesiai, kad nori tik sex ir kad labai myli savo žmoną ir vaikus ir skirtis nė neketina. Vyrai tik patinai (žinoma ne visi, gal koks 1 % vyrai yra šeimos žmonės)

Visiškai su jumis sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
prisidesiuir as.. ax.gif taip viskas susikaupe, o pasiguosti neturiu kam.... verysad.gif
gyvenam su uosviais dar tik trys menesiai, bet man jau taip viskas igriso, kad nebegliu... atrodo stengiuosi dziaugtis gyvenimu, gamta (is miesto i kaima atsikraustem), bet niekas nedziugina ilgiau nei 20 min, tik kas ka ne taip pasako, tuoj uzsinervinu pusei dienos...
atsibodo ju elgiasis su mumis, pastoviai jauciuosi kaip sveciuose.... nieko negali daryt neatsiklauses, o jei ka atrodo gera padarau ( kad ir palaistau ar ka pasodinu) tuoj komentaru sulaukiu... doh.gif
atsikraustem, kad mums butu lengviau, nes del finasiniu problemu atsikelem... pries atsikraustant viska susikalbejom, o kai reikia viskas vyksta priesingai....
taremes, kad namie neberukys, nes turim dvieju metuku mazyli, praejo ar menesis, o jie jau pesa savo kambaryje... doh.gif verysad.gif
arba sake, kad kartu vyras su uosviu i darba vaziuos, kad per pus pigiau ir jiems ir mums butu, o kad reikia pusvalandi anksciau uosviui keltis, tai jis nebevaziuoja ir kas dien dabar dvi masinos vaziuoja, kuro dvigubai naudojasi.... verysad.gif
nu nepykit, kad tiek prirasiau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2011 07 22, 17:05)
prisidesiuir as.. ax.gif  taip viskas susikaupe, o pasiguosti neturiu kam.... verysad.gif
gyvenam su uosviais dar tik trys menesiai, bet man jau taip viskas igriso, kad nebegliu... atrodo stengiuosi dziaugtis gyvenimu, gamta (is miesto i kaima atsikraustem), bet niekas nedziugina ilgiau nei 20 min, tik kas ka ne taip pasako, tuoj uzsinervinu pusei dienos...
atsibodo ju elgiasis su mumis, pastoviai jauciuosi kaip sveciuose.... nieko negali daryt neatsiklauses, o jei ka atrodo gera padarau ( kad ir palaistau ar ka pasodinu) tuoj komentaru sulaukiu... doh.gif
atsikraustem, kad mums butu lengviau, nes del finasiniu problemu atsikelem... pries atsikraustant viska susikalbejom, o kai reikia viskas vyksta priesingai....
taremes, kad namie neberukys, nes turim dvieju metuku mazyli, praejo ar menesis, o jie jau pesa savo kambaryje... doh.gif  verysad.gif
arba sake, kad kartu vyras su uosviu i darba vaziuos, kad per pus pigiau ir jiems ir mums butu, o kad reikia pusvalandi anksciau uosviui keltis, tai jis nebevaziuoja ir kas dien dabar dvi masinos vaziuoja, kuro dvigubai naudojasi.... verysad.gif

Turit suprasti, kad jie yra šeimininkai, daugybę metų kūrė savo buitį, kad viskas čia jų. Vienam tvarte 2 šeimininkės... visada sunku. Teks taikstytis. Ant sprando neleiskit užlipti, tačiau jų tvarkos laikytis privalot. Prieš ką darant - atsiklauskit, nepatiks jūsų darbas - pasistenkit taip stipriai nereaguoti. Daugiau darykit darbus sau.
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2011 07 22, 17:05)

turit savo kampa ? ir tvarkykites ten,nelyskit i akis ir nedarykis geru darbeliu kad itiktumet-neitiksit niekada biggrin.gif kadangi gyventi teks kartu tai stenkites suvokti,kad kitaip nebus,maziau nervuotis,nes susigadinsit ir savu nervus ir santykius su vyru ir vaiku.. zodziu nieko gero..
man geriau duona sausa ir vanduo,bet gyvent atskirai.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 22, 18:29)
Turit suprasti, kad jie yra šeimininkai, daugybę metų kūrė savo buitį, kad viskas čia jų. Vienam tvarte 2 šeimininkės... visada sunku. Teks taikstytis. Ant sprando neleiskit užlipti, tačiau jų tvarkos laikytis privalot. Prieš ką darant - atsiklauskit, nepatiks jūsų darbas - pasistenkit taip stipriai nereaguoti. Daugiau darykit darbus sau.

puikiai ta suprantu... kad tu darbu nelabai yra... abi kol kas nedirbam, tai ir trinames kartu visa diena... jeigu butu jos valia, galetu visa diena sedet, kava gert ir plepet.... man tai netinka, esu daugia vienise, nemegstu but pastoviai stebima, analizuojama... kelias dienas pasedek kambari, jau klausineja kas ne taip... suprantu, kad gali pasirodyt, kad rupinasi, bet tiesiog erzina... visada turi but tik gerai nusiteikusi... taip juk nebuna... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 07 22, 18:36)
turit savo kampa ? ir tvarkykites ten,nelyskit i akis ir nedarykis geru darbeliu kad itiktumet-neitiksit niekada  biggrin.gif kadangi gyventi teks kartu tai stenkites suvokti,kad kitaip nebus,maziau nervuotis,nes susigadinsit ir savu nervus ir santykius su vyru ir vaiku.. zodziu nieko gero..
man geriau duona sausa ir vanduo,bet gyvent atskirai..  cool.gif

turiu mirksiukas.gif tai ir nebelendu... tiesiog pati ne kaip jauciuosi, kai visa diena sedi uzsidarius kambari ir nieko nedarau... keista kai skundziasi, kad to nera, ka tas nepadaryta, o patys nieko nenori ir nedaro, o pyksta ant kitu, kad padaro uz juos... g.gif esu pripratusi prie tvarkos, o cia niekam jos nereikia... tai nelabai lengva prie tokiu dalyku prisitaikyt....
susitaikyti sunku dar ir del to, kad atsikraustem laikinai, kol ismokesi paskola (mokslam emem) tai daug maz metams...
dar viska sunkina svogierkos vaikai... ji uzsienyje, paliko pas senelius ir vis zada pasiimt, bet vis ja neiseina... tai su jais dar sunkiau...
kad butume dviese tikrai butume nesikrauste, bet del mazylio atsikraustem, plius vien, kad kaimas kiek privalumu turi, o nesinori vaiko ant sausos duonos laikyt....
zinau, kad tai musu sprendimas ir nebuvo spontaniskas, tikrai apgalvotas, bet kol su zmonem negyveni, nematai kokie jie istikruju yra... pasirodo per daug esam skirtingi... vyrui tai zymiau lengviau, tai jo seima, beto visa diena praleidzia darbe... o as apskrita para namie.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2011 07 23, 02:24)
puikiai ta suprantu... kad tu darbu nelabai yra... abi kol kas nedirbam, tai ir trinames kartu visa diena... jeigu butu jos valia, galetu visa diena sedet, kava gert ir plepet....  man tai netinka, esu daugia vienise, nemegstu but pastoviai stebima, analizuojama... kelias dienas pasedek kambari, jau klausineja kas ne taip... suprantu, kad gali pasirodyt, kad rupinasi, bet tiesiog erzina... visada turi but tik gerai nusiteikusi... taip juk nebuna...  unsure.gif
Papildyta:
turiu mirksiukas.gif tai ir nebelendu... tiesiog pati ne kaip jauciuosi, kai visa diena sedi uzsidarius kambari ir nieko nedarau... keista kai skundziasi, kad to nera, ka tas nepadaryta, o patys nieko nenori ir nedaro, o pyksta ant kitu, kad padaro uz juos... g.gif esu pripratusi prie tvarkos, o cia niekam jos nereikia... tai nelabai lengva prie tokiu dalyku prisitaikyt....
susitaikyti sunku dar ir del to, kad atsikraustem laikinai, kol ismokesi paskola (mokslam emem) tai daug maz metams...
dar viska sunkina svogierkos vaikai... ji uzsienyje, paliko pas senelius ir vis zada pasiimt, bet vis ja neiseina... tai su jais dar sunkiau...
kad butume dviese tikrai butume nesikrauste, bet del mazylio atsikraustem, plius vien, kad kaimas kiek privalumu turi, o nesinori vaiko ant sausos duonos laikyt....
zinau, kad tai musu sprendimas ir nebuvo spontaniskas, tikrai apgalvotas, bet kol su zmonem negyveni, nematai kokie jie istikruju yra... pasirodo per daug esam skirtingi... vyrui tai zymiau lengviau, tai jo seima, beto visa diena praleidzia darbe... o as apskrita para namie.... verysad.gif

gal galima susitarti ir paasidalinti darbais ar kazkaip. prie kavos puodo.
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2011 07 23, 01:24)
puikiai ta suprantu... kad tu darbu nelabai yra... abi kol kas nedirbam, tai ir trinames kartu visa diena... jeigu butu jos valia, galetu visa diena sedet, kava gert ir plepet....  man tai netinka, esu daugia vienise, nemegstu but pastoviai stebima, analizuojama... kelias dienas pasedek kambari, jau klausineja kas ne taip... suprantu, kad gali pasirodyt, kad rupinasi, bet tiesiog erzina... visada turi but tik gerai nusiteikusi... taip juk nebuna...  unsure.gif
Papildyta:

Dažnai darbe irgi neturi nei nuotaikos, ir darbdaviai nuolat erzinai, bet va vistiek privalai šypsotis. SUSITAIKYK su tuo ir kaip nors stenkis tai daryti.
Jokiu būdu nepyk ant švogierkos vaikų, ar gi jie kuo nors kalti, kad juos paliko mama. Man išvis tai žiauru.
Turi gerą laiką užsiimti niekučiais: megzk, nerk, siūk, verk karoliukus, dekupažuok, rink vaistažoles, skaityk, grybauk, uogauk, medituok, eik pas kokį veterinorių savanoriauti, šiaip eik pas kaimynų pažindintis .... nu daryk ką nors. Pagalvok ką veiktum savo namuose, juk kasdien nekuopi namų?
Ir dar - nuteik save, visas savo mintis, kad tai tik LAIKINA, patikėk metai bėga labai greitai.
Atsakyti