QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 22, 18:29)
Turit suprasti, kad jie yra šeimininkai, daugybę metų kūrė savo buitį, kad viskas čia jų. Vienam tvarte 2 šeimininkės... visada sunku. Teks taikstytis. Ant sprando neleiskit užlipti, tačiau jų tvarkos laikytis privalot. Prieš ką darant - atsiklauskit, nepatiks jūsų darbas - pasistenkit taip stipriai nereaguoti. Daugiau darykit darbus sau.
puikiai ta suprantu... kad tu darbu nelabai yra... abi kol kas nedirbam, tai ir trinames kartu visa diena... jeigu butu jos valia, galetu visa diena sedet, kava gert ir plepet.... man tai netinka, esu daugia vienise, nemegstu but pastoviai stebima, analizuojama... kelias dienas pasedek kambari, jau klausineja kas ne taip... suprantu, kad gali pasirodyt, kad rupinasi, bet tiesiog erzina... visada turi but tik gerai nusiteikusi... taip juk nebuna...
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 07 22, 18:36)
turit savo kampa ? ir tvarkykites ten,nelyskit i akis ir nedarykis geru darbeliu kad itiktumet-neitiksit niekada

kadangi gyventi teks kartu tai stenkites suvokti,kad kitaip nebus,maziau nervuotis,nes susigadinsit ir savu nervus ir santykius su vyru ir vaiku.. zodziu nieko gero..
man geriau duona sausa ir vanduo,bet gyvent atskirai..
turiu

tai ir nebelendu... tiesiog pati ne kaip jauciuosi, kai visa diena sedi uzsidarius kambari ir nieko nedarau... keista kai skundziasi, kad to nera, ka tas nepadaryta, o patys nieko nenori ir nedaro, o pyksta ant kitu, kad padaro uz juos...

esu pripratusi prie tvarkos, o cia niekam jos nereikia... tai nelabai lengva prie tokiu dalyku prisitaikyt....
susitaikyti sunku dar ir del to, kad atsikraustem laikinai, kol ismokesi paskola (mokslam emem) tai daug maz metams...
dar viska sunkina svogierkos vaikai... ji uzsienyje, paliko pas senelius ir vis zada pasiimt, bet vis ja neiseina... tai su jais dar sunkiau...
kad butume dviese tikrai butume nesikrauste, bet del mazylio atsikraustem, plius vien, kad kaimas kiek privalumu turi, o nesinori vaiko ant sausos duonos laikyt....
zinau, kad tai musu sprendimas ir nebuvo spontaniskas, tikrai apgalvotas, bet kol su zmonem negyveni, nematai kokie jie istikruju yra... pasirodo per daug esam skirtingi... vyrui tai zymiau lengviau, tai jo seima, beto visa diena praleidzia darbe... o as apskrita para namie....