Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

aišku...parašyk,kaip sekės konsultacijoj-šiokią tokią palaikančią komandą turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 02, 12:00)
Ačiū visoms už patarimus, palaikymą ir kritiką. Ačiū, kad pastebėjote mano asmenybės "rakštis". Manau, nuoskaudų liejimo tema bent jau man atliko savo funkciją.
Žinau, ką turiu daryti - turiu be galo daug dirbti su savimi, atrasti, pažinti save iš naujo ir pradėti gyventi.
Tai iš šios temos migruoju į "Silpną asmenybę", kadangi dabar iš tikro tokia ir esu.
Žinoma, vien SM nepakaks. Reikia ir psichologo, ir teisininko konsultacijų ir šio bei to pasimokyti...
Gal pavyks save "surinkti" iš naujo smile.gif
Jei taip, kada nors parašysiu savo sėkmės istoriją.
Ačiū Jums, Nuoskaudų liejimo temos dalyvės.  4u.gif

Parašyk kaip tau sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 02, 12:00)
Ačiū visoms už patarimus, palaikymą ir kritiką. Ačiū, kad pastebėjote mano asmenybės "rakštis". Manau, nuoskaudų liejimo tema bent jau man atliko savo funkciją.
Žinau, ką turiu daryti - turiu be galo daug dirbti su savimi, atrasti, pažinti save iš naujo ir pradėti gyventi.
Tai iš šios temos migruoju į "Silpną asmenybę", kadangi dabar iš tikro tokia ir esu.
Žinoma, vien SM nepakaks. Reikia ir psichologo, ir teisininko konsultacijų ir šio bei to pasimokyti...
Gal pavyks save "surinkti" iš naujo smile.gif
Jei taip, kada nors parašysiu savo sėkmės istoriją.
Ačiū Jums, Nuoskaudų liejimo temos dalyvės.  4u.gif

Linkiu,kad su laiku bent dalis bedu išsisprestu 4u.gif
Atsakyti
... O as vos nepraradau savo mylimo zmogaus ir jo visos seimos.. penkis asmenis vos nepasiglemze mirtis.. jauciuosi klaikiai, nors jau ir viskas gerai. baisu pagalvoti kaip galejo buti..
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2011 03 05, 05:22)
... O as vos nepraradau savo mylimo zmogaus ir jo visos seimos.. penkis asmenis vos nepasiglemze mirtis.. jauciuosi klaikiai, nors jau ir viskas gerai. baisu pagalvoti kaip galejo buti..

viskas gerai, kas gerai baigiasi 4u.gif
Atsakyti
toks vaizdas, kad as nereikalingas zmogus ant pasaulio verysad.gif
atsiranda tokiu zmoniu kurie save kelia labai aukstai, o kitus zemina, o paskui sako kad atseit kiti yra pasikele, nors jie patys staciokiskai ir aukstai elgiasi su kitais
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 08, 01:27)
toks vaizdas, kad as nereikalingas zmogus ant pasaulio  verysad.gif
atsiranda tokiu zmoniu kurie save kelia labai aukstai, o kitus zemina, o paskui sako kad atseit kiti yra pasikele, nors jie patys staciokiskai ir aukstai elgiasi su kitais

Ale is kur tokiu blogieciu ir randasi? doh.gif
Atsakyti

Miela Austėja, ne tu viena taip jautiesi. Kaip žmogui nesiseka jam visą gyvenimą kažkas ne taip po to pradedi galvoti kad buvai kažkieno klaida. Bet pagalvojus jeigu mes jau čia reiškia ir mes rikalingi. Pasidairius aplink yra žmonių kuriems ir mes reikalingi.
Atsakyti

vienas sakinys su kitu man kolkas nesirisa... g.gif kodel gi jus nusprendete, kad esate nereikalingas zmogus ant pasaulio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gotfrida @ 2011 03 08, 14:21)
Miela Austėja, ne tu viena taip jautiesi. Kaip žmogui nesiseka jam visą gyvenimą kažkas ne taip po to pradedi galvoti kad buvai kažkieno klaida. Bet pagalvojus jeigu mes jau čia reiškia ir mes rikalingi. Pasidairius aplink yra žmonių kuriems ir mes reikalingi.

su tuo egzistavimu tai klaustukas, neaisku ar as reikalinga, nes i gyvenima atejau negyvom akim o mirusiom, atvirai neskelbsiu, na jei noresi parasyti galiu tau i az, bet as ne is gyvuju buvau kai gimiau, tai ir man atrodo, kad man neskirtas gyvenimas ir ji gyventi.
Papildyta:
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 03 08, 16:18)
vienas sakinys su kitu man kolkas nesirisa...  g.gif kodel gi jus nusprendete, kad esate nereikalingas zmogus ant pasaulio?  unsure.gif

del to, kad kiti zmones, kurie daugiau pasieke ir aukstai iskele galva vaiksto - mane diskriminuoja ir zemina, ir man isvis bunant tarp kitu zmoniu jauciuosi kaip nereikalinga. Mane jau daug metu kamuoja tai.
O taip norisi to kazko tokio kas tau nepasiekiama, bet atrodo taip noretum atsukti laika atgal kad galetum gyventi ta issvajota kupina nuostabiu ir graziu akimirku gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 08 kovo 2011 - 21:30
Austėja kodėl tavo tokios mintys visų pirma tu reikalinga vaikams. Parašyk man į az galim pasikalbėti.
Atsakyti
Sveiki, nezinau cia pataikiau ne cia, bet atejo laikas issilieti, bei paskaityti kitas nuomones apie mano situacija ar kaip cia ja pavadinti.Tai gis pradesiu. Gyvenimas nuo pat vaikystes manes nelepino, lankiau savaitini darzeli, tevas daznai gerdavo, kartais normaliai neturejau ko pavagyti, gyvenau soc. bute. didmestyje. Kilusi is daugiavaikes seimos, bet tarp broliu ir seseru gana dideli skirtumai.Uzaugau grazi bei protinga mergaite. Vyru neprisileisdavau. Taciau 19metu isimylejau jaunuoli kuris pora metu uz mane vyresnis, prizadejo man vos ne aukso kalnus isvaziavau gyventi i provincija, palikusi pora geriausiu dragiu.(jos man labai svrbios). Is pradziu viskas buvo kaip ir gerai issinuomavome buta, as radau darba pradejau mokytis, jis irgi turejo gera darba ir irgi mokesi. Veliau atejo auksiniai statybos laikai (jis dirbo vadovu) jis mete mokslus, mes issikraustem gyventi pas jo tevus ir iki siol gyvename...(motyvacija buvo tokia, kad sutaupisim pinigu), nevelnio mes ju nesutaupem. Gyvenom atsirado musu gyvenime planuotas meiles vaisius wub.gif Ir nezinau ar pries vaiko gimima ar kai atsikraustem pas tevus gyventi, bet viskas pasikeite. Pykciai, nesutarimai, kaltinimai buities nesirupinimu, ir t.t Prisimenu praeita vasara pajuri jis ant viso pliazo rekdamas isvadino mane vista, suka, ir t.t Neseniai buvo konfliktas, tai rekdamas pasiule uzmesti man i snuki, kitame kambaryje buvo jo tevai girdejo bet nieko nesake.(manes nera muses tik seip rekia). Apie romantiskas vakarienes dviese galiu tik pasvajoti. Pliusas tik tame kad isleidzia pas tevus i didmesti ir as galiu ten kaip as sakau pasitusinti, praleisti gerai laika, bet tai turiu daryti viena. Neseniai pasiuliau jam eiti isinuomoti buta, ir gyventi kaip anksciau, jis man atreze, kad jam nepatinka kraustytis, ir pasiule kaip alternatyva, pas jo tevus remontuotis palepe, bendras bus tipo tik kolidorius. As nenoriu. Savo busto isigyti nera galimybiu sad.gif, as nezinau ka man daryti.Mane iki gyvo kaulo igriso sedeti namie arba lankytis kazkur vienai, stebeti jo mamos nuotaiku kaitas ir klausitis pastebejimu ir kaip as turiu nuolaidziauti jo sunui.Kartu mes 8 metai. Bet kazko kuo toliau tuo labiau man atrodo kad atejo laikas sukti skirtingais keliais. Ar as teisi?
Atsakyti